Sari la conținut

0762527605 centru, pe la Minerva

pescarus

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

“Denisa, sexy, frumoasă, elegantă cu mult rafinament. Sună-mă și te voi purta pe culmile plăcerii!!! Tel. 0762.527.605. Craiova”Sunt 99% sigur ca a mai raspuns si la:“Daiana, senzuală, dulce, atrăgătoare. Tel 0784.797.321.. Craiova”“Anda, brunetă sexy, pasională. Tel. 0753.360.452. Craiova”Am sunat si imediat m-a izbit ironia anuntului cand a inceput sa cante o manea in telefon. Fata a raspuns repede si a vorbit frumos, asa ca am decis sa merg sa o vad. 70 ron oral+normal sau 140 ora cu doua finalizari. Nu face anal.Locatie centrala, langa restaurant Minerva. Garsoniera curatica si oarecum renovata, cu pat OK care nu scartaia prea mult...Cand a deschis m-a frapat machiajul oribil de strident si dintii distrusi. Ochi verzi, inaltuta (1.70) foarte slaba (50Kg), cu usor accent banatean. Fumeaza. Creola. Mi-a amintit de fata de la Lux Premiere inainte sa-si faca dintii, dar minus sanii aia bestiali. Dezbracata arata bine la fund si corp, insa sanii sunt minusculi si conici. Piele fina, mirosind curat, dar cu vreo 4-5 tatuaje mari.Atitudinea a fost super: comunicativa, vorbareata, prietenoasa si deschisa. Lucreaza de ceva vreme, o vreme si la strip-tease.A inceput cu un oral cu nimic deosebit (acoperit!). S-a umezit la mangaierile mele. Am trecut deasupra pentru normal si am avut o problema: cum este extrem de slaba, combinatia dintre salteaua moale si greutatea mea o infunda in saltea pana cand la fiecare contra disparea de sub mine! http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png Am trecut-o capra si m-am bucurat in liniste de pasarica stramta si umeda. Nu s-a implicat prea tare, mai mult statea acolo, dar a fost o prezenta placuta. ;)In concluzie, nu e cine stie ce, dar e mult mai bine decat pustoaicele pline de fite.

Postat

Ce anume te intereseaza, interiorul sau unde se afla? In general, regulamentul forumului nu permite descrierea cu exactitate a adresei.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...