Sari la conținut

se ingroasa gluma

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Asa si?!?! De ce-i intereseaza pe unii ce fac altii, cum se ard si unde ard, nu am sa inteleg niciodata :no2  Vedeti-va, oameni buni, de cururile voastre si lasati-i pe altii sa faca ce vor cu ale lor...ce va mai place sa va zgaiti in gaoazele altora, ceva de speriat...

Tipic frate, tipic...castravetele din curul meu nu-l simt ca sta sa-ncolteasca dar il vad pe al "vecinului"...parca e mai mare si mai gros decat al meu  :slap2

Pe bune?!?!?  :slap2

• Like 4
Reputație: 5026
  • Oras:sud
Postat

Dacă am fi de capu" nostru ar fi simplu, dar nu prea e chiar aşa, ar fi si padurile la locul lor, petrolul nu l-ar exploata alţii si nici pamânturile nu am fi obligaţi sa le vindem pe preturi de nimic , ca asa vrea UE si altii. 

Comisia Europeana a deschis, joi, proceduri de infringement impotriva Ungariei, Bulgariei, Slovaciei si Lituaniei, pentru ca impun restrictii la cumprarea terenurilor agricole de catre cetateni sau rezidenti ai altor state membre ale Uniunii Europene. 

Comisia a trimis celor 4 tari scrisoari de punere in intarziere, prima etapa a procedurii de sanctionare a tarilor membre UE pentru incalcarea Tratatului de Functionare a Uniunii. Statele membre in cauza au la dispozitie doua luni pentru a raspunde.

Comisia reclama ca cele 4 state membre au in vigoare legi care ar pune piedici cetatenilor din alte state UE sa cumpere terenuri agricole pe teritoriul celor 4 tari in cauza, incalcand astfel libera circulatie a capitalurilor si libertatea de stabilire. 

• Oras:aer
Postat

Contează?

Te vad impacientat...poate e si normal,#peundeva,fiindca am auzit ca atunci cand se căsătoresc,se transforma in căpuşe,si probabil ca ti-e frica sa nu-ti intre pe sub piele...

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Doamneeeee, ati luat-o pe pustiu grav...ce are a face sula cu prefectura sau petrolul cu gaoazele gay-lor?!?! Wtf, a innebunit lupul sau am fumat cam mult?!?!  :slap2

• Like 3
Postat

Cine ne-a pus sa intram in UE? Oare Norvegia si Elvetia de ce n-au vrut? De fraiere?

• Like 1
Postat

Nici oi nu prea mai avem , şi miei ...

Nu mai sunt oi,dar nici ciobani necasatoriti...de miei nu stiu numic...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2

Postat

Cine ne-a pus sa intram in UE? Oare Norvegia si Elvetia de ce n-au vrut? De fraiere?

Acele tari au ceva ce noua ne lipseste cu desavarsire: EDUCATIE....si de aici pleaca totul, inclusiv economia si puterea de a nu depinde de nimeni ale tarii ;)

Vom ajunge si noi acolo candva...in vreo 3-400 de ani. :)

• Like 1
  • Oras:Undisclosed
Postat

UE înseamnă atât beneficii,cât și obligații.

Ai venit în club, atunci respectă regulile jocului.

Căsătoriile între persoane de același sex reprezintă un semnal al normalității, adică eliminarea discriminării.

Poți să simți repulsie, atunci când vezi 2 homosexuali, însă discriminarea nu se acceptă.

• Like 2
Postat

Dar ne-a intrebat cineva in mod oficial? S-a facut vreun referendum si sunt eu amnezic?

• Like 1
Postat

Ni s-au explicat + urile si - urile unei astfel de adunături?

• Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

Baaaaaaaaaaaaaaa..................ce facem aici ne futem sau facem politica .

Recenziile au scazut dramatic ......da ....pula mea....................bine ca facem politica .   :slap2

Vizitator
Postat

Oameni Buni ! NU asta e principala problema de importanta 0 a Terrei astazi ! Da-i in pana mea, lasa-i sa faca ce vor, ignora-i ! Raportul barbati - femei este de 8 la 1, nu dispare rasa umana sau nu dispar femeile pentru ca o tara a legalizat o chestie care agita spiritele. Cei ce sunt hetero nu au de ce sa-si faca probleme ca vine gay-ul si-i fute'n cur sau mai stiu eu ce ineptie. Se creeaza o problema dintr-o chestie de dezgust de doi bani, se face un taraboi de da pe afara !

Ni s-au explicat + urile si - urile unei astfel de adunături?

Da ti-ar fi placut sub talpa lui Ruski ? Daca nu eram in UE, nu stiu cat de bine ne era acum....

• Like 1
Postat

Norvegia nu e de facto în UE, însă politic, primesc ordine de la Bruxelles, fiind membră EEA.Chiar puncte din legislația norvegiană sunt, practic, directive de la Bruxelles.

Totuși, sunt norocoși că își stabilesc singuri cota de refugiați, din câte știu eu.

Plus își stabilesc singuri cotele pentru pescuit, industrie foarte importantă pentru ei.

• Like 1
Vizitator
Postat

Norvegia nu e de facto în UE, însă politic, primesc ordine de la Bruxelles, fiind membră EEA.

Totuși, sunt norocoși că își stabilesc singuri cota de refugiați, din câte știu eu.

Hai sa nu comparam situatia sociala si economica a Norvegiei cu a noastra. Ca sa nu deschid alta cusca cu lei, iti amintesc ca daca nu se intampla rahatul din '89, imi pare rau dar nu stiu exact daca termenul de revolutie este corect, astazi eram departe. Datoria externa atunci era 0, agricultura dudia, economia la fel, urmau o serie de reforme, toate astea au suparat si pe Rusi si pe Uncle Sam. Si de aici ce a fost atunci....

Deci nu, nu poti sa te uiti la Norvegia si sa zici, ba ce bastani, nu vor frate in UE, ca nu tine, ei nu au ABSOLUTA nevoie, decat dpdv al unei comunitati sociale, Homo Europaeus. Noi avem nevoie, daca nu pentru altceva, macar din prisma faptului ca suntem in Gura Marelui URS !

Postat

Lopix, Norvegia este aproape stat membru UE, atâta timp cât,politic, primesc ordine de la Bruxelles.

Citeam undeva ca aproximativ o treime din legislația norvegiană reprezintă directive și legi UE.

Ei nu vor să fie membri ai UE, pentru că au o atitudine insulara, mereu au fost suspicioși în relația cu Europa.

E mai mult un factor psihologic.

Normal, românii au avut doar de câștigat din apartenența la UE.

• Like 1
Reputație: 836
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Legea nu schimba cu nimic faptul ca acest gen de relatii exista. Daca e o normalitate... unii zic ca da ( mai ales cei in cauza) alti ca ba.

La noi nu cred ca o astfel de lege ar trece la un referendum.

Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

agricultura dudia, economia la fel,

Economia in ultimii doi ani de comunism incepuse sa produca pt stoc, nu mai existau vanzarile de dinainte

• Like 1

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Căsătoriile între persoane de același sex reprezintă un semnal al normalității, adică eliminarea discriminării.

Fute-te-ar lumea-n cur, asta ca sa NU  fiu acuzat de discriminare si de anormalitate =))

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...