Sari la conținut

Ma declar usor nemultumita... Cand se va face si o categorie pt cybersex, cam girls etc

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

pai da ac doar nu o fi triclop..... aveam eu un banc sadic pentru iubtorii de mitologie. vrei sa vezi un ciclop, baga degetu in ochii unuia lol

Nu mai bine ne scoatem ochii unul altuia? 

• Oras:worldwide
Postat

grea limba asta...

nu fi chitibus dl nu dol, care cred ca ai inteles esenta......

Postat

Nu mai bine ne scoatem ochii unul altuia? 

uff a scoate ochii cuiva e tertip de manipulare feminina. permite-mi sa cred ca nu ai un alter ego feminim ca Bruce Jenner

Postat

uff a scoate ochii cuiva e tertip de manipulare feminina. permite-mi sa cred ca nu ai un alter ego feminim ca Bruce Jenner

Daca nu ma lasi sa zic ce am de zis ,vezi? Iar vorbesti ca o femeie ne...

Postat

nu ne..., plus ca maine calatoresc spre a fi complet f... exprima-te liber, detaliat si dupa bunul plac

• Oras:ici-colo
Postat

cunoscuta?

cancerigena??

frunzarita???

Postat

nu ne..., plus ca maine calatoresc spre a fi complet f... exprima-te liber, detaliat si dupa bunul plac

complet fericita!!

Postat

cunoscuta?

cancerigena??

frunzarita???

voia sa spuna neiubita, iar esti ghidus mosule? :))

• Like 2
Postat

Mai liber de atat nu pot.Uite ce-ti propun: pune tu o poza cu matale pe care sa scrie " pentru brigada" cu data de azi,si eu promit ca tac.Deal?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

cunoscuta?

cancerigena??

frunzarita???

linistita :innocent

• Like 1
Postat

Mai liber de atat nu pot.Uite ce-ti propun: pune tu o poza cu matale pe care sa scrie " pentru brigada" cu data de azi,si eu promit ca tac.Deal?

brigada poate...

Postat

am incercat sa uploadez o fotografie personala si nu am reusit nici la avatar nici in topic unde sunt permise url uri. daca Pisic ma ajuta ii trimit pe mail vreo 3 si le poate atasa dansul cand are timp/chef  ca presupun ca e ocupat si domnia lui

Postat

brigada poate...

mosule tu stii ca eu urmaresc un barbat obraznic cu veselie si imi scapara ochii ca unei pisici la vazul unui acvariu si apoi imi place jap o palnuire peste fese?

Postat

am incercat sa uploadez o fotografie personala si nu am reusit nici la avatar nici in topic unde sunt permise url uri. daca Pisic ma ajuta ii trimit pe mail vreo 3 si le poate atasa dansul cand are timp/chef  ca presupun ca e ocupat si domnia lui

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

domnia lui?!?

e pisic...e liber ca pasarea cerului!!!

Postat

domnia lui?!?

e pisic...e liber ca pasarea cerului!!!

o fi o fi, eu vb cu dl, domnia etc. sunt o adepta a politetii si respectului domnule mos

• Like 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

hey nu sunt nimeni alta de pe aicisi nu imi fac n +1 iduri. este singurul pe care il folosesc..........nu vad un rost in a pretinde sa fiu cine nu sunt. aici citesc, ma amuz, etc. nu am niciun fel de serviciu in Romania si nu sunt intresasta fiind destul de ocupata cu ce am deja asa ca sa fiu pe aici si sa vb cu un alt id mi se pare ciudat.si fara rost. poate a zis unu glumind si am facut misto ca-s schizo , dar vb Parazitiilor eu chiar nu am dubla personalitate si o dezvolt pe a treia lol

Trebuie sa parcurgi in liniste forumul asta , aici sunt opere complete de Balzac, Tolstoi si Dostoievski luate cate k, oameni cu vechime de 4-5ani , implicit si conflicte + Brigada care nu le sta gura( mana pa taste) cum nu sta apa pa pietre, asta e

• Like 1
Postat

citeam de ceva timp pe aici de cativa ani... de aia spun ca piconas imi place si mai era un mebru care imi placea mie mult nu imi amintesc id-ul stiu ca avea la avatar o poza cu Hank Moody aka David Duchovny. Chiar imi place ce zicea omu ala, mai este pe aici oare? 

Postat

si ma amuza di Dem Radulescu, desi cateodata avea un umor mai tare asa si mai din topor. dar nu ii strica.....

Postat

o fi o fi, eu vb cu dl, domnia etc. sunt o adepta a politetii si respectului domnule mos

ok, Domnisoara Roz(ex Kendra) !   :kiss3  :hug1 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...