Sari la conținut

despre dame de companie

Postări Recomandate

Postat

Sincer va zic ca eu nu inteleg ce face o astfel de dama de companie...doar iese la restaurant cu oamenii de afaceri, sau TREBUIE sa se intample si mai mult?Baieti....ati iesi la un date cu o "dama de companie"?Btw...ce preturi au, si deci pentru CE?vorbesc de semnificatia in adevarul sens al cuvantului nu de prostituate:huh::):huh:

Postat

Din cate stiu eu, difera de la caz la caz :) Damele de companie sunt de doua feluri: cele care merg doar la petreceri, dineuri etc (fooooarte rare, acum cred ca sunt pe punctul de a deveni inexistente : ) si cele care ofera, dupa petrecere, si alte servicii.Ideea e ca nu oricine se poate autointitula "dama de companie". Fata trebuie sa stie o limba straina, poate avea si facultate, are maniere deosebite, stie cum sa se imbrace si este eleganta.Am o cunostinta de familie doctor, care apela la tot felul de gagici de-astea, si tin minte ca venea pe la petreceri cu niste tipe bomba, super inteligente si frumoase.Plata pe seara/noapte se discuta in sute de euro...

Postat

pai... titulatura e cam in ceata.... asocierea e clara: compania se continua in pat. numai ca eu am patit o chestie destul de ciudata.acum cativa ani lucram, ca sa castig si eu ban CINSTIT ca translator pentru diversi oameni de afaceri. in special pe franceza, dar si engleza, si de multe ori cu arabi din Tunisia, Maroc, Algeria, Egipt, Siria care ori nu vorbeau engleza ori vorbeau engleza dar voiau sa fie siguri ca nu-si iau teapa.si era o munca al naibii de grea. ma trezeam dimineata, luam customerul de la hotel, aveam programul zilei, mergeam la intalniri, vizitam locatii, mergeam la pranz... dupa-masa aveam niste ore libere si seara iar program: intalniri, cina, spectacol ce avea omul in program. apoi masina sau taxiul il lasa pe el la hotel si pe mine ma ducea acasa. punct.toate erau strict de munca, vorbeam de ma durea gatul, zambeam de imi intepeneau muschii pe fata, stateam pe tocuri pana mi se puneau carcei, adica imaginea era parte din job.la plata, toate erau clare: pe zi sau pe ora, dupa cum negociam. uneori ma contracta partea romana care-l invita, alteori chiar individul/indivizii prin vreo cunostinta.cand intr-o zi ma suna unul, cum ca ar fi aflat de mine de la o cunostinta si ca as fi DAMA DE COMPANIE. sa-mi sara ochii din cap si mai multe nu. am crezut ca face careva misto si am dat niste telefoane, dar ala chiar credea ca asta sunt. si mai era si al naibii de incantat ca am referinte bune, ca are nu stiu ce invitat din Japonia pe care vrea sa-l de-a gata cu compania.deci.... banuiesc ca nu toate damele de companie stiu ca sunt dame de companie....

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Acilea pe sait gasesti numai curve...

Cat despre subiectul deschis de tine,mi se pare ca a mai fost deschis un topic pe aceasta tema.

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...