Sari la conținut

Stiati ca ... ?!?!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Exista o specie de maimute numite Bonobo care, in afara de inteligenta si sociabilitate, atrage prin pofta netarmurita cu care practica actul sexual...atentie, de placere!!!! si nu pentru a se reproduce. Ele fac mult sex de-a lungul unei zile si raman active sexual indiferent daca femela este fertila sau nu.

Maimutele bonobo nu numai ca si-o trag toata ziua dar si-o trag si mascul-mascul si femela-femela :D In afara de asta, ele practica masturbarea, fk si sexul oral (pana si maimutelor le place sa suga pula, de ce ne-ar fi noua rusine?!?  :blushing2  ) Singura chestie care nu se regaseste in comportamentul sexual al acestor maimute este actul sexual cu propriii copii.

Si acum urmeaza maxima: in societatea bonobo, femelele sunt capul familiei, ele decid daca si cand barbatii au voie sa faca sex =)) Daca/cand intalnesc un alt trib de bonobo prin padure, pentru a sparge gheata, femelele bonobo initiaza acte sexuale cu masculii din celalalt trib...asadar toate lumea este vesela frate. Ce frumooooos :D

Acum inteleg de unde ma trag...din maimutele bonobo si mi-as dori, asta in cazul in care exista reincarnarea, sa (re)devin femela bonobo. =)) =))

Deci, oameni buni, asta demonstreaza ca aceste maimute sunt cu muuuuuult mai destepte decat multi dintre oameni, ele stiu sa fie fericite, stiu sa se bucure de placere si, cel mai important, stiu sa o obtina. ;)

Pana si maimutele stiu sa o arda chill =))

https://www.youtube.com/watch?v=yV4J6F6Ns8w

• Like 3
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Ce maimute super smechere......... :)

Intrebare:topicul este doar pentru maimuțe,sau merge orice 'stiați ca'? :) #Nudealta,dar voiam sa stiu daca voi fi on sau off topic...

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

foarte...:)) dilema mea este daca femelele fac si sex anal si analingus ????? petru ca masculii am vazut ca fac....:)))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

si ce isi baga femele in fundulet? 

• Telefon: lalely_m
  • Oras:Galati
Postat

Eu cred ca femelele nu fac sex anal...dar sunt bisexuale :D

Buna maimuto ... Bonobo 

Chiar as vrea sa te vad in "elementul" tau ...

http://static.thefrisky.com/uploads/2012/03/16/bonobos-400x300.jpg

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Iata ceva ce ne va face sa mai meditam putin la tainele existentei (totul este alcatuit din sex si sexualitate pe planeta Terra ;) ):

Multe dintre ideile filmului (abia acum l-am terminat de vizionat) o iau aiurea pe carare rau de tot (aici cei ce stiu mitologie, astrologie, cei ce au luat legatura cu diverse scoli de spiritualitate isi vor pune mainile-n cap), dar, ca idee de principiu, tot ceea ce creeaza astazi ORICE pe Terra inseamna, in principal, sexualitate ! ;)

Postat

si ce isi baga femele in fundulet? 

Banana..desigur

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Sorina, daca te reincarnezi in Bonobo (adica cimpanzeu din cate stiu) o sa ai parte de sex salbatic dar....va trebui sa te epilezi (ca doar nu stai cu ditai balana "cat China" pe tine.... :laugh2  :laugh2 ) si pe urma ce te faci ca acolo sexul e gratuit? Nu au bani saracele...sau vei accepta sex contra banane, nuci de cocos?  Chiar asa...cate banane costa o ora de sex total cu tine? :slap2

• Minus 1
Postat

Sorina fiind cu mintea la banana in mare parte a timpului, de aici si conexiunea cu maimutele ...

• Like 1
Postat

Bai...am sa va rog sa fiti putin mai eleganti in exprimare cand vorbiti despre stramosii nostri bonobo, da? Asa. 

Postat

Bai...am sa va rog sa fiti putin mai eleganti in exprimare cand vorbiti despre stramosii nostri bonobo, da? Asa. 

Asa cum?

Sa le spunem mai elegant "maimuta" ?

Postat

Maimutele trebuie tratate cu respect....mai putin gibonii virtuali. ;)

Postat

Maimutele trebuie tratate cu respect....mai putin gibonii virtuali. ;)

Exista si stramosi de-ai nostri virtuali ?

Ai fumat ceva Sorina ?

Postat

Mai proasta decat ma-ta care a cacat un specimen frustrat ca tine, nu exista.

Postat

Exista si stramosi de-ai nostri virtuali ?

De unde ai tras tu concluzia asta?!? Unde am spus eu ca toate maimutele sunt stramosii nostri?!? Reia conversatia si poate-i dai tu de capat cumva. 

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

S-au pus moldovenii pe tine, Sorina? =))))) Sa fac putina liniste pentru tine? :D

Postat

Nu este nevoie, am invatat de ceva timp cum sa ma comport cu ... Galatiul. =))

Postat

Nu este nevoie, am invatat de ceva timp cum sa ma comport cu ... Galatiul. =))

Mereu cand discuti cu Sorina , te trece un fior pe sira spinarii , ai o senzatia extraordinara, te simti ca la usa cortului .... =))

Postat

Mai proasta decat ma-ta care a cacat un specimen frustrat ca tine, nu exista.

Esti cu nervii intinsi la maxim ... =))

Postat

Esti cu nervii intinsi la maxim ... =))

ai grija ca daca te ''ating''nervii sorinei,este vai de pielea ta  :laugh2  :laugh2

• Like 1

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Ce maimute super smechere......... :)

Intrebare:topicul este doar pentru maimuțe,sau merge orice 'stiați ca'? :) #Nudealta,dar voiam sa stiu daca voi fi on sau off topic...

Aici tu esti on numai la membrul drogat al tribului. Deh, ce sa iti fac daca iti place sa pasti ...li cui vrei tu moldovene!

P.S. Sa mă ierte moldovenii ca ii asociez cu tine!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...