Sari la conținut

Ma declar usor nemultumita... Cand se va face si o categorie pt cybersex, cam girls etc

Postări Recomandate

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

... eu nu jefuiesc pe nimeni, iau de unde stiu ca nu este un efort prea mare de productie a resusrselor

Romanca de-a noastra, tzucutz pruna ta.  :laugh2

• Oras:worldwide
Postat

Aww,a mea esti,te mariti cu mine? Doar dupa ce pui poza

multumesc, insa nu imi doresc sa ma casatoresc

Postat

Romanca de-a noastra, tzucutz pruna ta.  :laugh2

dap am crescut in Romnia, desi cetatenia mea este straina

Postat

aici chiar fac mea culpa sa pocesti in graba numele unei tai, sa imi fie rusine...zau asa

• Oras:Bucuresti
Postat

plec din Romania pt weekend si nu e vb de asta.... nu e o chestie de demnitate, ci de torelaranta, acceptare si repect. nu pot permite si accepta ca un roman sa cheltuiasca impreuna cu mine avand in vedere ca statistic vb salariu mediu pe economie este de 4-5 mai mic decat in Germania si preturi similare pe anumite produse. eu nu jefuiesc pe nimeni, iau de unde stiu ca nu este un efort prea mare de productie a resusrselor

La mine nu e nici un efort  să cheltuiesc niște € cu tine dar aș vrea să știu că se merită.

Postat

aici chiar fac mea culpa sa pocesti in graba numele unei tai, sa imi fie rusine...zau asa

Chiar asa, ia da-ti doua bice peste buci. =))

Postat

Nu e problemă. Te-am iertat. ;)

Postat

La mine nu e nici un efort  să cheltuiesc niște € cu tine dar aș vrea să știu că se merită.

multumesc pt interes, dar ca amant nu am timp de ceva in plus :*

Postat

Io la fel,m-am nascut in RFG,am emigrat apoi in Dr Taberei si de ceva timp m-am stabilit in India(Vitan)

Postat

offf hai sa producem si noi un fazan frumos, rasp pe topicu ala pana imi termin de facut bagajul :)

Pentru o fată care zice că nu este româncă, ai un limbaj mult prea românesc, ca să nu zic rromanesc. Să producem un fazan? Auzi sigur nu ești neam cu ăia ai lui Pian din Rahova? Am un feeling dar cine știe...

Postat

Io la fel,m-am nascut in RFG,am emigrat apoi in Dr Taberei si de ceva timp m-am stabilit in India(Vitan)

formidabil

Postat

multumesc pt interes, dar ca amant nu am timp de ceva in plus :*

Ca amant nu, ok dar atunci ca ce?

:hug1

Postat

Să mor yo fratemiu și la mine e fix la fel dar în ordine inversă =)) =))

Postat

formidabil

Asa ziceam si eu,ca sa vezi ce viata am avut.Nu mai zic ca pe pasaport scrie "all countries".Am scris bine ?

Postat

Pentru o fată care zice că nu este româncă, ai un limbaj mult prea românesc, ca să nu zic rromanesc. Să producem un fazan? Auzi sigur nu ești neam cu ăia ai lui Pian din Rahova? Am un feeling dar cine știe...

nu pe bune nu este cazul.nu iti da cu stangul in dreptul am afirmat ca nu am cetatenie romana si limba mea nativa nu este romana, nu ca nu o cunosc amanuntit ori ca nu as fi crescut in tara asta. cetatenia este cea a tarii in care m-am nascut:). esti bine educat si meriti experiente de calitate.daca am refuzat eu politicos nu inseamna ca nu esti merituos. nu e cazul sa o intorci foaia......

Postat

Asa ziceam si eu,ca sa vezi ce viata am avut.Nu mai zic ca pe pasaport scrie "all countries".Am scris bine ?

Da

Postat

Ca amant nu, ok dar atunci ca ce?

:hug1

Maine o sun pe Claudia.Cu tine nu se mai poate vere,ma dai de belea,de cate ori sa te mai scot?

Postat

nu pe bune nu este cazul.nu iti da cu stangul in dreptul am afirmat ca nu am cetatenie romana si limba mea nativa nu este romana, nu ca nu o cunosc amanuntit ori ca nu as fi crescut in tara asta. cetatenia este cea a tarii in care m-am nascut:). esti bine educat si meriti experiente de calitate.daca am refuzat eu politicos nu inseamna ca nu esti merituos. nu e cazul sa o intorci foaia......

Ia zi,da' pe bune,unde te trage ața?

Postat

Din moment ce mi-ai vorbit frumos și eu ți-am vorbit la fel. Doar că am mai băgat și anumite ironii. Te duce capul, le-ai înțeles imediat dar nu o lua ca pe o jignire.

Și de la ce m-ai refuzat? La faza cu mutatul la mine? Era o glumă ( a fucking joke), nici nu ai avea cum. Locuiesc cu o fată care ar scoate tot aerul din tine imediat cum ar mirosi ceva. Deci....

Postat

Maine o sun pe Claudia.Cu tine nu se mai poate vere,ma dai de belea,de cate ori sa te mai scot?

=)) Stii ca nu ma pot abtine...asa sunt eu. Ma stii =))

Postat

y se tranforma la plural in ies in cuvantul folosit de tine, deci este corect. si desi accept o caterinca fina la descrierea mea worlwide la mmine suna mai bine cred. hai sa fim cuminti spun...spuneam ca nu m-am nascut inRomania ci m-am mutat sau mai cu seama familia mea s-a mutat aici cand aveam eu 4 ani. berechet cat sa imi dezvolt un lexic bogat si sa o vb ca si o limba nativa. la patru ani deja vb limba tarii din care provin fluent, deci romana nu e prima lb....

Postat

Ia zi,da' pe bune,unde te trage ața?

Spre capitala Franței, orașul iubirii, etc etc  - Plovdiv

Postat

nu pot permite si accepta ca un roman sa cheltuiasca impreuna cu mine avand in vedere ca statistic vb salariu mediu pe economie este de 4-5 mai mic decat in Germania

Tot statistic vorbind, sunt destui romani in Buc. care au venituri de 10-20 ori peste salariul mediu din Germania, de astia n-ai auzit? Poate nu știi unde sa ii cauti...

Asta cu "nu stau cu romani pt ca... statistic" e tare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...