Sari la conținut

Carina OMV Unirii

Postări Recomandate

Reputație: -1560
  • Oras:.
Postat

Gata ma , a sosit si Trolleu cu laboratorul . Nu a fost nimic grav , i-a taiat calea o veverita si a iesit in decor . 

Hai frate sa ne apucam de treaba ca intreaba baietii de analize. Recoltezi tu sau ma duc eu ?  Inprimanta e la Marean , se chinuie sa-i schimbe cartusul cu unul de 9 mm

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Si pe asta ati impulit-o de off topic. Asa de bun venit!

Da-ti doua palme si iesi acas'........

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Da-ti doua palme si iesi acas'........

Da' nu vrei sa-ti dai tu? Live face palm!

Vizitator
Postat

Da' nu vrei sa-ti dai tu? Live face palm!

Fraiere :)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cum apare o veveritza, hopa cu ea-'n decor....Pe Carina, draga de ea, cui o lasati?!

• Like 3
Vizitator
Postat

A ramas Troleu in pana cu laboratorul mobil intre Belciugatele si Candeasca . Acu ma sui pa bicicleta si fug sa-l tractez 

Are cineva o sufa de bicicleta si o cheie tubulara de 16 ?

E smecher a tras la Dinei sa bea ceva si sa bage o pastramioara  :)

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Si pe asta ati impulit-o de off topic. Asa de bun venit!

Cosmine, fata a reclamat un viol si a promis ca vine cu analizele . Le-ai vazut tu ?

Cum apare o veveritza, hopa cu ea-'n decor....Pe Carina, draga de ea, cui o lasati?!

Cine stie cunoaste  :laugh2  . Asa a facut mereu fratele Trolleu , cum a vazut o veverita buna a uitat ce trebuie sa faca  :laugh2

Pe Carina , sa o futa cine vrea ,

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:...
Postat

@vulturulnegru

Vulture (carino sau mirabelo ) las-o moale ca pute a peste ca hala obor mai nene.

Cu placere Carina! si eu iti multumesc pentru clipele frumoase petrecute impreuna! O sa mai trec pe la tine :*

cum plm ii faci recenzie lu Carina pe 29 mai ora 8:04 si in aceeasi zi ii faci Mirabelei la 8:08 aruncand vrajeala d`aia de husen de autobaza Asa cum am spus in recenzia facuta Carinei, am vazut-o cu acea ocazie si pe Mirabela, colega de locatie a Carinei; azi am reusit sa ajung si la ea si m-am simtit la fel de bine ca si cu Carina" 

https://nimfomane.com/forum/topic/44066-mirabela-sex-total-zona-piata-unirii-0729693875/?do=findComment&comment=806536

Pute puteeee  , fugiti ca muriti , capu la pamant .

• Like 2
Vizitator
Postat

@vulturulnegru

Vulture (carino sau mirabelo ) las-o moale ca pute a peste ca hala obor mai nene.

Cu placere Carina! si eu iti multumesc pentru clipele frumoase petrecute impreuna! O sa mai trec pe la tine :*

cum plm ii faci recenzie lu Carina pe 29 mai ora 8:04 si in aceeasi zi ii faci Mirabelei la 8:08 aruncand vrajeala d`aia de husen de autobaza Asa cum am spus in recenzia facuta Carinei, am vazut-o cu acea ocazie si pe Mirabela, colega de locatie a Carinei; azi am reusit sa ajung si la ea si m-am simtit la fel de bine ca si cu Carina" 

https://nimfomane.com/forum/topic/44066-mirabela-sex-total-zona-piata-unirii-0729693875/?do=findComment&comment=806536

Sa vie Militiaaaaaaaaaaaa !  :laugh2

• Like 1
Postat

ti-o recomand pe carinakarina

Ete si 2 reclame  :laugh2

@vulture , intreab-o tu cum sta cu analizele alea ca mie nu vrea sa-mi raspunda .

@vulturulnegru

Am crezut ca doar mie mi se pare   :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ete si 2 reclame  :laugh2

Am crezut ca doar mie mi se pare   :laugh2

Sunte-ti prea atenti la detalii.............  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

E vrajeala maxima pe bagaboande , o mai baga si p`aia " Am descoperit o fata blanda, cu o personalitate mai submisiva si de aceea cred ca a trecut aparent mai usor peste viol si talharie, dar sunt sigur ca s-a consumat foarte tare in interior."  :laugh2 

De la o posta e recenzie de grup si stil de muiere in plus femeia face dominare , cum plm e "mai submisiva"

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
Postat

Gata ma , a sosit si Trolleu cu laboratorul . Nu a fost nimic grav , i-a taiat calea o veverita si a iesit in decor . 

Hai frate sa ne apucam de treaba ca intreaba baietii de analize. Recoltezi tu sau ma duc eu ?  Inprimanta e la Marean , se chinuie sa-i schimbe cartusul cu unul de 9 mm

"E" gata demult, am gandit in mintea mea ca poate s-o fi edificat vreun fraier =))

post-104506-0-08258300-1433336428_thumb.jpg

Vizitator
Postat

Parol, la fi'su Dan, care a fost militian la circa 9 :)

cunoastem cunoastem :) am sprit la ei  de nu e apa in toate garlele din judet :) 

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

E dă vorbit pă privat, aicișa e sifoane multe :))

Invidioşilor.... :)

Vizitator
Postat

E dă vorbit pă privat, aicișa e sifoane multe :))

Adevarul ca nu am mai facut un sprit de vin cu sifon de ceva ani.....trebuie sa caut sifoanele prin pod sa le umplu uMpic....si sa dau drumul :) 

• Like 2
  • Minus 4
Postat

post-166441-0-65935000-1433417346_thumb.jpegpost-166441-0-72540700-1433417371_thumb.jpeg

@vulture , intreab-o tu cum sta cu analizele alea ca mie nu vrea sa-mi raspunda .

Sunt la Troleibuz......... nu-i merge imprimanta  :laugh2

Au iesit rezultatili deja, mi-e rusine mie ca si barbat sa le fac publice =))

Nu le face.... sa nu dam de alte alea...   :)

e de bine sau mai bine pas?

ma refer la analize

Cosmine, fata a reclamat un viol si a promis ca vine cu analizele . Le-ai vazut tu ?

Cine stie cunoaste  :laugh2  . Asa a facut mereu fratele Trolleu , cum a vazut o veverita buna a uitat ce trebuie sa faca  :laugh2

Pe Carina , sa o futa cine vrea ,

"E" gata demult, am gandit in mintea mea ca poate s-o fi edificat vreun fraier =))

• Like 2
Postat

Smecher doctor Trolleu asta , scoate niste rezultate de astronaut 

Hai fetelor , fara inghesuiala ,cu  programare la mine sau la Marean . Venim noi cu laboratotul la voi , pe Trolleu nu-l mai lasam la ghidon ca iar alearga veverite cu laboratoru 

P.S Te pup Carina  :kiss3

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Smecher doctor Trolleu asta , scoate niste rezultate de astronaut 

Hai fetelor , fara inghesuiala ,cu  programare la mine sau la Marean . Venim noi cu laboratotul la voi , pe Trolleu nu-l mai lasam la ghidon ca iar alearga veverite cu laboratoru 

P.S Te pup Carina  :kiss3

Adicatelea pui la indoiala veridicitatea rezultatelor iesite din meine laborator? urat....foarte urat =))

Nici sa nu mai apelati la mine =))

sters

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...