cataa80 Reputație: 1641 Postat Mai 31, 2015 Oras:. Oras:. Postat Mai 31, 2015 Irina, pe noi ne intereseaza in special, sa atasezi si u cateva fotografii, asa e cel mai corect, zic eu.Daca nu ai fotograf, ma bag eu, ce zici, ai fi de acord???
irina pitesti Reputație: 12 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Iunie 1, 2015 Irina, pe noi ne intereseaza in special, sa atasezi si u cateva fotografii, asa e cel mai corect, zic eu.Daca nu ai fotograf, ma bag eu, ce zici, ai fi de acord???Catalin , voi pune si poze , daca te intereseaza decat pozele, darce-l mai bine este sa vezi persoana pe viu....pozele nu ajuta decat ...pentru virtual.
cataa80 Reputație: 1641 Postat Iunie 1, 2015 Oras:. Oras:. Postat Iunie 1, 2015 Catalin , voi pune si poze , daca te intereseaza decat pozele, darce-l mai bine este sa vezi persoana pe viu....pozele nu ajuta decat ...pentru virtual.Stiu ca cel mai bn este sa vz persoana fata in fata, insa si pozele, daca snt postate si mai ales daca snt reale, ne dam seama intr.o anumita masura de fata respectiva si te rog, .nu te face ca nu intelegi despre ce e vb...Eu chiar o sa iti fac o vizita, cand o sa.mi permita timpul... 1
irina pitesti Reputație: 12 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Iunie 3, 2015 Stiu ca cel mai bn este sa vz persoana fata in fata, insa si pozele, daca snt postate si mai ales daca snt reale, ne dam seama intr.o anumita masura de fata respectiva si te rog, .nu te face ca nu intelegi despre ce e vb...Eu chiar o sa iti fac o vizita, cand o sa.mi permita timpul...Saptama viitoare voi posta poze...daca vrei sa vii, te astept
irina pitesti Reputație: 12 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Iunie 6, 2015 60 oral si normal !!!
gigioc Reputație: 156 Postat Iunie 6, 2015 Postat Iunie 6, 2015 60 oral si normal !!!Spune programul pentru zilele urmatoare te rog
cataa80 Reputație: 1641 Postat Iunie 6, 2015 Oras:. Oras:. Postat Iunie 6, 2015 Saptama viitoare voi posta poze...daca vrei sa vii, te asteptAsteptam pozele, Irina...sau sigur nu ai fotograf specializat!!!
irina pitesti Reputație: 12 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Iunie 8, 2015 Asteptam pozele, Irina...sau sigur nu ai fotograf specializat!!!Cand am pozele le afisez
irina pitesti Reputație: 12 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Iunie 8, 2015 Spune programul pentru zilele urmatoare te rog09-06-orele 16-1910/11-06 orele 10-19
irina pitesti Reputație: 12 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Iunie 11, 2015 11 Iunie orele 9-2012 Iunie orele 9-2013 Iunie orele 9-13
calinghe69 Reputație: 6 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 11, 2015 Am vrut sa vad ce mi se ofera ce nu am acasa.Am sunat la nr de tel de mai sus,mi s-a raspuns,am facut o programare. Locatie>>>>> undeva in gavana langa capatul liniei 19. Am ajuns la capatul liniei 19,sunat,raspuns la tel si indrumat la locatia respectiva.Am fost vizualizat pe geam si am corespuns deoarece mi s-a dat nr de la interfon imediat.Ajuns in locatia respectiva,am vazut-o pe Irina si am decis sa raman. Aspect>>>>> o d-mna la cca 40 ani,miniona cca 160,aproximativ 60 kg,sanii mari putin lasati dar de....varsta,roscata.Am fost asteptat intr-o lenjerie de culoare neagra. Intrat la un dus binemeritat ca de-----caldura mare monser----.Am gasit la baie curat,gel dus,sapun,prosop etc.Singurul inconvenient ca prosopul a fost micut vizavi de ditamai omul care sunt eu,dar m-am descurcat.Dupa ce am iesit de la dus,am inceput actiunea in sine.Fiind cavaler am ajutat fata sa se dezbrace mai ales ca e o mare placere sa dezbrac femeile.Am inceput cu un oral in care are si accente mari de deep,neprotejat la care se descurca bine.Ar mai fi loc si de mult mai bine.Dupa cateva minute de oral pus protectia si inceput la normal.Am schimbat 3 pozitii din care ultima in picioare pe la spate deoarece patul dadea semne grave de rupere.Saracul gemea mai rau decat noi.La momentul culminant al meu scos prezervativ,facut oral si terminand intre sanii ei.Pasarica fara mirosuri suspecte,frumoasa,alba mie unul mi-a placut.Gfe nu exista nici fk. Note------- Locatie 8 pt prosop prea mic si patul care geme rau . Aspect 8 si nota pt pasarica frumoasa Oral 8 pt tendinta de deep Normal 7 umezit natural dar din cauza pozitiei impropri pt mine nu a durat mult. Atitudine 5 nu comunica,f. tacuta probabil din cauza caldurii de azi Anal --------------nu am intrebat Cadoul-------la tel mi s-a comunicat 70 roni una finalizare oral neprotejat si normal protejat si la fata locului ca se poate si finalizare orala cu inghitire pt inca 10 roni. Recomandat pt un fast fuck cu o matura. 2
cataa80 Reputație: 1641 Postat Iunie 11, 2015 Oras:. Oras:. Postat Iunie 11, 2015 Am vrut sa vad ce mi se ofera ce nu am acasa.Am sunat la nr de tel de mai sus,mi s-a raspuns,am facut o programare. Locatie>>>>> undeva in gavana langa capatul liniei 19. Am ajuns la capatul liniei 19,sunat,raspuns la tel si indrumat la locatia respectiva.Am fost vizualizat pe geam si am corespuns deoarece mi s-a dat nr de la interfon imediat.Ajuns in locatia respectiva,am vazut-o pe Irina si am decis sa raman. Aspect>>>>> o d-mna la cca 40 ani,miniona cca 160,aproximativ 60 kg,sanii mari putin lasati dar de....varsta,roscata.Am fost asteptat intr-o lenjerie de culoare neagra. Intrat la un dus binemeritat ca de-----caldura mare monser----.Am gasit la baie curat,gel dus,sapun,prosop etc.Singurul inconvenient ca prosopul a fost micut vizavi de ditamai omul care sunt eu,dar m-am descurcat.Dupa ce am iesit de la dus,am inceput actiunea in sine.Fiind cavaler am ajutat fata sa se dezbrace mai ales ca e o mare placere sa dezbrac femeile.Am inceput cu un oral in care are si accente mari de deep,neprotejat la care se descurca bine.Ar mai fi loc si de mult mai bine.Dupa cateva minute de oral pus protectia si inceput la normal.Am schimbat 3 pozitii din care ultima in picioare pe la spate deoarece patul dadea semne grave de rupere.Saracul gemea mai rau decat noi.La momentul culminant al meu scos prezervativ,facut oral si terminand intre sanii ei.Pasarica fara mirosuri suspecte,frumoasa,alba mie unul mi-a placut.Gfe nu exista nici fk. Note------- Locatie 8 pt prosop prea mic si patul care geme rau . Aspect 8 si nota pt pasarica frumoasa Oral 8 pt tendinta de deep Normal 7 umezit natural dar din cauza pozitiei impropri pt mine nu a durat mult. Atitudine 5 nu comunica,f. tacuta probabil din cauza caldurii de azi Anal --------------nu am intrebat Cadoul-------la tel mi s-a comunicat 70 roni una finalizare oral neprotejat si normal protejat si la fata locului ca se poate si finalizare orala cu inghitire pt inca 10 roni. Recomandat pt un fast fuck cu o matura.Stii daca doamna este aceiasi persoana cu cea din poze, in topicul ''Doamna matura 42 ani?''...parca o chema Monica, atunci...Are cateva poze acolo...Multumesc!
costyn_k Reputație: 30 Postat Iunie 12, 2015 Postat Iunie 12, 2015 Stii daca doamna este aceiasi persoana cu cea din poze, in topicul ''Doamna matura 42 ani?''...parca o chema Monica, atunci...Are cateva poze acolo...Multumesc!Salut!Este aceasi doamna. Are mai multe topicuri pe aici.
irina pitesti Reputație: 12 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Iunie 12, 2015 Buna ziua12-Iunie program 9-2013 iunie program 9-13Multumesc !!!
calinghe69 Reputație: 6 Postat Iunie 14, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 14, 2015 Stii daca doamna este aceiasi persoana cu cea din poze, in topicul ''Doamna matura 42 ani?''...parca o chema Monica, atunci...Are cateva poze acolo...Multumesc!Da cu siguranta DA.Ea este si in momentul cand am fost la ea m-a asteptat in aceeasi lenjerie intima neagra ca si in pozele de pe celelalte topicuri.
popescu80 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Iunie 15, 2015 Merita macar pentru oral???
zarzael Reputație: 6 Postat Iunie 15, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Iunie 15, 2015 Da da o suge cu pasiune si ii place sa ejaculezi pe sâni prietene!
maverickboy Reputație: 148 Postat Iunie 16, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Iunie 16, 2015 Salutare,am fost si eu dar e mult cat cere pentru ce stie sa faca...da oralul este bunicel,este curata.Recoman doar pentru o descarcare rapida.
popescu80 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Iunie 16, 2015 Ms o sa o sun. Prieteni dar maritata nu gasesc??
irina pitesti Reputație: 12 Postat Iunie 17, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Iunie 17, 2015 17-Iunie orele 12-2018 Iunie orele 9-20
popescu80 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Iunie 17, 2015 Program ca la cinema
irina pitesti Reputație: 12 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Iunie 27, 2015 28 -06 -2015, orele 9-17Va astept plina de dorinta !!!
dorianlex Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Mioveni Oras:Mioveni Postat Iunie 27, 2015 Nr d tel?
irina pitesti Reputație: 12 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Iunie 29, 2015 Nr d tel?0722 491 234
dorianlex Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Mioveni Oras:Mioveni Postat Iunie 29, 2015 0722 491 234 ms pup!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum