Sari la conținut

Ma declar usor nemultumita... Cand se va face si o categorie pt cybersex, cam girls etc

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

ce sa recenziez doamne iarta-ma? :))pers cu care ma intalnesc o cunosc de 3 ani jumatate deja este o intimitate complice si nesurpinzatoare si plecam amandoi inainte sa devina monoton la ale noastre. mersic pt urare, iti doresc si tie

Recenzezi o experienta,nu ne trebuie nume,doar cum a fost :laugh2

Postat

uite ca te alint din nou da am trait si pe peioade mari inafara Romaniei, dar finix (alint) in speta am locuit de la 4 ani in Bucuresti

Daca asta e alint,io sunt Patriarhul

• Oras:worldwide
Postat

Generalizezi si nu faci deloc bine :no2 :no2 :no2 :no2

Io am spun din start ca vb ca generalizare si nu altfel. mi-a facut placere sa conversez cu majoritatea celor care au raspuns politicos, desi nu au fost de acord cu mine. e o diferenta intre polemica si harta... drept urmare dupa o atentionare nu injura nu mai am rasp la cine a facut-o. daca nu simteam un egal in fiecare cu care am schimbat replici nu raspundeam. eu nu raspund persoanelor si comentariilor cxare nu imi plac si asta fara sa resimt o jignire. hai somn :*:*

• Like 2
Postat

Recenzezi o experienta,nu ne trebuie nume,doar cum a fost :laugh2

rcenzia o fac de acum ca este la fel de fiecare data. sosit, transport local,cazare.odihna cateva ore in timp ce dorm imbratisata si el nu caci e curios sa ma stuidieze in timp ce dorm. ma trezesc si imi spune de fiecare data ca nu sunt niciodata atat de angelica si atragatoare ca in  timpul somnului. dus aranjat, cina frumoasa, vb despre orice  subiect, despe toate, casa sex cu facut dragoste cateva ore eu ma spal si adorm... el iar nu adoarme si ma priveste cum ma rasucesc in  somn. cand eu mai am o ora  sau stau sa ma trezesc adorme el f profund. ma ridic f f usor in vb picoarelor si ies sa laerg pe plaja apoi iau micul dejun singura apoi ma intorc in camera. plaja si ce am decris se repeta

Postat

rcenzia o fac de acum ca este la fel de fiecare data. sosit, transport local,cazare.odihna cateva ore in timp ce dorm imbratisata si el nu caci e curios sa ma stuidieze in timp ce dorm. ma trezesc si imi spune de fiecare data ca nu sunt niciodata atat de angelica si atragatoare ca in  timpul somnului. dus aranjat, cina frumoasa, vb despre orice  subiect, despe toate, casa sex cu facut dragoste cateva ore eu ma spal si adorm... el iar nu adoarme si ma priveste cum ma rasucesc in  somn. cand eu mai am o ora  sau stau sa ma trezesc adorme el f profund. ma ridic f f usor in vb picoarelor si ies sa laerg pe plaja apoi iau micul dejun singura apoi ma intorc in camera. plaja si ce am decris se repeta

Si cand te-ai trezit erai uda?

Postat

avem si o gluma pe care o am doar cu el imi spune ca atunci cand dorm sunt imaginea donnei angelicata ca stie sa imi place sa citesc Petrarca si Dante

Postat

Si cand te-ai trezit erai uda?

din pacate dimineata ma lubrifiez f f dificil.....

Postat

din pacate dimineata ma lubrifiez f f dificil.....

Vezi,asa patesti cand realitatea bate visul

P.S nu m-ai cunoscut pe mine :laugh2

Postat

nb acu pe bune :)

Noapte buna si tie,maine ai un zbor dificil(cu gandul la intalnire,nu te gandi la altceva)

Postat

nu nu ma emotioneaza intalnirea e deja un sentimente de familiariate  si imi plac f mult zborurile

Vizitator
Reputație: 0
Postat

O sa te trezesti dupa ce a decolat avionul maine, noapte buna ! ;)

Postat

nu nu ma emotioneaza intalnirea e deja un sentimente de familiariate  si imi plac f mult zborurile

Hai noapte buna Italianco

P.S si mie imi place sa zbor din floare-n floare

Postat

asa o fi,dar in postura in care este captata, pe langa con sum are o expresie tampa si bovina

Postat

asa o fi,dar in postura in care este captata, pe langa con sum are o expresie tampa si bovina

Sfat: dă și tu Quote când răspunzi cuiva că atfel sunt șanse mici ca respectivul să vadă că i-ai scris. ;)

Postat

cat de sexi e tipa asta de la Andei. eu ma duc sa imi caut sandale de plaja ca am obervat ca ce am nu merge cu ce costume de baie am pus in valiza. 

Postat

Sfat: dă și tu Quote când răspunzi cuiva că atfel sunt șanse mici ca respectivul să vadă că i-ai scris. ;)

yes sir uneori dau alteori nu, sunt mai zapacita de fel in timpul liber

• Oras:Galati
Postat

cat de sexi e tipa asta de la Andei. eu ma duc sa imi caut sandale de plaja ca am obervat ca ce am nu merge cu ce costume de baie am pus in valiza. 

mai bine cauta o umbrela :)))

Postat

mai bine cauta o umbrela :)))

eu nu vad folosul unei umbrele. doar ploua cu apa, nu cu acid. bine isi are rostul cand esti prospat coafata...

Postat

eu nu vad folosul unei umbrele. doar ploua cu apa, nu cu acid. bine isi are rostul cand esti prospat coafata...

inseamna ca iti place sa fii uda(ta)   :blushing2  :blushing2  :blushing2

Postat

inseamna ca iti place sa fii uda(ta)   :blushing2  :blushing2  :blushing2

ca doar nu imi place arida si stearpa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...