Sari la conținut

Ma declar usor nemultumita... Cand se va face si o categorie pt cybersex, cam girls etc

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

si care a fost ipoteza demonstarta ma rog dl phonix

Inclin sa cred ca fratele Jill avea dreptate

• Oras:worldwide
Postat

De ce s-a bășicat?!

pt ca ala de mai sus m-a numit proasta. eu nu vand , promovez ori am un interes sa fiu aici. citesc din amuzament. si nu gasesc amuzant sa fiu numita proasta de cineva care e mult mult sub mine in mod probabil, dar sunt toleranta si nu as spune-o....fix de aia

Postat

f bine acum ca favoare personala daca tot esti de acord cu el scuteste-ma de prezenta ta. imi prisoseste...:)

Postat

f bine acum ca favoare personala daca tot esti de acord cu el scuteste-ma de prezenta ta. imi prisoseste... :)

Nu am sa te scutesc nicidecum,postez unde vreau,cand vreau,cum vreau.

Tu din seara de cand te-ai logat,daca urmaresti toate discutiile purtate,ai avut o atitudine usor superioara,si la cea mai mica caterinca ai sarit de cur in sus.Intr-adevar,poate unii suntem mai duri in exprimare,dar asta se intampla si datorita modului in care tu te-ai exprimat si ai raspuns la fiecare postare.

Nu as vrea sa cred ca faci parte dintre acele cam girls,care au senzatia ca sunt buricul pamantului,imi place sa cred ca ai o oarecare inteligenta si stii sa faci diferenta dintre anumite lucruri.

P.S nu-mi amintesc sa-ti fi zis vreodata " sictir" dar o pot face daca tii neaparat sa continuam pe tonul asta

• Like 1
  • Minus 4
Postat

nu, intr-adevar nu ai spus sictir, ai spus ca esti de acord ca sunt proasta. e mult mai bine pesemne. nu-s superioara tonul meu poate fi prost inteles din pricina faptului ca trebuie sa tin diverse masti toata ziua atfel nu as mai fi o pers dominanta. ca asa nu-mi vine subit si dntr-o data sa fac un barbat rau agresat fizic sau mental sau emotional. dar o fac totusi. nu este prefacatorie e doar o alta fata a mea. daca tonul meu pare usor arogant este pt ca 90% zi de zi este cu cine trwebuie sa fie. si nu, nu e corect una e caterinca aslta e mitocanie care ma  dezgusta si in scris si exprimat face to face. gust o glumna daca e facuta cum trebuie. proasta, curva, pula pizda nu mi se par amuzante

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

eu am mereu dreptate. 

Postat

nu imi impartasesc detaiiile bancare si cardurile aici. sa lasam rautacismele ca nu e cazul :)

da trimite, få, un porumbel calator cu 50 ron in gherute, manca-te-ar amanetu` 

Postat

Gataaaa! Pana aici! Totul pana la bărbatul meu! O fi el porc, misogin si răutăcios, dar e al meu. Asa are el simtul umorului mai ciudat :)

este ca faci moarte de om pt mine?

Reputație: 3245
  • Oras:București
Postat

pt ca ala de mai sus m-a numit proasta. eu nu vand , promovez ori am un interes sa fiu aici. citesc din amuzament. si nu gasesc amuzant sa fiu numita proasta de cineva care e mult mult sub mine in mod probabil, dar sunt toleranta si nu as spune-o....fix de aia

Pai mai fata, daca tot vrei sa te amuzi, trebuie sa si ții la terfeleala, ca nu merge asa doar sa razi de ei ca de clovni :))) te rog sa ma crezi cand iti spun ca pe tine te-au tratat frumos, sublim chiar! Ce a fost la gura lor cand am apărut eu pe aici, tot fără vreun interes, ca nu ma plătește inca pisic pentru câtă munca prestez, nici nu imi mai aduc aminte, dar proasta e ca un compliment pe lângă cum m-au numit pe mine (ANIMALELOR!!). Si tu cu jobul tau trebuie sa fii Învățată cu mediul virtual si cu tot ce vine la pachet, chiar daca esti domina....stai calma si razi ca nu vrea nimeni sa iti strice ziua!

• Like 2
Postat

nu, intr-adevar nu ai spus sictir, ai spus ca esti de acord ca sunt proasta. e mult mai bine pesemne. nu-s superioara tonul meu poate fi prost inteles din pricina faptului ca trebuie sa tin diverse masti toata ziua atfel nu as mai fi o pers dominanta. ca asa nu-mi vine subit si dntr-o data sa fac un barbat rau agresat fizic sau mental sau emotional. dar o fac totusi. nu este prefacatorie e doar o alta fata a mea. daca tonul meu pare usor arogant este pt ca 90% zi de zi este cu cine trwebuie sa fie. si nu, nu e corect una e caterinca aslta e mitocanie care ma dezgusta si in scris si exprimat face to face. gust o glumna daca e facuta cum trebuie. proasta, curva, pula pizda nu mi se par amuzante

Pula in pizda sunt cele mai amuzante!

• Like 3
Postat

este ca faci moarte de om pt mine?

Nu mi-a trecut supărarea pe tine! Si ma enervează ca vrei sa imi gonești toate "viitoarele prietene" asa cu faci si cu Roby!

Postat

Pai mai fata, daca tot vrei sa te amuzi, trebuie sa si ții la terfeleala, ca nu merge asa doar sa razi de ei ca de clovni :))) te rog sa ma crezi cand iti spun ca pe tine te-au tratat frumos, sublim chiar! Ce a fost la gura lor cand am apărut eu pe aici, tot fără vreun interes, ca nu ma plătește inca pisic pentru câtă munca prestez, nici nu imi mai aduc aminte, dar proasta e ca un compliment pe lângă cum m-au numit pe mine (ANIMALELOR!!). Si tu cu jobul tau trebuie sa fii Învățată cu mediul virtual si cu tot ce vine la pachet, chiar daca esti domina....stai calma si razi ca nu vrea nimeni sa iti strice ziua!

nu vreau sa par aroganta, dar nu ma intereseaza catusi de putin cum sunt tratate altele aici si in general. chiar sincer nu. plus nu e amuzament sa fii terfelita, era sa cititesc fara sa public ceva . probabil ca voi reveni la acea formula. Nu imi spune de jobul meu, persoanele dein jobul meu sunt blocate pe skype pt totdeauna doar daca am impresia ca nu imi este pe plac cum rasp sau ce rasp chiar daca-s f bine crescuti (strict job) pai si atunci daca sunt platita ca sa vb lumea frumnos cu mine de ce as tolera o insulta gratis. poate tu te amuzi asa fiecare cu jucaria lui, eu nu :) xoxoxo

Postat

hai mai taci din gura ca si cand ne-am inmuiat... :)))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu vreau sa par aroganta, dar nu ma intereseaza catusi de putin cum sunt tratate altele aici si in general. chiar sincer nu. plus nu e amuzament sa fii terfelita, era sa cititesc fara sa public ceva . probabil ca voi reveni la acea formula. Nu imi spune de jobul meu, persoanele dein jobul meu sunt blocate pe skype pt totdeauna doar daca am impresia ca nu imi este pe plac cum rasp sau ce rasp chiar daca-s f bine crescuti (strict job) pai si atunci daca sunt platita ca sa vb lumea frumnos cu mine de ce as tolera o insulta gratis. poate tu te amuzi asa fiecare cu jucaria lui, eu nu :) xoxoxo

Cum fu week-end-ul in Capri, Rossy ? :) Ai fost la Grota Albastra si Anacapri ? Sau doar sex ? :)

Postat

Cum fu week-end-ul in Capri, Rossy ? :) Ai fost la Grota Albastra si Anacapri ? Sau doar sex ? :)

m-am simtit minunat, pe bune. mult sex, mult fun, multa chimie. vacanta perfecta doar ca nu platesti nimic si te mai intorci si cu ceva acas'

le's relax y'all 

Postat

voiam sa raman la intoarcere cateva zile in Germania, dar nu am mai facut-o. sper sa nu imi para rau...

Postat

hai mai taci din gura ca si cand ne-am inmuiat... :)))

Nu, dar v-ati înmuit :))

Postat

Nu, dar v-ati înmuit :))

http://static.fjcdn.com/pictures/Bad+jokes+edit+woo+i+might+loose+my+front+page_c3b44c_3218928.jpeg

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cine o fute pa Kendra asta ?................

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...