Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Postat Iunie 4, 2015 Exista surogate yoga, un fel de yoga Europeana, impropriu spus yoga, este mai mult meditatie spirituala, si in ceea ce priveste erotismul, de asemenea, relaxarea, contectarea celor 7 centri energetici, meridianele energetice, deschiderea Mulhadarei (responsabila cu Energia Khyundalini, forta creeatoare, sexualitatea), etc, etc... O sa spuna lumea ca suntem 3 tampiti care scriem pe topicul asta.... :laugh2 :laugh2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 4, 2015 Exista surogate yoga, un fel de yoga Europeana, impropriu spus yoga, este mai mult meditatie spirituala, si in ceea ce priveste erotismul, de asemenea, relaxarea, contectarea celor 7 centri energetici, meridianele energetice, deschiderea Mulhadarei (responsabila cu Energia Khyundalini, forta creeatoare, sexualitatea), etc, etc... O sa spuna lumea ca suntem 3 tampiti care scriem pe topicul asta.... :laugh2 :laugh2 da lol activarea celor 7 chakra este importanta pt starea de bine ))) lasa bre sa vb ca nebunii, cuvintele nu sunt taxate la nivel de fraza. is gratis ))
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 4, 2015 Exista surogate yoga, un fel de yoga Europeana, impropriu spus yoga, este mai mult meditatie spirituala, si in ceea ce priveste erotismul, de asemenea, relaxarea, contectarea celor 7 centri energetici, meridianele energetice, deschiderea Mulhadarei (responsabila cu Energia Khyundalini, forta creeatoare, sexualitatea), etc, etc... O sa spuna lumea ca suntem 3 tampiti care scriem pe topicul asta.... :laugh2 :laugh2 Ne pasă?
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 4, 2015 da lol activarea celor 7 chakra este importanta pt starea de bine ))) lasa bre sa vb ca nebunii, cuvintele nu sunt taxate la nivel de fraza. is gratis ))Esti ardeleancă de origine!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 4, 2015 nope, dar ma dedau la vorbe si expresii ardelenesti. imi place mult Ardealul
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 4, 2015 Esti influenţabilă?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 4, 2015 nu niciodata. ma influenteaza doar ce aleg eu ca vreau si imi place uiti ca vorbesti cu cineva dominant din natura.
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2015 nu niciodata. ma influenteaza doar ce aleg eu ca vreau si imi place uiti ca vorbesti cu cineva dominant din natura. Imi suna cunoscut.Prietenii stiu de ce
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 4, 2015 Imi suna cunoscut.Prietenii stiu de ce mda. nu devii dominant pe parcurs si daca incerci sa pari se vede prin masca in max cateva min de catre pers cu adevarat puternica. desigur cresterea rolul tau in famiei si felul in care esti icnurajat sa cresti cand esti copil e crucial pentru dezvoltare. daca unui copil i se spune constant ca e frumos, inteligent si e incurajat de mic sa experimenteze diverse domenii lectura, arte, sporturi se va reflecta evident in firea lui ca adult. daca ai e dezvolti de mic cu senzatia ca trebuie sa faci chestii ca sa dobandesti respect si aprobare cu singuranta nu vei avea incredere in tine si mereu iti va pasa ce cred altii despre tine. ori asa e gesit caci lumea va zice mereu de ce faci asa daca faci si cum de nu faci in caz ca nu faci....evident factorul social este si el crucial. cu toate astea chia daca-s dominanta sunt capabila sa fiu delicata, feminina si supusa cu un amant al meu. imi face placere sa discut orice despre el si daca fac zilnic dominare nu ma face mai putin puternica sa ii masez talpile unui amant cu uleiuri ca sa ii activez diverse puncte prin presopunctura.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 4, 2015 Imi suna cunoscut.Prietenii stiu de ceInsinuezi ca ar fi Amada....sau cum?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 4, 2015 Insinuezi ca ar fi Amada....sau cum? hey nu sunt nimeni alta de pe aicisi nu imi fac n +1 iduri. este singurul pe care il folosesc..........nu vad un rost in a pretinde sa fiu cine nu sunt. aici citesc, ma amuz, etc. nu am niciun fel de serviciu in Romania si nu sunt intresasta fiind destul de ocupata cu ce am deja asa ca sa fiu pe aici si sa vb cu un alt id mi se pare ciudat.si fara rost. poate a zis unu glumind si am facut misto ca-s schizo , dar vb Parazitiilor eu chiar nu am dubla personalitate si o dezvolt pe a treia lol
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2015 Insinuezi ca ar fi Amada....sau cum? Nu fereasca sfantu,mi-e frica de blesteme 1 4
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2015 r eu chiar nu am dubla personalitate si o dezvolt pe a treia lolTine-o tot asa
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 4, 2015 are careva de pe acest forum deschis al 3-lea ochi?ca vreau sa ne conversam...
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2015 are careva de pe acest forum deschis al 3-lea ochi?ca vreau sa ne conversam...Vezi pe sectiunea bobi,blesteme guru,etc 1 4
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 4, 2015 Vezi pe sectiunea bobi,blesteme guru,etc ntz, ntz, ntz...ce intreb eu, ce zici tu...ntz, ntz, ntz...ce lume, ce lume...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 4, 2015 Vezi pe sectiunea bobi,blesteme guru,etcam facut eu ieri o incantatie deic pentru ploaie...observ ca a avut succes loool
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 4, 2015 Vezi pe sectiunea bobi,blesteme guru,etcdol mos vb despe o chakra stimabile....
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2015 am facut eu ieri o incantatie deic pentru ploaie...observ ca a avut succes looolgen? http://www.weather.com/
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2015 dol mos vb despe o chakra stimabile....Stiam ca acolo e Ingineru săf
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 4, 2015 Stiam ca acolo e Ingineru săf ptiu, drace!de 3 ori scuipa in sin!!
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 4, 2015 dol mos vb despe o chakra stimabile.... grea limba asta...
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2015 grea limba asta...Mai ales cand e de lemn..recte...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 4, 2015 Stiam ca acolo e Ingineru săfpai da ac doar nu o fi triclop..... aveam eu un banc sadic pentru iubtorii de mitologie. vrei sa vezi un ciclop, baga degetu in ochii unuia lol
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum