rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 16, 2016 Rozico, mai traiesti? Ti-am lasat un mesaj pi miess. Te tzuc. Nu te osteni ca nu raspunde ea la msg Nu intru decat rar pe mess. Sunt bine Alice, ma resimt dupa o raceala,sper ca si tu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 16, 2016 Nu intru decat rar pe mess. Sunt bine Alice, ma resimt dupa o raceala,sper ca si tu Eu si mai rar, dar de fel te prindeam.Fa-te bine pui! Eu sunt ok. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 16, 2016 Eu si mai rar, dar de fel te prindeam.Fa-te bine pui! Eu sunt ok.ma bucur ca esti nu ai cum sa ma prinzi pe mess pt ca ce id de mess ai tu a fost facut numai pt a vorbi cu tine,respectiv de 2 ori,dupa ce mi-ai scris aici ca ai ceva anume de vb cu mine
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 16, 2016 ma bucur ca esti nu ai cum sa ma prinzi pe mess pt ca ce id de mess ai tu a fost facut numai pt a vorbi cu tine,respectiv de 2 ori,dupa ce mi-ai scris aici ca ai ceva anume de vb cu mine Ce secretoasa, auzi la ea, ID special
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 16, 2016 Ce secretoasa, auzi la ea, ID special da imi facusem unul sa vb cu ea atata tot ca nu putea da pmuri
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 16, 2016 da imi facusem unul sa vb cu ea atata tot ca nu putea da pmuri I know, I`m so special de dau p`afara 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 16, 2016 I know, I`m so special de dau p`afara
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 16, 2016 Amor mare intre voi doua, puneti si de-un 69 ?
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 17, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 17, 2016 Amor mare intre voi doua, puneti si de-un 69 ? Nu sta Rozica si pace. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2016 Postat Ianuarie 17, 2016 Amor mare intre voi doua, puneti si de-un 69 ? Ti-ai dori un threesome cu ele, este ? :giggle:
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 17, 2016 Ti-ai dori un threesome cu ele, este ? :giggle: Nu este
playgirl Reputație: 5737 Postat Ianuarie 23, 2016 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Ianuarie 23, 2016 si unde e nr de telef? ) Email meu : [email protected] pups
KissYourChocolateAbs Reputație: -67 Postat Februarie 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 25, 2016 Buna, scuze ca nu am mai scris de mult pe topic. Am simtit insa nevoia sa scriu doar cand mi-am amintit intr-o dupa-masa cat de urata este fiinta asta, alice adore. Vreau sa va spun ca nu am mai mancat nimic pana seara, tarziu; cand imbalsamat in aburii unei sticle de vin rosu vechi, alaturi de o cunoscuta blondina de pe forum, am incins o minune de seara. Oricum, evit sa mai intru pe forumul asta pana cand alice adore isi va schimba semnatura cu moaca ei de etnie... Nu stiu, de ce se duce cineva la ea ? care e motivul ? o seara placuta si frumoasa, nu ca alice. 2 1
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 10, 2016 Oras:Catania Oras:Catania Postat Martie 10, 2016 Buna, scuze ca nu am mai scris de mult pe topic. Am simtit insa nevoia sa scriu doar cand mi-am amintit intr-o dupa-masa cat de urata este fiinta asta, alice adore. Vreau sa va spun ca nu am mai mancat nimic pana seara, tarziu; cand imbalsamat in aburii unei sticle de vin rosu vechi, alaturi de o cunoscuta blondina de pe forum, am incins o minune de seara. Oricum, evit sa mai intru pe forumul asta pana cand alice adore isi va schimba semnatura cu moaca ei de etnie... Nu stiu, de ce se duce cineva la ea ? care e motivul ? o seara placuta si frumoasa, nu ca alice. De trefla ...
laury Reputație: 24071 Postat Martie 20, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 20, 2016 Buna, scuze ca nu am mai scris de mult pe topic. Am simtit insa nevoia sa scriu doar cand mi-am amintit intr-o dupa-masa cat de urata este fiinta asta, alice adore. Vreau sa va spun ca nu am mai mancat nimic pana seara, tarziu; cand imbalsamat in aburii unei sticle de vin rosu vechi, alaturi de o cunoscuta blondina de pe forum, am incins o minune de seara. Oricum, evit sa mai intru pe forumul asta pana cand alice adore isi va schimba semnatura cu moaca ei de etnie... Nu stiu, de ce se duce cineva la ea ? care e motivul ? o seara placuta si frumoasa, nu ca alice. Pulete, vezi ca **spam editat**ii nu au voie la fete. 4
Postări Recomandate