memo4000 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iunie 2, 2015 salutare... dupa cum spune titlul caut si eu un transexual sau travestit feminin in zona oradea. nu am mai fost, nu am mai incercat dar sunt foarte curios. astept pareri si de ce nu o "ispita" MS
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 2, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 2, 2015 salutare... dupa cum spune titlul caut si eu un transexual sau travestit feminin in zona oradea. nu am mai fost, nu am mai incercat dar sunt foarte curios. astept pareri si de ce nu o "ispita" MSdak imi las cioc e bn? PS. am si pula pardon vibrator 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 2, 2015 Caută în continuare...
licuriciu Reputație: 429 Postat Iunie 2, 2015 Oras:România Oras:România Postat Iunie 2, 2015 Găseşti la facultatea de medicină nişte negri 1
memo4000 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Autor Postat Iunie 2, 2015 a da... nu a primi... NU VREAU SA FIU VIOLAT:))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum