Sari la conținut

alinasexy4u stie cineva?

Postări Recomandate

Postat

Salut,Am dat peste :http://simpatie.ro/index.php?page=view_profile&id=681968 sau daca nu merge link-ul, pe simpatie, alinasexy4uCum nu mai am cont de ceva vreme pe site-ul cu pricina, ptr ca mi s-a gasit factur si a trebuit sa dau niste explicatii de tot rahatul, ma gandeam ca poate stiti voi ceva detalii despre ea.Se prezinta astfel:DOMNISOARA MANIERATA,DISCRETA SI FOARTE ELEGANTA TE INVIT IN LUMEA PLACERILOR SUBLIME UNDEORICE FANTEZIE DEVINE REALITATE DACA ESTI DISCRET SI GENEROS. foto:post-14215-133409721388_thumb.jpgpost-14215-13340972139_thumb.jpgpost-14215-133409721391_thumb.jpgmerci!

Vizitator vyypuss
Reputație: 0
Postat

@Bucuresti77 uite aici un thread in care s-a scris despre ea: - De fapt o cheam LARISA , eu am fost la ea in vizita in ianuarie , am facut si un post despre ea si colega ei CARLA , citeste atent threadul (vezi ca sunt si poze atasate pe la mijloc pe undeva ) si trage singur concluziile , pe atunci folosea acest nr de telefon : 0723744898 .Ce pot sa iti spun e ca mie mi-a placut tipa , acum depinde de gusturile tale , pozele sunt un pic aranjate .SPOR LA TREABA si FIR INTINS....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...