Sari la conținut

"Face camere de sex la spa"

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Foto | Milionarul Cristian Ţânţăreanu construieşte cel mai mare centru de relaxare din România: "Face camere de sex la spa"Milionarul Cristian Ţânţăreanu îşi construieşte în Paradisul Verde cel mai mare centru spa din România. Pentru a-şi pune în aplicare planul, a vizitat numeroase centre din Bulgaria, Germania şi Italia, pe care le-a testat şi din care s-a şi inspirat.Ţânţăreanu a început construcţia în urmă cu doi ani, iar anul acesta şi-a terminat faţada şi o piscină exterioară. El spune că speră ca anul viitor, în mai, să finalizeze şi piscina interioară cu lungimea de 25 de metri. Când lucrările vor fi terminate, Ţânţăreanu susţine că acestea îl vor costa peste 7 milioane de euro. “M-a impresionat cel mai mare centru spa din Germania, de lângă München, unde nu ai voie să intri îmbrăcat. Aici au acces doar nudiştii. Eu am dedicat spa-ul de la subsol din Paradisul Verde nudiştilor. Există o piscină pentru ei, saune şi separeuri pentru cupluri. Aici vor fi camere pentru perechile romantice, care pot servi un vin bun, iar pe mese vor fi şi prezervative, în caz că vor să facă dragoste. Mă gândesc că dacă tot stai şi petreci timpul dezbrăcat, într-o atmosferă intimă, îţi vine chef să faci şi sex cu iubita sau cu soţia”, ne-a spus el.Va angaja maseuze din ThailandaŢânţăreanu susţine că la final va asigura locuri de muncă pentru 100 de oameni, cât va fi personalul angajat, iar unele maseuze vor veni chiar din Thailanda.http://www.libertatea.ro/detalii/articol/cristian-tantareanu-sex-la-spa-357105.html:P:P:P

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.