Sari la conținut

0731469680 -Bruneta focoasa si sexy

Postări Recomandate

• Oras:.
Postat

Daca nu participi si u la Concursul de Poze, chiar ca ma supar rauu pe tine!...de ce nu intelegi ca tu chiar arati bine...

• Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ
Postat

Sinugra in locatie ?

Bună.Da sunt singură în locație :P
  • Like 2
Postat

Ma bucur tare mult, ca am putut sa te savurez in realitate,,frumusiko!!!

Şi eu mă bucur că te-am cunoscut, şi sper să te fi simțit bn in compania mea te pup dulce dragutzule.. :*
  • Like 1
Postat

Şi eu mă bucur că te-am cunoscut, şi sper să te fi simțit bn in compania mea te pup dulce dragutzule.. :*

M.am simtit super, super, cu tine, ca si tu ai fost f.draguta cu mine, fete ca tine, cu atitudinea si comportamentul tau, eu am gasit f.putine, extrem de putine!!!

O sa ne mai vedem cu siguranta, Alexandra!

Postat

Bună ziua,,,,, bine v-am regăsit dragii mei, astăzi voi fi la birou până mai târziu..Pupici dulci. :P

post-167826-0-49152000-1438943749_thumb.jpg

post-167826-0-44703000-1438943768_thumb.jpg

post-167826-0-05408000-1438943792_thumb.jpg

• Like 5
Postat

Astăzi mă gasiți după ora 16:00 pupici dulci.Noapte bună..

post-167826-0-01450800-1438986686_thumb.jpg

• Like 5
Postat

frumusete de fata :flowers2 :kiss3

Te pup dulce Adriano
  • Like 1
Postat

Cu pozele astea, Alexandra, chiar vrei sa nu ne lasi sa "respiram", vrei u sa ne tii in "priza" permanent!!!   :hug1 

Postat

Bună dimineața dragii mei de astăzi programul meu va fi de la 14:00 pană la 12:00 Programul acesta va fi doar pt o perioadă scurtă...Kiss.

post-167826-0-78040900-1439106237_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Hello dragii mei îmi pare ft rău dar astăzi nu voi fi la birou, nu mă simt în perfectă formă..Pupici dulci..O zi minunată vă doresc..Vă mulțumesc pt înțelegere.

Postat

Hello îmi cer scz că nu am putut să fiu la ora 14:00 la birou, am avut tel inchis. Kiss. Astazi mă gasiți până la ora 00:00.

post-167826-0-91754800-1439475335_thumb.jpg

• Like 8
Postat

Off, Doamne, ce fund si ce picioare poti sa ai!...Alexandraaaa,,o luam naiba razna de tot!!!

Postat

Neatza!..Sorry astăzi nu voi fi la birou a intervenit ceva..O zi frumoasă..Kiss.

post-167826-0-54639700-1439618884_thumb.jpg

• Like 6
Postat

Hello dragii mei, ajung în Bucureşti astăzi la 18:00 sorry că nu pot să fiu de la 14:00.Kiss.

post-167826-0-61454700-1439710216_thumb.jpg

• Like 6

Postat

Salutare dragi futaciosi :D

Nu este prima oara cand ma intalnesc cu Alexandra, insa acum am decis ca este cazul sa fac prima mea recenzie pe acest  site.

Prima intalnire cu Alexandra a fost acum 2 - 3 luni si de atunci mintea mi-a stat in loc .

Intors in Bucuresti dupa o vizita la niste prieteni in provincie decid sa pun mana pe telefon si sa o sun pentru o programare .Zis si facut ! Mi-a raspuns cu aceiasi voce calda si copilaroasa , iar eu nu am mai stat pe ganduri, m-am dushat, imbracat si am plecat inspre ea .

Ajuns la locatie imi deschide usa asa retinut insa cand m-a revazut ia revenit zambetul pe buze . O fata de nota 10 din toate pct de vedere .

Stiu ca va asteptati sa detaliez tot ceea ce s-a intamplat, insa lucurile astea depind de fiecare in parte si am sa va las pe voi sa descoperiti .

Tot ce pot sa va spun este ca voi reveni cu mare drag iar ca note are 10 plus pe linie !

PS . As fi scris mai multe insa este tarziu, Alexandra m-a obosit si abia astept sa dorm...:D

AAA si era sa uit ... tarif 200 ora pe care ii merita din plin. Daca mai sunteti si cu bun simt veti avea si mai mult de castigat ;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...