Figlio Reputație: 117 Postat Mai 27, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Mai 27, 2015 Hey ..unde fugi nebuno ??? Asta e topicul tau . Misca-ti curu aici , pune tarifele si ...hai la treaba . Galatiul are portile deschise . Kiss Ya . Te Asteptam . PISI.. Tu asteapt-o ... dar ea a postat acum cateva minute pe topicul ei din Bucuresti...
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 27, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 27, 2015 Tu asteapt-o ... dar ea a postat acum cateva minute pe topicul ei din Bucuresti...Eu nu astept pe nimeni . Daca vine , e bine venita . Daca nu , nu e serioasa . PUNCT . 1
cristina Reputație: 884 Postat Mai 27, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Autor Postat Mai 27, 2015 Eu nu astept pe nimeni . Daca vine , e bine venita . Daca nu , nu e serioasa . PUNCT .ia intreba-l tu pe lopix...ca eu am dat explicatii azi .....am vorbit cu baiatu si-a dat el seama sigur despre ce a fot vorba....cu Alina. da am ramas singura si sau anulat multe nu doar treaba asta...iar cu credibilitate si seriozitatea n-am avut nici odata probleme daca ne uita mai bine ....te-am pupat..pacat ca te-ai suparat si tu nu va stiam asa botosi )) chiar pe toti:P
Figlio Reputație: 117 Postat Mai 27, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Mai 27, 2015 ia intreba-l tu pe lopix...ca eu am dat explicatii azi .....am vorbit cu baiatu si-a dat el seama sigur despre ce a fot vorba....cu Alina. da am ramas singura si sau anulat multe nu doar treaba asta...iar cu credibilitate si seriozitatea n-am avut nici odata probleme daca ne uita mai bine ....te-am pupat..pacat ca te-ai suparat si tu nu va stiam asa botosi )) chiar pe toti:PPoate sa traduca cineva va rog frumos ?Nu am inteles nimic ...
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 27, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 27, 2015 ia intreba-l tu pe lopix...ca eu am dat explicatii azi .....am vorbit cu baiatu si-a dat el seama sigur despre ce a fot vorba....cu Alina. da am ramas singura si sau anulat multe nu doar treaba asta...iar cu credibilitate si seriozitatea n-am avut nici odata probleme daca ne uita mai bine ....te-am pupat..pacat ca te-ai suparat si tu nu va stiam asa botosi )) chiar pe toti:PValeeeeeeeeeeee...Pisi ....ce ai ??? In primul rand nu datorezi explicatii la nimeni .E viata ta , Pizda ta , si nimeni nu iti poate spune ce sa faci cu ele . Cum sa ma supar . Da ce , ori am venit la tine si nu mi-ai tras-o bine??? Ce ai mami ??? Stai chill . Eu sunt ok si sper ca si tu . Hai te pup ai grija de tine. Nebuno . Cum sa ma supar pe tine . 1
cristina Reputație: 884 Postat Mai 27, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Autor Postat Mai 27, 2015 Valeeeeeeeeeeee...Pisi ....ce ai ??? In primul rand nu datorezi explicatii la nimeni .E viata ta , Pizda ta , si nimeni nu iti poate spune ce sa faci cu ele . Cum sa ma supar . Da ce , ori am venit la tine si nu mi-ai tras-o bine??? Ce ai mami ??? Stai chill . Eu sunt ok si sper ca si tu . Hai te pup ai grija de tine. Nebuno . Cum sa ma supar pe tine . nu stiu pisi:P am zis si eu aici ai si tu dreptate....deci pe tine chiar te astept la mine la bucuresti......dau o cafea ...:)promit.....cand vii la mine ti-o trag bine:))))) 1
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 27, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 27, 2015 nu stiu pisi:P am zis si eu aici ai si tu dreptate....deci pe tine chiar te astept la mine la bucuresti......dau o cafea ...:)promit.....cand vii la mine ti-o trag bine:)))))
Figlio Reputație: 117 Postat Mai 27, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Mai 27, 2015 nu stiu pisi:P am zis si eu aici ai si tu dreptate....deci pe tine chiar te astept la mine la bucuresti......dau o cafea ...:)promit.....cand vii la mine ti-o trag bine:)))))A doua oara cand anunti ca vii si "intervine" ceva? Daca va fi si a treia oara, da-ne de stire cand esti instalata in locatie , bine... la tine se poate intampla orice, chiar si ajunsa aici, ne poti spune ca a "intervenit" ceva si a trebuit sa pleci. Inca ceva, te rog eu, nu mai testa piata, cu chestii de genul, pregatiti-va ca vin ...
cristina Reputație: 884 Postat Mai 27, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Autor Postat Mai 27, 2015 figlio pe tine sunt suparata n-am sa mai vorbesc cu tine...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2015 Postat Mai 27, 2015 Hoollddd your horses, ca sa nu cada in prapastie. Cristina nu mai vine pentru ca Alina are o problema destul de grava in familie, ce fel de problema nu ne intereseaza, nu este treaba noastra, ideea este ca problema este destul de grava, iar prietenul nu-si paraseste prietenul la nevoie. Cand vor veni, atunci vor veni, ne-prevazuturile nu le poti sti dinainte, nu poti sti cand intervine ceva si-ti da planurile peste cap. Si eu mi-as fi dorit in portofoliul personal un photo-shoot cu Cristina, dar daca nu se poate aici, poate, na, s-o putea la Buc. :laugh2Niciodata nu poti sti ce se intampla maine, ce poate interveni, nu trebuie sa judecam sau sa acuzam ca nu s-a facut, de ce nu s-a facut, de ce asa si nu invers, etc. Iertare daca am suparat pe cineva 1
Figlio Reputație: 117 Postat Mai 27, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Mai 27, 2015 figlio pe tine sunt suparata n-am sa mai vorbesc cu tine... dau o cafea ...:)promit.....cand vii la mine ti-o trag bine:)))))La mine nu merge cu din astea, ori iti respecti cuvantul, ori nu mai pot sa te respect.
Figlio Reputație: 117 Postat Mai 27, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Mai 27, 2015 Hoollddd your horses, ca sa nu cada in prapastie. Cristina nu mai vine pentru ca Alina are o problema destul de grava in familie, ce fel de problema nu ne intereseaza, nu este treaba noastra, ideea este ca problema este destul de grava, iar prietenul nu-si paraseste prietenul la nevoie. Cand vor veni, atunci vor veni, ne-prevazuturile nu le poti sti dinainte, nu poti sti cand intervine ceva si-ti da planurile peste cap. Si eu mi-as fi dorit in portofoliul personal un photo-shoot cu Cristina, dar daca nu se poate aici, poate, na, s-o putea la Buc. :laugh2Niciodata nu poti sti ce se intampla maine, ce poate interveni, nu trebuie sa judecam sau sa acuzam ca nu s-a facut, de ce nu s-a facut, de ce asa si nu invers, etc. Iertare daca am suparat pe cineva E coincidenta prea mare ... de data asta am fost norocosi, ne-a anuntat in ziua cu pricina ... Data trecuta a anuntat dupa o saptamana. Sincer acum ... multe se pot "intampla" pentru ca putine pot fi verificate, mai ales in cazuri de genul, cand e nevoie sa o iei de buna, orice ti-ar zice. Ideea este ca e penibil din partea noastra, ca mereu sa o asteptam cu bratele deschise, chiar daca ea mai are chef uneori , sa se joace de-a v-ati ascunselea... Chiar semanam cu catelul din poza de mai sus ....
cristina Reputație: 884 Postat Mai 27, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Autor Postat Mai 27, 2015 hai ca tu ai luat-o de cand ti-am spus pisi....ala nu era motiv sa ma iei la pula .......te poop te poop maka.....chiar mi-ar face placere sa te cunosc;) tinem legatura
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 27, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 27, 2015 te poop maka.....chiar mi-ar face placere sa te cunosc;) tinem legaturasi eu te poop . ai grija de tine . si mie mi-ar face placere . pana atunci ....vorbim , tinem legatura ,binenteles 1
cristina Reputație: 884 Postat Mai 27, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Autor Postat Mai 27, 2015 lopix:) n-are rost:) iti multumesc ca ai explicat tu in mare anumite lucruri...uite c printre voi exista si oameni cu cap:) si aici nu fac caterinca
cristina Reputație: 884 Postat Mai 27, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Autor Postat Mai 27, 2015 si eu te poop . ai grija de tine . si mie mi-ar face placere . pana atunci ....vorbim , tinem legatura ,binenteles yep 1
Figlio Reputație: 117 Postat Mai 27, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Mai 27, 2015 hai ca tu ai luat-o de cand ti-am spus pisi....ala nu era motiv sa ma iei la pula .......te poopNu ai cum sa ma superi .Am vrut sa punctez (chiar daca am fost mai incisiv) ca pe viitor , sa nu te mai joci cu noi, precum soarecele si pisica. Te pup, sa fii cuminte sau cu minte ... 1
mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Mai 27, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 27, 2015 Ca o concluzie, sa inteleg ca nu mai ajungi acum Cristina?
bubu77 Reputație: 142 Postat Mai 27, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Mai 27, 2015 Ca o concluzie, sa inteleg ca nu mai ajungi acum Cristina?mda.....ai concluzionat bine,pana data urmatoare baga "sculele" la gheata. 1
bubu77 Reputație: 142 Postat Mai 27, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Mai 27, 2015 Cristina asa sunt masculii,se aprind la fel cum se sting.Oricum ai voie pana in trei ori,se mai intampla probleme apar tot timpul . 1
mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Mai 28, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 28, 2015 mda.....ai concluzionat bine,pana data urmatoare baga "sculele" la gheata.Le-am bagat, le-am bagat, n-am de ales, se pare...
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 28, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 28, 2015 .. da ..ce scule ai mestere .. 1
cristina Reputație: 884 Postat Mai 28, 2015 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Autor Postat Mai 28, 2015 are si el:) nu-l face sa dea din casa:*
mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Mai 28, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 28, 2015 are si el:) nu-l face sa dea din casa:*Pai vino pe la noi si le voi scoate la iveala Cristina...eu eram pregatit, sa stii.
mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Mai 28, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 28, 2015 da ..ce scule ai mestere ..Cred ca stii tu prea bine cum e cu sculele, nu cred ca trebuie sa-ti mai zic eu...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum