Sari la conținut

0731469680 -Bruneta focoasa si sexy

Postări Recomandate

• Oras:.
Postat

Salutare dragi futaciosi :D

Nu este prima oara cand ma intalnesc cu Alexandra, insa acum am decis ca este cazul sa fac prima mea recenzie pe acest  site.

Prima intalnire cu Alexandra a fost acum 2 - 3 luni si de atunci mintea mi-a stat in loc .

Intors in Bucuresti dupa o vizita la niste prieteni in provincie decid sa pun mana pe telefon si sa o sun pentru o programare .Zis si facut ! Mi-a raspuns cu aceiasi voce calda si copilaroasa , iar eu nu am mai stat pe ganduri, m-am dushat, imbracat si am plecat inspre ea .

Ajuns la locatie imi deschide usa asa retinut insa cand m-a revazut ia revenit zambetul pe buze . O fata de nota 10 din toate pct de vedere .

Stiu ca va asteptati sa detaliez tot ceea ce s-a intamplat, insa lucurile astea depind de fiecare in parte si am sa va las pe voi sa descoperiti .

Tot ce pot sa va spun este ca voi reveni cu mare drag iar ca note are 10 plus pe linie !

PS . As fi scris mai multe insa este tarziu, Alexandra m-a obosit si abia astept sa dorm...:D

AAA si era sa uit ... tarif 200 ora pe care ii merita din plin. Daca mai sunteti si cu bun simt veti avea si mai mult de castigat ;)

...Si eu care credeam, ca numai mie imi sta mintea in loc, cand ma gandesc la Alexandra1234...credeam ca numai eu snt singurul care are asemenea "probleme" in ceea ce o priveste!!!...este intr.adevar,,o fata super, din toate p.d.v., Alexandra...

P.S...puteai pune recenzia, te rog, la topicul ei, care din pacate, nu are trecut in titlu decat numarul de telefon,,e putin mai greu de gasit.!

Vizitator terentele
Reputație: 0
Postat

ar merge niste silicoane ;-)

Postat

Esti o fata extrem de frumoasa si de sensibila, cu un "gust" aparte al tau, insa vreau sa iti spun o parere personala!

"Negru", culoarea asta, trista, nu este pentru tine, "Alexandra1234", nu "da" bine, eu vreau sa te vad in culori "vesele", alb, roz, corai, verde, snt multe alte variante. Si negru este o culoare frumoasa, insa mie nu imi place sa te vad in negru.

...hai ca deja imi dau prea mult cu parerea si poate chiar deranjeaza, uneori!!!...

Postat

...as vrea sa iti dau mult mai multe like.uri, ca tu chiar le meriti, frumoaso!

Esti,,intr.adevar o fata frumoasa, "Alexandra1234"!!!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bună,în seara aceasta voi fi până mai trz. :P

Superba in rochia rosie!

• Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ
Postat

Superba in rochia rosie!

Mulțumesc
  • Like 1
Vizitator Lionman
Reputație: 0
Postat

- Bună, încă răsfoiesc forumul, mi-am făcut şi ceva păreri. Aş fi interesat pentru o vizită,  în viitorul apropiat. Aş dori să te intreb urmatoarele lucruri: Te mai pot găsi şi în luna Decembrie? 2.  Accepti cunnilingus , girlfriend experience, sărutari , îmbrăţişări şi mângâieri, gen o şedinţă de o oră. Vreau să îmi îndeplinesc această fantezie, dacă eşti deschisă spre genul acesta de lucruri aştept un da.   Mulţumiri! 

Postat

Poza ca poza,,insa in realitate le "bate la scor", la "fundul gol", pe multe fete in ceea ce priveste frumusetea, atitudinea, caracterul si tot ce vreti!

Felicitari Alexandra!

• Like 1

Postat

Poza ca poza,,insa in realitate le "bate la scor", la "fundul gol", pe multe fete in ceea ce priveste frumusetea, atitudinea, caracterul si tot ce vreti!

Felicitari Alexandra!

Ms cătă80

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...