Sari la conținut

Ma declar usor nemultumita... Cand se va face si o categorie pt cybersex, cam girls etc

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Sarut mana Miss,

Unde va pot scrie cateva cuvinte mai "in soapta"?  :blushing2

Multumesc frumos

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: 3245
  • Oras:București
Postat

Alooooooo?!?!? Ce e CuCURvăsăreala asta aici?!?!? Moama ce m-am enervat!!!! Bă băeți, nu am ieșit bine pe ușa, nici măcar nu mi s-a răcit scaunul și voi vă duceți la alta?!!! Vezi tu daywalkere ce iti ziceam eu de femei si de simțul lor?!?

Phoenixe, treci acas' până nu mă înfoi la tini! Daywalkere, vezi ce imi bag eu mâța in castroanele tale.

Ce m-am ienervat, auzi la ei. Si mai sugerați si Subforumuri!!!! Bineeeee

• Like 3
Postat

Alooooooo?!?!? Ce e CuCURvăsăreala asta aici?!?!? Moama ce m-am enervat!!!! Bă băeți, nu am ieșit bine pe ușa, nici măcar nu mi s-a răcit scaunul și voi vă duceți la alta?!!! Vezi tu daywalkere ce iti ziceam eu de femei si de simțul lor?!?

Phoenixe, treci acas' până nu mă înfoi la tini! Daywalkere, vezi ce imi bag eu mâța in castroanele tale.

=)) Concurența aaa? Glumesc sweetie.

Tot tu rămâi number one, indiferent câte fete la ananghie apar. Săru mâna și te pup jos.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Si cu tine acum, ne-am bagat si noi in seama la shto, nimic serios

P.s eu am ajuns acasa, tu o mai arzi mult pe acolo? Fara tine casa e pustiu

• Oras:worldwide
Postat

lol

Postat

Si cu tine acum, ne-am bagat si noi in seama la shto, nimic serios

P.s eu am ajuns acasa, tu o mai arzi mult pe acolo? Fara tine casa e pustiu

Mai am ceva de stat pe aici. Vin pe 3 Iulie si nu am decat 5 zile la dispoziție pentru o băută. De data asta chiar trebuie să beau!!! Deci zic să ne organizam frumos!
Postat

Mai am ceva de stat pe aici. Vin pe 3 Iulie si nu am decat 5 zile la dispoziție pentru o băută. De data asta chiar trebuie să beau!!! Deci zic să ne organizam frumos!

Adevarat le zici,m-ai facut sa numar zilele pana atunci

Postat

lol

Hai să nu ne loloim încă. Nu am încredere in tine! Cand o sa vadă si amărâții astia ai mei o poza cu tine? Fără cap, normal, dar o țâță, un cur, un crac?! Că dacă esti cam girl, trebuie sa ceva material prin calculator, tableta, telefon....

Domnii mei, v-ati cam înmuiat! Pai pe mine m-ati precum prin jar si prin focurile iadului ca să ma credeți ca sunt femeie si pe Roza, ați halit-o din prima, fără o poza, fără o nimic?! Eeeee

• Like 1
Postat

am multe materiale, insa nu sunt incarcabile sa zic asa. pt ca nu se poate, decat daca bagi un  link ceea ce nu fac.... proportiile mele sunt f ok si daca ai citit da sunt cam girl, am inceput vanilla, dar in 70% din timp nu expun nicio fesa niciun san. in rest cei 30 % arat mai mult decat atat cu cine ma 'vad' de cel putin 2 ani in web si imi place si mie ca personalitate si stil.  aveam catevat de foto care, la rugamintea mea, au fost scoase... avand in vedere ca apareau pe altundeva si au fost pubicate fara acordul meu cu id Kendra . daca esti domnisoara si f curioasa da-mi o adresa email si fac una noua  special pt tine si ti le trimit. apoi incercat sa uploadezi u. pt mine a fost misiune imposiblila

Postat

am multe materiale, insa nu sunt incarcabile sa zic asa. pt ca nu se poate, decat daca bagi un  link ceea ce nu fac.... proportiile mele sunt f ok si daca ai citit da sunt cam girl, am inceput vanilla, dar in 70% din timp nu expun nicio fesa niciun san. in rest cei 30 % arat mai mult decat atat cu cine ma 'vad' de cel putin 2 ani in web si imi place si mie ca personalitate si stil.  aveam catevat de foto care, la rugamintea mea, au fost scoase... avand in vedere ca apareau pe altundeva si au fost pubicate fara acordul meu cu id Kendra . daca esti domnisoara si f curioasa da-mi o adresa email si fac una noua  special pt tine si ti le trimit. apoi incercat sa uploadezi u. pt mine a fost misiune imposiblila

dar asta maine caci astazi imi trag sufleul ca sa zic asa. vreau sa fiu flower power si doar sa ma relaxez

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

la rozaeta nu e nevoie de poze, ne am dat seama ca e femeie dupa cat e de proasta

Postat

am multe materiale, insa nu sunt incarcabile sa zic asa. pt ca nu se poate, decat daca bagi un link ceea ce nu fac.... proportiile mele sunt f ok si daca ai citit da sunt cam girl, am inceput vanilla, dar in 70% din timp nu expun nicio fesa niciun san. in rest cei 30 % arat mai mult decat atat cu cine ma 'vad' de cel putin 2 ani in web si imi place si mie ca personalitate si stil. aveam catevat de foto care, la rugamintea mea, au fost scoase... avand in vedere ca apareau pe altundeva si au fost pubicate fara acordul meu cu id Kendra . daca esti domnisoara si f curioasa da-mi o adresa email si fac una noua special pt tine si ti le trimit. apoi incercat sa uploadezi u. pt mine a fost misiune imposiblila

Hm, pai si pisica doarme in ghete?! Alooooo, domnule pisic, sa remediem problema "fetei". Rozico, pai ce camgirl de valoare esti dacă nu iti validezi contul, sa vezi atunci ce struna iti mere cand esti membru premium!

• Like 1
Postat

la rozaeta nu e nevoie de poze, ne am dat seama ca e femeie dupa cat e de proasta

Auzi, hai sictir!!! Am fost eu horny dupe tine pana acum, dar acum mi-ai dat turn Off! Porcule misogin ce esti

Postat

Domnii mei, v-ati cam înmuiat! Pai pe mine m-ati precum prin jar si prin focurile iadului ca să ma credeți ca sunt femeie si pe Roza, ați halit-o din prima, fără o poza, fără o nimic?! Eeeee

O mai lasam putin

Postat

Hm, pai si pisica doarme in ghete?! Alooooo, domnule pisic, sa remediem problema "fetei". Rozico, pai ce camgirl de valoare esti dacă nu iti validezi contul, sa vezi atunci ce struna iti mere cand esti membru premium!

nu imi impartasesc detaiiile bancare si cardurile aici. sa lasam rautacismele ca nu e cazul :)

Postat

iar manifesti frustrari de om lesinat de munca grea bre si  te simti puternic sa ti le expui cu o femeie? felicitari

Postat

nu imi impartasesc detaiiile bancare si cardurile aici. sa lasam rautacismele ca nu e cazul :)

Sunt extrem de departe de a fii răutăcioasă! Validarea nu se face cu site-ul, evident! Oricum, eu încercam sa fiu de ajutor, mi-ar plăcea și mie să am grupul meu de fete cu care să stau la "șuetă".

Postat

Sunt extrem de departe de a fii răutăcioasă! Validarea nu se face cu site-ul, evident! Oricum, eu încercam sa fiu de ajutor, mi-ar plăcea și mie să am grupul meu de fete cu care să stau la "șuetă".

Na vezi?

P.S noi nu-ti mai ajungem? :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
Postat

iar manifesti frustrari de om lesinat de munca grea bre si te simti puternic sa ti le expui cu o femeie? felicitari

Gataaaa! Pana aici! Totul pana la bărbatul meu! O fi el porc, misogin si răutăcios, dar e al meu. Asa are el simtul umorului mai ciudat :)

Postat

Na vezi?

Îți explic eu mai târziu!
Postat

Na vezi?

vai gata sictir ca nu am ceha sa imi stric buna dispozietie. am inteles ca plata ar fi securizata, dar eu fac f rar plati online orisicum. la expresia ta am rasp deja din moment ce discut vad cel putin un egal. cred ca ies ca efectiv ma simt prea bine sa mi se strice buna dispozitie

Postat

vai gata sictir ca nu am ceha sa imi stric buna dispozietie. am inteles ca plata ar fi securizata, dar eu fac f rar plati online orisicum. la expresia ta am rasp deja din moment ce discut vad cel putin un egal. cred ca ies ca efectiv ma simt prea bine sa mi se strice buna dispozitie

de ce sa imi stric * :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...