lala69xxx Reputație: 0 Postat Mai 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2015 Vin la tine sau la hotel 200 ron pentru 30 minute 300 ron pentru o ora Normal doar protejat, oral, fantezii, pasiune, implicare, exclus anal 0756.235.237
trucker74 Reputație: 24 Postat Mai 28, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Mai 28, 2015 Cu Lala m-am intalnit sambata seara in urma unui anunt luat din alta parte. Contact telefonic, a ajuns la ora stabilita. Lala este o prezenta foarte placuta si vesela, cu care m-am simtit bine. Aspect fizic: 9 pentru cei care prefera slim. As fi dat 10 daca avea sanii putin mai mari. Aspect fata (figura/chip): 9.50, un aer distinsOral: 9Normal: 10 Anal: nu face, dar nici nu sunt adeptul Igiena: 10Are o atitudine optimista si isi doreste sa te simti bine. Tarif 300 lei pentru o ora Am uitat sa intreb de program. Eu m-am intalnit cu ea sambata la 20:00. O recomand celor care cauta o fata slim, binedispusa, stilul de prietena din facultate.
cocosel23 Reputație: 272 Postat Iunie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2015 Mai multe poze te rugam
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum