Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 CEVA NOU!!Alege calitatea nu cantitatea1 Senzuala, seducatoare si fierbinte sunt o tentatie pentru orice barbat, iti lansez o provocare, vino la mine si pariez ca nu vei rezista! Vei vibra atins de mangaieri, vei avea parte de finalizari explozive! El + ea SEXY Deosebit,de atragatoare, provocatoare, senzuala, atenta, diferita fata de orice alte experinte anterioare suna-ma si voi fi a ta. pupici Pret :60 RON0765889698 3 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 2, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iunie 2, 2015 il caragiale 1 Link spre comentariu
pactmihai Reputație: 4 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 2, 2015 Care e treaba cu stimata sunt reale pozele Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 2, 2015 pai ia fugi tu repede pana la ea si verifica...poate ne tii si pe noi la curent dupa~!!! Link spre comentariu
pactmihai Reputație: 4 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 2, 2015 Bine boss ma duc eu 1 Link spre comentariu
pactmihai Reputație: 4 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 2, 2015 Tu ditai futacu nu o cunosti 1 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 2, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iunie 2, 2015 Bine boss ma duc euasteptam Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 2, 2015 Tu ditai futacu nu o cunosti frate...cu mana pe inima iti pot spune...si cu toata sinceritatea pe care o posed....chiar nu am eu pretentia sa fi fost la toate fetele din constanta~!!! chestia asta insa ma bucura sa stii...ca ar fi disparut si farmecul...misterul ala...de a descoperi o noua amelie a constantei~!!! cine stie...poate fata asta chiar va fi cea mai tare futacioasa pe care constanta a avut-o...vreodata~!!! 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 3, 2015 fata se recomanda elena, 27 de ani, transanta telefonic...gen "nu draga...da draga". oferta standard, 60/120, fara artificii si/sau adiacente. declara ca este singura in locatie, piata i.l.caragiale, dar ca o pot vizita intr-o ora, ca acum e ocupata!!! imi cam venea sa intreb: pai de ce-mi raspunzi la telefon daca esti cu alt client? am decis sa fiu nice, pana la proba contrara, n-am mai spus nimic. 5 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 4, 2015 Are ceva funduletz bronzata asteptam raportul de expertiza tehnica Nimfomane Link spre comentariu
pactmihai Reputație: 4 Postat Iunie 7, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 7, 2015 1 warn Link spre comentariu
thebest26 Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 4, 2015 fata se recomanda elena, 27 de ani, transanta telefonic...gen "nu draga...da draga". oferta standard, 60/120, fara artificii si/sau adiacente. declara ca este singura in locatie, piata i.l.caragiale, dar ca o pot vizita intr-o ora, ca acum e ocupata!!! imi cam venea sa intreb: pai de ce-mi raspunzi la telefon daca esti cu alt client? am decis sa fiu nice, pana la proba contrara, n-am mai spus nimic.Ai fost pana la urma la fata ? Link spre comentariu
pactmihai Reputație: 4 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 4, 2015 Daca nu ai ce face cu bani poti sa mergi nu are un pat am stat in picioare la oral si la normal mia zis sa stau jos pe covor deci faci ce vrei nu recomand Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 Daca nu ai ce face cu bani poti sa mergi nu are un pat am stat in picioare la oral si la normal mia zis sa stau jos pe covor deci faci ce vrei nu recomandunde asta ??? ia spune tu locatia Link spre comentariu
pactmihai Reputație: 4 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 4, 2015 Piata amzacea la parter Link spre comentariu
cocon3ro Reputație: 48 Postat Iulie 7, 2015 Oras:True Life Oras:True Life Partajează Postat Iulie 7, 2015 Am fost acum o luna si mi-am luat teapa, plus ca pozele nu sunt reale. In final dupa ce mi-a sters pula din minut in minut cu servetele umede. Mi-a dat banii inapoi si am plecat! Ps; a fost si o cearta, normal + alte divergente 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum