Sari la conținut

Petrecere-Swing-lesbiene-hetero-Shemale

Postări Recomandate

• Oras:craiova
Postat

Poi CZT sa zicem ca da, organizez, fac tot ce trebuie! Si cand colo ma trezesc ca vin 3 ...tre sa fiu sigura de numar, intelegi? Ca daca nu sunt membrii, e egal cu 0 toata munca mea!pace

nu pot sa iti explic ce si cum aici sau sa iti trimit mail iti dai seama...este complicat...trebuie sa va bagati 3-4 de incredere...etc...nu as putea sa iti explic sau sa te ajut cu organizarea decat in conditiile in care te-as cunoaste si as avea incredere in tine si aici nu este cazul...altfel vorbesti si vorbim aiurea ...nu o sa faci nimic

• Oras:slatina
Postat

In mod obligatoriu toti membrii petrecerii trebuie sa aiba analizele la zii cu ei! Biletul de intrare sunt analizele! Daca ai putea da si de cuplul respectiv ar fii perfect! Si nu numai ei, toata lumea sa aduca contributie! Cu cat mai multi cu atat mai bine! Bravoo Goodflow!

Isi fac analizele azi si maine e intalnirea .Dar ieri au contactat o boala care la analizele de azi nu iese dar ei sunt contagiosi.
  • Like 1
  • Telefon: iganea10
  • Oras:Craiova
Postat

Isi fac analizele azi si maine e intalnirea .Dar ieri au contactat o boala care la analizele de azi nu iese dar ei sunt contagiosi.

Nu iese, nu sunt contagiosi ... Intai incubatia bolii! 

Reputație: 52
  • Oras:Mures
Postat

Cand mergeti la curve majoritatea vreti oral neprotejat si nu va e frica. Cu rezultatele analizelelor pe masa va e frica...

• Telefon: 0744123456
Postat

Eu zic ca nu merge sa faci cu lesbience si cu gay si cu strait. Problema este ca cel mai probabil gay-ii o sa faca separat, strait oarecum separat si o sa se mai uite la lesbi si cam atat. Daca sunt bisexuale e altceva, adica hai tipe bi, lesbil si barbati strait altfel devine oarecum aiurea. Poate numai sa aiba fiecare ecuson :)).

Postat

Cand mergeti la curve majoritatea vreti oral neprotejat si nu va e frica. Cu rezultatele analizelelor pe masa va e frica...

Big UP! Pace

Postat

Nu iese, nu sunt contagiosi ... Intai incubatia bolii!

Hai ma sa ma lase, sunt unele care nici nu stiu ce e ala sapun, le miroase pista mai rau ca un sconcs, si totusi au clienti! Pentru nestiutori lesbienele sunt cele mai curate, pentru ca in mare parte lesbianismul consta mai mult in preludiu, si fetele pot confirma ca o lesbiana este mult mai pretentioasa decat o hetero! Bine mai sunt si exceptii de la regula din toate categoriile, dar asta este deja alta poveste! Pace

Postat

nu pot sa iti explic ce si cum aici sau sa iti trimit mail iti dai seama...este complicat...trebuie sa va bagati 3-4 de incredere...etc...nu as putea sa iti explic sau sa te ajut cu organizarea decat in conditiile in care te-as cunoaste si as avea incredere in tine si aici nu este cazul...altfel vorbesti si vorbim aiurea ...nu o sa faci nimic

Pe mine m-ar bate gandul sa fac petrecerea asta, dar cu oameni de incredere! Vreau sa mananc curcanii daca ma intelegeti!pace

Postat

Eu zic ca nu merge sa faci cu lesbience si cu gay si cu strait. Problema este ca cel mai probabil gay-ii o sa faca separat, strait oarecum separat si o sa se mai uite la lesbi si cam atat. Daca sunt bisexuale e altceva, adica hai tipe bi, lesbil si barbati strait altfel devine oarecum aiurea. Poate numai sa aiba fiecare ecuson :)).

Sau o sa fie o orgie unde nu se tine cont de natura sexuala! Tot ce este posibil! Pace

Postat

Hai ma sa ma lase, sunt unele care nici nu stiu ce e ala sapun, le miroase pista mai rau ca un sconcs, si totusi au clienti! Pentru nestiutori lesbienele sunt cele mai curate, pentru ca in mare parte lesbianismul consta mai mult in preludiu, si fetele pot confirma ca o lesbiana este mult mai pretentioasa decat o hetero! Bine mai sunt si exceptii de la regula din toate categoriile, dar asta este deja alta poveste! Pace

Da mai, stiu, ii raspunsesem lui costinicu. N-am teama, putini iau in seama imunitatea, sau predispozitia de a se infecta cu un anume virus. Bacilul koch il iei din aer, helicobacter, de oriunde. In urma cu multi ani, era o fatuca ce facea strada in zona Hanul Craiovita. Cativa tipi mi-au zis ca era purtatoare HIV, le-ar fi spus chiar ea. Fata a murit ... calcata de masina!

Postat

Da mai, stiu, ii raspunsesem lui costinicu. N-am teama, putini iau in seama imunitatea, sau predispozitia de a se infecta cu un anume virus. Bacilul koch il iei din aer, helicobacter, de oriunde. In urma cu multi ani, era o fatuca ce facea strada in zona Hanul Craiovita. Cativa tipi mi-au zis ca era purtatoare HIV, le-ar fi spus chiar ea. Fata a murit ... calcata de masina!

Amin :)))) pace

Postat

Amin :)))) pace

Intra pe forum Pitesti si vezi ca si Cataa80 a organizat ceva de genul asta .Ia legatura cu el .poti si pe pm e galben.
Postat

Sau o sa fie o orgie unde nu se tine cont de natura sexuala! Tot ce este posibil! Pace

Asta daca unii barbati pot trece peste ideea ca e posibil sa si-o ia la popou :))...

Reputație: 52
Postat

Eu zic ca trebuie sa ducem discutia la alt nivel daca vrem ca petrcerea sa se intample. Ceva de genul stabilirii unor obiective. Unde? Cand? Cati? Costuri?

Deasemenea trebuie stabilite si niste conditii obligatorii cu care toata lumea sa fie de acord.

Reputație: -3647
Postat

Ar fi frumos in Craiova sa se organizeze asa ceva...dar sansele sunt mici....chiar am o intrebare s-a organizat asa ceva in minunatul nostru oras??? 

• Like 1
  • Minus 2
Reputație: -3647
Postat

Daca reusim sa facem asa ceva....o sa dam un upgrade la acest oras!!!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Daca reusim sa facem asa ceva....o sa dam un upgrade la acest oras!!!

Ar cam merita! Poate mai atragem dame noi!pace

Postat

Eu zic ca trebuie sa ducem discutia la alt nivel daca vrem ca petrcerea sa se intample. Ceva de genul stabilirii unor obiective. Unde? Cand? Cati? Costuri?

Deasemenea trebuie stabilite si niste conditii obligatorii cu care toata lumea sa fie de acord.

Eu zic in primul rand OBLIGATORIU analizele facute cu o zi inainte! Locatia o sa se anunte cu cateva ore inainte prin sms! Ziua o sa se anunte cu o zi inainte ca sa stie toata lumea cum sa isi faca programul! Ora o sa se anunte cu Locatia! Membrii fara limite, acum o sa caut eu domnisoare si o sa vad cat cer sa ne facem o parere despre preturi! Dar prima data trebuie sa vad cati se baga ca sa stiu pentru cati vorbesc! Cine mai cunoaste fete dispuse sa se bage il/ o rog sa imi dea PM. Pace

P.S. Astept completari in caz ca mai aveti idei!

Postat

Asta daca unii barbati pot trece peste ideea ca e posibil sa si-o ia la popou :))...

Daca nu risti, nu castigi! Pace

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...