Sari la conținut

Ma declar usor nemultumita... Cand se va face si o categorie pt cybersex, cam girls etc

Postări Recomandate

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

si ascult asa ceva in  timp ce primesc bani :)     https://youtu.be/skCIhVTSV_E

A dracu de nebuna, iar ai dat de internet. Ai dracu de francezi, v-au distrus tabara si v au pus pe avion cu 200 dă euro la sutien.

• Like 2
  • Oras:worldwide
Postat

:))) lol FLQ gen nu am locuit in franta inafafara de vizite de max 1-2 zile din pacate in Paris de de trei ori si in south france circuit odata. m-ai ghicit prost ... pe mine Europa inclusiv FRanta si  Anglia ma deprima..... 

Vizitator FLQ
Postat

Unde ti-ai facut veacul? Suedia? Norvegia? Elvetia? Fete, carti, buzunare, cupru, acordeon? :)

• Like 1
Postat

A dracu de nebuna, iar ai dat de internet. Ai dracu de francezi, v-au distrus tabara si v au pus pe avion cu 200 dă euro la sutien.

si FLQ am o anumita scarba, dar este supreme data de cine vb prost de Romania sau ca romancele asa  si pe dincolo. mi se rupe pl de Europa ta esti un fraier trist cu impresia ca s-a ajuns/ loool/

Vizitator
Postat

:))) lol FLQ gen nu am locuit in franta inafafara de vizite de max 1-2 zile din pacate in Paris de de trei ori si in south france circuit odata. m-ai ghicit prost ... pe mine Europa inclusiv FRanta si  Anglia ma deprima..... 

Ete' nah, pai daca iti place Capri, sa nu-ti placa Marseille sau Nice ? Nu te cred :no2 :rax2

Postat

Unde ti-ai facut veacul? Suedia? Norvegia? Elvetia? Fete, buzunare, cupru, acordeon? :)

cam  sa te ignor de pe acum. ewsti cel putin gretos/ scarbos... si nu imim plac asa fapturi....

Vizitator FLQ
Postat

cam  sa te ignor de pe acum. ewsti cel putin gretos/ scarbos... si nu imim plac asa fapturi....

esti o tiganca cu fusta larga

Postat

pix am spus unde voi fi in  acest weekend nu am spus unde as prefera sa traiesc pt 4 hw long i live

• Like 1
Vizitator FLQ
Postat

pix am spus unde voi fi in  acest weekend nu am spus unde as prefera sa traiesc pt 4 hw long i live

a dracu de tiganca ai inceput sa o rupi putin in engleza. probabil prin birmingham :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

esti o tiganca cu fusta larga

imi [provoci un fel de greata asa incat daca ar tb sa il resimt m-ai scarbi.nu-s gipsy si sa ii\t fie rusine ca esti trogloit. nu-s  nde etnie romma fyi

Vizitator
Postat

heyy FLQ ! Haideti sa nu mai fim asa rautaciosi, :( de unde stii cine si ce este in spatele tastaturii, stii tu cumva despre cine este vorba ? Nu e mai bine sa nu mai arucam cu "calitati" si "superlative" ? Zic si eu :(

Postat

gata , va rog frumos... postul meu era amuzant... si sa ramana asa. sunt traducator acreditat  in 5 lb difereite....dar sa ne amuzam si relaxam  pe bune.:)) eu  rad prima  geeeen lol

• Like 1
Vizitator FLQ
Postat

heyy FLQ ! Haideti sa nu mai fim asa rautaciosi, :( de unde stii cine si ce este in spatele tastaturii, stii tu cumva despre cine este vorba ? Nu e mai bine sa nu mai arucam cu "calitati" si "superlative" ? Zic si eu :(

e matura secsi, da-o dracu . O dementa-n libertate :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2  ii dau 2 zile si apoi incepe sa-i strige lui Pisicuts ca are copil cu ea si sa o linga-n cur. Facem pariu? 

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu mai stiu, va las cum vreti voi, ca va iubiti vad  :laugh2  :laugh2  ! Noapte Buna ! :hug1

Postat

esti gretos prietene. si daca te-as avea in fata lA 48 kg ale mele, tot te-ai uita ca boul la mine si pt ce mizerii ai spus tot un cap in gura... chiar de mi-e rau dupa

• Like 1
Vizitator FLQ
Postat

esti gretos prietene.

''Prietene''?  :laugh2  :laugh2  :laugh2   Acum cine tasteaza? Bulibasa?

Postat

nu mai face spam..... nu pe potu meu la mo adica.... vezi ca nu tast nimeni inafara mea, dar te rog sa ai bun simt sa intelegi ca esti si in plus aici si ca ma pun sa dorm acum  si apoi sun t f f ocupata. te rog sa nu ne deranjam rcipoc ca nu avem niciun motiv... gen nu sunt competitie si promit sa nu ma promovez aici acu mars la ce faceai te rog gentil

Postat

da am o scarba de cine vb prost de Romania cand nu-s/ nu suntem in  in tara asta.... in rest cand stau aici lol 20 mii leghe sub mi se rupe. cand stau in Romania nu am cel mai mic simtamant patriot :)

Postat

la nivel sincer  si fara sa sariti toti cu voci zgomotoase? pe bune acu voi rasp sincer, daca sunt lasata sa raspund. dar raspunsul meu nu ar tb sa jigneasca si nu am chef de comentarii idioate ci dupa argumentare voi explica suplimentar. atat timp cat nu ma simt iritata:). ....nu coleborez cu Romania si nu am colaborat vreodata din pricina lipsei de bune maniere. tb sa vb si despre ce nu imi place dar altii au 4x 5x sau cu cine ma romantez provine din familii bogate. cand stangi din dinti si balls pt ceva mediocru vb mediocru cu o femeie. ceea ce mie nu imi convinsa. am exp de 2 multinmationala am CV bogat si sunt tarata impecabil. o pers cu 500 euro poae ar rupe, dar e unu la nust cati.....dupa inervine frustrarea....vrea bani, curva dracu' nici acar nu mi-a supt-o!!!! eu nu interactionez asa.... ce e drept e o diferenta sa castigi 500euro si sa te si inttretii si sa ai 3k 4k fcauti de tine. si cam 10 zero zero kkkkde la parinti.... e o discutie fff lunga si f delicata, dar numai in Romania vb despre bani.... adica o persoana care face mult si are si mult de la parinti niciodata vreodata nu o sa poate discutia asta cu o femeie cum o port eu acum :)   sunt multe chestii oricum...

Postat

ca sa explic cum trebuie cand ai bani  faci multi bani si chiar daca nu i faci nu ai gija salariului esti liber. liber sa onorez frumos o femeie sa o raplatesti gen un 350-500 euro e un mizlic caci ai. pt romani 500 euro e un salariul semi bun nu ceva d cheltuit in o singura zi. si nu. nu-s superficiala dar daca petreci o sapt cu asa pers stii ca nu se ganseste cum isi plateste facturile... s a  m d. Plus ca sa stai cu asa pers tb sa stii peste 5 lb straine fluent, sa ai  machiaze si chestii de reucita, si daca esti fara o crema pe fata si esti frumoasa. sa stii din toate. arhitectectura, land scape, emarking,sales, si multe alte ca sa fii egal in conversatie. cam asta e f f scurt :)  detaliat crede-ma e o arta....

Postat

de exemplu eu cand fac o calatorie doar apartamentul in care stam e 350 spre 500 pe noapte. un salariu intreg pt ro. dar cand cheltuieli dispar din ecuaoe vezi spiritul unui prin urmarere eu chiar sunt legata zilnic m

ental si emotional d e vreo 5. inafara lor puzderia. si toti 5 isi doresc casatoria cu mine, dar cand eschivez elegant numai insista...sunt multe cestii si eu personal ma simt legata de cine se intoarce din nou si iar, dupa 1luna 2.3/ adica ,a simt conectata emotional cu peste 20 pers :)

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

nu e rea ideea

poti sa o ignori pe @amanda de mai sus - e tulburata la cap grav de tot

:pepsi

ai simtit miros de malai, caine :-)))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...