Sari la conținut

Rasfat pentru o fata, experimental

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Rozico, mai traiesti? Ti-am lasat un mesaj pi miess. Te tzuc.

Nu te osteni ca nu raspunde ea la msg  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu intru decat rar pe mess. Sunt bine Alice, ma resimt dupa o raceala,sper ca si tu

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

Nu intru decat rar pe mess. Sunt bine Alice, ma resimt dupa o raceala,sper ca si tu

Eu si mai rar, dar de fel te prindeam.

Fa-te bine pui! :hug1 Eu sunt ok.

• Like 1
Postat

Eu si mai rar, dar de fel te prindeam.

Fa-te bine pui! :hug1 Eu sunt ok.

ma bucur ca esti :hug1

nu ai cum sa ma prinzi pe mess pt ca ce id de mess ai tu a fost facut numai pt a vorbi cu tine,respectiv de 2 ori,dupa ce mi-ai scris aici ca ai ceva anume de vb cu mine :)

Postat

Ce secretoasa, auzi la ea, ID special  :laugh2  :laugh2

da imi facusem unul sa vb cu ea atata tot ca nu putea da pmuri 

Postat

da imi facusem unul sa vb cu ea atata tot ca nu putea da pmuri 

I know, I`m so special de dau p`afara

• Like 2
Postat

Amor mare intre voi doua, puneti si de-un 69 ?  :laugh2

Nu sta Rozica si pace.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Amor mare intre voi doua, puneti si de-un 69 ?  :laugh2

Ti-ai dori un threesome cu ele, este ? :P :laugh2 :giggle: :giggle:

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna, scuze ca nu am mai scris de mult pe topic.

Am simtit insa nevoia sa scriu doar cand mi-am amintit intr-o dupa-masa cat de urata este fiinta asta, alice adore. Vreau sa va spun ca nu am mai mancat nimic pana seara, tarziu; cand imbalsamat in aburii unei sticle de vin rosu vechi, alaturi de o cunoscuta blondina de pe forum, am incins o minune de seara. :) 

Oricum, evit sa mai intru pe forumul asta pana cand alice adore isi va schimba semnatura cu moaca ei de etnie...

Nu stiu, de ce se duce cineva la ea ? care e motivul ? o seara placuta si frumoasa, nu ca alice.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Am simtit insa nevoia sa scriu doar cand mi-am amintit intr-o dupa-masa cat de urata este fiinta asta, alice adore. Vreau sa va spun ca nu am mai mancat nimic pana seara, tarziu; cand imbalsamat in aburii unei sticle de vin rosu vechi, alaturi de o cunoscuta blondina de pe forum, am incins o minune de seara. :)

Oricum, evit sa mai intru pe forumul asta pana cand alice adore isi va schimba semnatura cu moaca ei de etnie...

Nu stiu, de ce se duce cineva la ea ? care e motivul ? o seara placuta si frumoasa, nu ca alice.

De trefla ...

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Pulete, vezi ca **spam editat**ii nu au voie la fete. 

:sweeping

• Like 4
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...