Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: lalely_m
  • Oras:Galati
Postat

Hey ..unde fugi nebuno ??? Asta e topicul tau . Misca-ti curu aici , pune tarifele si ...hai la treaba . :doggystyle  :felatie  :sexanal 

Galatiul are portile deschise .

Kiss Ya .

Te Asteptam .

PISI.. :clap2 

Tu asteapt-o ... dar ea a postat acum cateva minute pe topicul ei din Bucuresti...

• Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

Tu asteapt-o ... dar ea a postat acum cateva minute pe topicul ei din Bucuresti...

Eu nu astept pe nimeni . Daca vine , e bine venita . Daca nu , nu e serioasa . PUNCT .

• Like 1
  • Oras:bucuresti universitate
Postat

Eu nu astept pe nimeni . Daca vine , e bine venita . Daca nu , nu e serioasa . PUNCT .

ia intreba-l tu pe lopix...ca eu am dat explicatii azi .....am vorbit cu baiatu si-a dat el seama sigur despre ce a fot vorba....cu Alina. da am ramas singura si sau anulat multe nu doar treaba asta...iar cu credibilitate si seriozitatea n-am avut nici odata probleme daca ne uita mai bine ....te-am pupat..pacat ca te-ai suparat si tu nu va stiam asa botosi :))) chiar pe toti:P

Postat

ia intreba-l tu pe lopix...ca eu am dat explicatii azi .....am vorbit cu baiatu si-a dat el seama sigur despre ce a fot vorba....cu Alina. da am ramas singura si sau anulat multe nu doar treaba asta...iar cu credibilitate si seriozitatea n-am avut nici odata probleme daca ne uita mai bine ....te-am pupat..pacat ca te-ai suparat si tu nu va stiam asa botosi :))) chiar pe toti:P

Poate sa traduca cineva va rog frumos ?

Nu am inteles nimic ...

Postat

Valeeeeeeeeeeee...Pisi ....ce ai ??? In primul rand nu datorezi explicatii la nimeni .E viata ta , Pizda ta , si nimeni nu iti poate spune ce sa faci cu ele . Cum sa ma supar . Da ce , ori am venit la tine si nu mi-ai tras-o bine??? Ce ai mami ??? Stai chill . Eu sunt ok si sper ca si tu . Hai te pup ai grija de tine.

Nebuno . Cum sa ma supar pe tine . :hug1

• Like 1
Postat

Valeeeeeeeeeeee...Pisi ....ce ai ??? In primul rand nu datorezi explicatii la nimeni .E viata ta , Pizda ta , si nimeni nu iti poate spune ce sa faci cu ele . Cum sa ma supar . Da ce , ori am venit la tine si nu mi-ai tras-o bine??? Ce ai mami ??? Stai chill . Eu sunt ok si sper ca si tu . Hai te pup ai grija de tine.

Nebuno . Cum sa ma supar pe tine . :hug1

nu stiu pisi:P am zis si eu aici ai si tu dreptate....deci pe tine chiar te astept la mine la bucuresti......dau o cafea ...:)promit.....cand vii la mine ti-o trag bine:)))))

• Like 1
Postat

nu stiu pisi:P am zis si eu aici ai si tu dreptate....deci pe tine chiar te astept la mine la bucuresti......dau o cafea ...:)promit.....cand vii la mine ti-o trag bine:)))))

:hug1

Postat

A doua oara cand anunti ca vii si "intervine" ceva? :)

Daca va fi si a treia oara, da-ne de stire cand esti instalata in locatie , bine... la tine se poate intampla orice, chiar si ajunsa aici, ne poti spune ca a "intervenit" ceva si a trebuit sa pleci.

Inca ceva, te rog eu, nu mai testa piata, cu chestii de genul, pregatiti-va ca vin ... 

Postat

figlio pe tine sunt suparata n-am  sa mai vorbesc cu tine...:*

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hoollddd your horses, ca sa nu cada in prapastie. Cristina nu mai vine pentru ca Alina are o problema destul de grava in familie, ce fel de problema nu ne intereseaza, nu este treaba noastra, ideea este ca problema este destul de grava, iar prietenul nu-si paraseste prietenul la nevoie. Cand vor veni, atunci vor veni, ne-prevazuturile nu le poti sti dinainte, nu poti sti cand intervine ceva si-ti da planurile peste cap.

Si eu mi-as fi dorit in portofoliul personal un photo-shoot cu Cristina, dar daca nu se poate aici, poate, na, s-o putea la Buc. :laugh2 :laugh2

Niciodata nu poti sti ce se intampla maine, ce poate interveni, nu trebuie sa judecam sau sa acuzam ca nu s-a facut, de ce nu s-a facut, de ce asa si nu invers, etc.

Iertare daca am suparat pe cineva :hihat

• Like 1
Postat

figlio pe tine sunt suparata n-am  sa mai vorbesc cu tine... :*

dau o cafea ...:)promit.....cand vii la mine ti-o trag bine:)))))

La mine nu merge cu din astea, ori iti respecti cuvantul, ori nu mai pot sa te respect. 

Postat

Hoollddd your horses, ca sa nu cada in prapastie. Cristina nu mai vine pentru ca Alina are o problema destul de grava in familie, ce fel de problema nu ne intereseaza, nu este treaba noastra, ideea este ca problema este destul de grava, iar prietenul nu-si paraseste prietenul la nevoie. Cand vor veni, atunci vor veni, ne-prevazuturile nu le poti sti dinainte, nu poti sti cand intervine ceva si-ti da planurile peste cap.

Si eu mi-as fi dorit in portofoliul personal un photo-shoot cu Cristina, dar daca nu se poate aici, poate, na, s-o putea la Buc. :laugh2 :laugh2

Niciodata nu poti sti ce se intampla maine, ce poate interveni, nu trebuie sa judecam sau sa acuzam ca nu s-a facut, de ce nu s-a facut, de ce asa si nu invers, etc.

Iertare daca am suparat pe cineva :hihat

E coincidenta prea mare ... de data asta am fost norocosi, ne-a anuntat in ziua cu pricina ...

Data trecuta a anuntat dupa o saptamana.

Sincer acum ... multe se pot "intampla" pentru ca putine pot fi verificate, mai ales in cazuri de genul, cand e nevoie sa o iei de buna, orice ti-ar zice.

Ideea este ca e penibil din partea noastra, ca mereu sa o asteptam cu bratele deschise, chiar daca ea mai are chef uneori , sa se joace de-a v-ati ascunselea...

Chiar semanam cu catelul din poza de mai sus ....

Postat

hai ca tu ai luat-o de cand ti-am spus pisi....ala nu era motiv sa ma iei la pula .......te poop

te poop maka.....chiar mi-ar face placere sa te cunosc;) tinem legatura

Postat

te poop maka.....chiar mi-ar face placere sa te cunosc;) tinem legatura

si eu te poop . ai grija de tine .

si mie mi-ar face placere . pana atunci ....vorbim , tinem legatura ,binenteles  :hug1

• Like 1
Postat

lopix:) n-are rost:) iti multumesc ca ai explicat tu in mare anumite lucruri...uite c printre voi exista si oameni cu cap:) si aici nu fac caterinca

Postat

si eu te poop . ai grija de tine .

si mie mi-ar face placere . pana atunci ....vorbim , tinem legatura ,binenteles  :hug1

yep :) :hug1

• Like 1
Postat

hai ca tu ai luat-o de cand ti-am spus pisi....ala nu era motiv sa ma iei la pula .......te poop

Nu ai cum sa ma superi .

Am vrut sa punctez (chiar daca am fost mai incisiv) ca pe viitor , sa nu te mai joci cu noi, precum soarecele si pisica.

Te pup, sa fii cuminte sau cu minte ...

• Like 1
  • Oras:galati
Postat

Ca o concluzie, sa inteleg ca nu mai ajungi acum Cristina?

mda.....ai concluzionat bine,pana data urmatoare baga "sculele" la gheata.

• Like 1
Postat

Cristina asa sunt masculii,se aprind la fel cum se sting.Oricum ai voie pana in trei ori,se mai intampla probleme apar tot timpul .

• Like 1
Postat

are si el:)  nu-l face sa dea din casa:*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...