fauritoruldechei Reputație: 0 Postat Mai 31, 2015 Oras:negruvoda Oras:negruvoda Partajează Postat Mai 31, 2015 salut confutaciosii mei , acesta este primul meu post.am si eu o intrebare .. prin inel 2 zona camp se gasesc ceva fete ? cred ca este singura zona neexperimentata de mine , am zis sa ii dau o sansa. Link spre comentariu
rr92 Reputație: 147 Postat Mai 31, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 31, 2015 Mihaela creata Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 salut confutaciosii mei , acesta este primul meu post.am si eu o intrebare .. prin inel 2 zona camp se gasesc ceva fete ? cred ca este singura zona neexperimentata de mine , am zis sa ii dau o sansa.singura zona neexpermentata ? in rest tu ai futut in toate zonele Constantei si tie nu-ti da pace faptul ca nu ai gasit pasarica in una din cele mai mici zone ale orasului sa dai o sansa zonei ???!!! da ce e acolo frate Ferentari ca nu inteleg ? pe tine te provoaca zonele orasului? 2 Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Pysy 1 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 1, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iunie 1, 2015 bruneta minionasi mai sunt niste fete la piata caragialesi un cuib la Tom si Jery Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 1, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iunie 1, 2015 ia anunturile si suna ca sunt si la Institut si la Kamsas Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Colegul KeyMaster ... ne spune ca el de fapt a fost cam peste tot ... in Cta mai putin in Inel2.Eu zic ca ar fi interesant sa ne impartaseasca si el din experientele lui de prin celelalte zone ale orasului. Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 1, 2015 . 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum