Sari la conținut

Tatyana italianca 0758890431

Postări Recomandate

Vizitator lelivr
Reputație: 0
Postat

Tatiana pe unde mai umbli?

Mai esti in sb?

• Oras:Sibiu
Postat

Cred ca nu ai gandit bn inainte de a pune asemenea intrebare nesimtire curata...

E la regim... n-o băga in seamă. Dacă avea cu 10kg in minus, ar fi acceptat

• Oras:fantasyland
  • Oras:fantasyland
Postat

Cred ca nu ai gandit bn inainte de a pune asemenea intrebare nesimtire curata...

Nu tot bani "este" !? Daca arunca cineva cu euro sigur nu te superi dar la bonuri faci nazuri...

Postat

Sa mori tu danturatul ca sunt la regim!!!Nu stiam,si tu numai sa jicnesti fetele pe aici esti bun...Cine ma place ma place cum sunt nu fortez pe nimeni sa vina la mine,daca fac treaba buna ma apreciaza lumea asa cum sunt.....Noapte buna

Postat

Spoof bonurile nu "este banii "Euro ìi fac eu nu trebuie sa arunce nimeni cu ei in mine stai linistit ,si banii am sa imi cumpar ce doresc nu am nevoie de bonurii

😆😆😆

Postat

Spoof bonurile nu "este banii "Euro ìi fac eu nu trebuie sa arunce nimeni cu ei in mine stai linistit ,si banii am sa imi cumpar ce doresc nu am nevoie de bonurii

😆😆😆

Euro nu ii faci tu. Tu eventual doar sugi pula pentru ei.

Postat

Sa mori tu bai asta nu mai comentaa tu la profilul meu sti doar sa injuri alceeva nusti sa faci nu iti vad rostul cu vocabularul asta care il ai...

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Cum data trecuta nu am mai reusit sa o vizitez pe Tatiana, saptamana trecuta fiind prin Sibiu nu m-am mai lasat si vizitat-o intr -o dupamasa.Confirm cele descrise de colegi.Fata stie sa se faca placuta, am stat la povesti si la o tigara inainte de a incepe actiunea.Am ales o ora si a inceput cu un OP , bine facut cu accente de deep in care ma si terminat in balonas dupa vreo 15 minute.

Dupa pauza de tigara, am inceput al doilea numar cu un ON,iar dupa ce la trezit pe soldatel i-a pus un prezervativ si m a intrebat ce pozitie doresc.Am pus-o capra si dai la bice, dupa un timp am schimbat cu ea deasupra pentru ca doream sa ii vad sanii enormi, pozitie in care dupa un timp ma si terminat.

NOTE:

OP/ON 9

Normal 9

Atitudine 10

Locatie 9/ dus, prosop si gel de dus barbatesc ok

A durat putin pana am reusit sa iau legatura cu ea, dar daca insisti si cu sms pana la urma raspunde

De revenit cu siguranta

Postat

Ms frum ca a fost asa cum ti-ai dorit si te mai astept si cu alta ocazie cu drag vipsan o zi frum tuturor

Vizitator cuni
Reputație: 0
Postat

Ms frum ca a fost asa cum ti-ai dorit si te mai astept si cu alta ocazie cu drag vipsan o zi frum tuturor

Mulțumim, la fel !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...