radub Reputație: 1 Postat Iunie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2015 Sarut mana Miss, Unde va pot scrie cateva cuvinte mai "in soapta"? Multumesc frumos 1 1
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 8, 2015 Alooooooo?!?!? Ce e CuCURvăsăreala asta aici?!?!? Moama ce m-am enervat!!!! Bă băeți, nu am ieșit bine pe ușa, nici măcar nu mi s-a răcit scaunul și voi vă duceți la alta?!!! Vezi tu daywalkere ce iti ziceam eu de femei si de simțul lor?!?Phoenixe, treci acas' până nu mă înfoi la tini! Daywalkere, vezi ce imi bag eu mâța in castroanele tale. Ce m-am ienervat, auzi la ei. Si mai sugerați si Subforumuri!!!! Bineeeee 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 Alooooooo?!?!? Ce e CuCURvăsăreala asta aici?!?!? Moama ce m-am enervat!!!! Bă băeți, nu am ieșit bine pe ușa, nici măcar nu mi s-a răcit scaunul și voi vă duceți la alta?!!! Vezi tu daywalkere ce iti ziceam eu de femei si de simțul lor?!?Phoenixe, treci acas' până nu mă înfoi la tini! Daywalkere, vezi ce imi bag eu mâța in castroanele tale. Ce m-am ienervat, auzi la ei. Si mai sugerați si Subforumuri!!!! Bineeeee Concurența aaa? Glumesc sweetie. Tot tu rămâi number one, indiferent câte fete la ananghie apar. Săru mâna și te pup jos. 2 1
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 Alooooooo?!?!? Ce e CuCURvăsăreala asta aici?!?!? Moama ce m-am enervat!!!! Bă băeți, nu am ieșit bine pe ușa, nici măcar nu mi s-a răcit scaunul și voi vă duceți la alta?!!! Vezi tu daywalkere ce iti ziceam eu de femei si de simțul lor?!?Phoenixe, treci acas' până nu mă înfoi la tini! Daywalkere, vezi ce imi bag eu mâța in castroanele tale. Ce m-am ienervat, auzi la ei. Si mai sugerați si Subforumuri!!!! BineeeeeSi cu tine acum, ne-am bagat si noi in seama la shto, nimic seriosP.s eu am ajuns acasa, tu o mai arzi mult pe acolo? Fara tine casa e pustiu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 8, 2015 Alooooooo?!?!? Ce e CuCURvăsăreala asta aici?!?!? Moama ce m-am enervat!!!! Bă băeți, nu am ieșit bine pe ușa, nici măcar nu mi s-a răcit scaunul și voi vă duceți la alta?!!! Vezi tu daywalkere ce iti ziceam eu de femei si de simțul lor?!?Phoenixe, treci acas' până nu mă înfoi la tini! Daywalkere, vezi ce imi bag eu mâța in castroanele tale. Ce m-am ienervat, auzi la ei. Si mai sugerați si Subforumuri!!!! Bineeeeelol
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 8, 2015 Si cu tine acum, ne-am bagat si noi in seama la shto, nimic seriosP.s eu am ajuns acasa, tu o mai arzi mult pe acolo? Fara tine casa e pustiuMai am ceva de stat pe aici. Vin pe 3 Iulie si nu am decat 5 zile la dispoziție pentru o băută. De data asta chiar trebuie să beau!!! Deci zic să ne organizam frumos!
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 Mai am ceva de stat pe aici. Vin pe 3 Iulie si nu am decat 5 zile la dispoziție pentru o băută. De data asta chiar trebuie să beau!!! Deci zic să ne organizam frumos!Adevarat le zici,m-ai facut sa numar zilele pana atunci
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 8, 2015 lolHai să nu ne loloim încă. Nu am încredere in tine! Cand o sa vadă si amărâții astia ai mei o poza cu tine? Fără cap, normal, dar o țâță, un cur, un crac?! Că dacă esti cam girl, trebuie sa ceva material prin calculator, tableta, telefon.... Domnii mei, v-ati cam înmuiat! Pai pe mine m-ati precum prin jar si prin focurile iadului ca să ma credeți ca sunt femeie si pe Roza, ați halit-o din prima, fără o poza, fără o nimic?! Eeeee 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 8, 2015 e de la feromoni
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 8, 2015 am multe materiale, insa nu sunt incarcabile sa zic asa. pt ca nu se poate, decat daca bagi un link ceea ce nu fac.... proportiile mele sunt f ok si daca ai citit da sunt cam girl, am inceput vanilla, dar in 70% din timp nu expun nicio fesa niciun san. in rest cei 30 % arat mai mult decat atat cu cine ma 'vad' de cel putin 2 ani in web si imi place si mie ca personalitate si stil. aveam catevat de foto care, la rugamintea mea, au fost scoase... avand in vedere ca apareau pe altundeva si au fost pubicate fara acordul meu cu id Kendra . daca esti domnisoara si f curioasa da-mi o adresa email si fac una noua special pt tine si ti le trimit. apoi incercat sa uploadezi u. pt mine a fost misiune imposiblila
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 8, 2015 am multe materiale, insa nu sunt incarcabile sa zic asa. pt ca nu se poate, decat daca bagi un link ceea ce nu fac.... proportiile mele sunt f ok si daca ai citit da sunt cam girl, am inceput vanilla, dar in 70% din timp nu expun nicio fesa niciun san. in rest cei 30 % arat mai mult decat atat cu cine ma 'vad' de cel putin 2 ani in web si imi place si mie ca personalitate si stil. aveam catevat de foto care, la rugamintea mea, au fost scoase... avand in vedere ca apareau pe altundeva si au fost pubicate fara acordul meu cu id Kendra . daca esti domnisoara si f curioasa da-mi o adresa email si fac una noua special pt tine si ti le trimit. apoi incercat sa uploadezi u. pt mine a fost misiune imposibliladar asta maine caci astazi imi trag sufleul ca sa zic asa. vreau sa fiu flower power si doar sa ma relaxez
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 8, 2015 la rozaeta nu e nevoie de poze, ne am dat seama ca e femeie dupa cat e de proasta
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 8, 2015 am multe materiale, insa nu sunt incarcabile sa zic asa. pt ca nu se poate, decat daca bagi un link ceea ce nu fac.... proportiile mele sunt f ok si daca ai citit da sunt cam girl, am inceput vanilla, dar in 70% din timp nu expun nicio fesa niciun san. in rest cei 30 % arat mai mult decat atat cu cine ma 'vad' de cel putin 2 ani in web si imi place si mie ca personalitate si stil. aveam catevat de foto care, la rugamintea mea, au fost scoase... avand in vedere ca apareau pe altundeva si au fost pubicate fara acordul meu cu id Kendra . daca esti domnisoara si f curioasa da-mi o adresa email si fac una noua special pt tine si ti le trimit. apoi incercat sa uploadezi u. pt mine a fost misiune imposiblilaHm, pai si pisica doarme in ghete?! Alooooo, domnule pisic, sa remediem problema "fetei". Rozico, pai ce camgirl de valoare esti dacă nu iti validezi contul, sa vezi atunci ce struna iti mere cand esti membru premium! 1
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 8, 2015 la rozaeta nu e nevoie de poze, ne am dat seama ca e femeie dupa cat e de proastaAuzi, hai sictir!!! Am fost eu horny dupe tine pana acum, dar acum mi-ai dat turn Off! Porcule misogin ce esti
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 Domnii mei, v-ati cam înmuiat! Pai pe mine m-ati precum prin jar si prin focurile iadului ca să ma credeți ca sunt femeie si pe Roza, ați halit-o din prima, fără o poza, fără o nimic?! EeeeeO mai lasam putin
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 8, 2015 Hm, pai si pisica doarme in ghete?! Alooooo, domnule pisic, sa remediem problema "fetei". Rozico, pai ce camgirl de valoare esti dacă nu iti validezi contul, sa vezi atunci ce struna iti mere cand esti membru premium!nu imi impartasesc detaiiile bancare si cardurile aici. sa lasam rautacismele ca nu e cazul
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 8, 2015 la rozaeta nu e nevoie de poze, ne am dat seama ca e femeie dupa cat e de proastaiar manifesti frustrari de om lesinat de munca grea bre si te simti puternic sa ti le expui cu o femeie? felicitari
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 8, 2015 nu imi impartasesc detaiiile bancare si cardurile aici. sa lasam rautacismele ca nu e cazul Sunt extrem de departe de a fii răutăcioasă! Validarea nu se face cu site-ul, evident! Oricum, eu încercam sa fiu de ajutor, mi-ar plăcea și mie să am grupul meu de fete cu care să stau la "șuetă".
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 Sunt extrem de departe de a fii răutăcioasă! Validarea nu se face cu site-ul, evident! Oricum, eu încercam sa fiu de ajutor, mi-ar plăcea și mie să am grupul meu de fete cu care să stau la "șuetă".Na vezi?P.S noi nu-ti mai ajungem? 1 4
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 8, 2015 iar manifesti frustrari de om lesinat de munca grea bre si te simti puternic sa ti le expui cu o femeie? felicitariGataaaa! Pana aici! Totul pana la bărbatul meu! O fi el porc, misogin si răutăcios, dar e al meu. Asa are el simtul umorului mai ciudat
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 8, 2015 Na vezi?P.S noi nu-ti mai ajungem? Îți explic eu mai târziu!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 8, 2015 Na vezi?P.S noi nu-ti mai ajungem? vai gata sictir ca nu am ceha sa imi stric buna dispozietie. am inteles ca plata ar fi securizata, dar eu fac f rar plati online orisicum. la expresia ta am rasp deja din moment ce discut vad cel putin un egal. cred ca ies ca efectiv ma simt prea bine sa mi se strice buna dispozitie
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 8, 2015 vai gata sictir ca nu am ceha sa imi stric buna dispozietie. am inteles ca plata ar fi securizata, dar eu fac f rar plati online orisicum. la expresia ta am rasp deja din moment ce discut vad cel putin un egal. cred ca ies ca efectiv ma simt prea bine sa mi se strice buna dispozitiede ce sa imi stric *
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 Q.E.D
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 8, 2015 De ce s-a bășicat?!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum