coldfusion Reputație: 4335 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Ianuarie 3, 2016 Mai panarama,ciocu mic ca te stiu din Popricani- te-am ginit de cum ai deschis usa, acu esti mare smechera te plimbi cu Vectra argintiu, nu mai faci sex pe 3 tigari in papusoii din spatele scoliiVezi ca ai gresit butonul.
codreanu_alex Reputație: -3 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Postat Ianuarie 4, 2016 un nr de tel ceva?? 3
otomanul Reputație: 153 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Am,dar clandestin. Oras:Am,dar clandestin. Postat Ianuarie 4, 2016 un nr de tel ceva??Esti membru din 2012 si inca n-ai invatat sa citesti?Nu te intreb de recenzii ca deja e prea mult.
nicolainicolai Reputație: 1083 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Am vizitat fata si e foarte ok.langa cuza o gasitiEste cea de langa starea civila? 3
tyger1 Reputație: 1632 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 8, 2016 Tu nu stii sa citesti?
marinel8 Reputație: -208 Postat Ianuarie 8, 2016 Postat Ianuarie 8, 2016 Peste drum de maternitate sta
romanasul Reputație: -393 Postat Ianuarie 14, 2016 Postat Ianuarie 14, 2016 Am inregistrat o noua vizita la domnisoara. Aceleasi tarife, aceasi locatie. Momentan nu mai avea jucarii, dar s-a jucat dumneai mai mult cu aia a mea. Mi-a placut si recomand. I-am rupt fundul 4 9
vskills Reputație: -6 Postat Ianuarie 15, 2016 Postat Ianuarie 15, 2016 Am inregistrat o noua vizita la domnisoara. Aceleasi tarife, aceasi locatie. Momentan nu mai avea jucarii, dar s-a jucat dumneai mai mult cu aia a mea. Mi-a placut si recomand. I-am rupt fundul Cum dracu sa-ti placa de o taranaca frate cu fata de pietara tractorista....doar pentru ca si-o ia in bass? mentionez ca am fost si eu la ea are vrajeala ieftina de 2 bani si e falsa rau.... 4
darucu Reputație: -204 Postat Ianuarie 15, 2016 Postat Ianuarie 15, 2016 Nu e taranca numai vorbi urat 1
iohanis 11 Reputație: -175 Postat Ianuarie 16, 2016 Postat Ianuarie 16, 2016 Am vorbit cu ea si nu e maritata .Asa ca toti care vorbesc aici ;vorbesc aiurea 2
kethal Reputație: -1 Postat Ianuarie 17, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 17, 2016 Si totusi ... poze ? 1
darucu Reputație: -204 Postat Ianuarie 17, 2016 Postat Ianuarie 17, 2016 E foarte faina fata asta am fost de doua ori la ea.Sta la un bloc vechi peste drum de maternitate ;e putin mai grasuta sa zic 60 kg si cred ca are in jur in 30 ani .Face tot ce vrei si e foarte curata .Pentru un numar a cerut mereu 100ron 1
inginerul_futacios Reputație: 44 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Iași Oras:Iași Postat Ianuarie 18, 2016 Am fost si eu la domnișoara. nu e tiganca e chiar alba bine.te lasa sa-i faci mai orice. insa analul e de 10+.locatie 6gfe 10 oral 9normal 9anal 10 Recomand cu caldura 4
stanton Reputație: -34 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Nu e taranca numai vorbi uratSictir fa tractor dute la prasit ca acolo tii locu 4
stanton Reputație: -34 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Am vorbit cu ea si nu e maritata .Asa ca toti care vorbesc aici ;vorbesc aiureaMaritata, nemaritata ce conteaza, mai tractor gripat are peste mai fraiere ca doar nu ti-o arata si buletinu 4
darucu Reputație: -204 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Papusa de ce nu raspunzi la telefon la mesaj? 3
stanton Reputație: -34 Postat Ianuarie 20, 2016 Postat Ianuarie 20, 2016 Nu e taranca numai vorbi uratO fi vreo academicianca care se fute pe bani; in rest toata stima pentru tarani 3
stanton Reputație: -34 Postat Ianuarie 21, 2016 Postat Ianuarie 21, 2016 Am fost si eu la domnișoara. nu e tiganca e chiar alba bine.te lasa sa-i faci mai orice. insa analul e de 10+.locatie 6gfe 10oral 9normal 9rmaanal 10 Recomand cu calduraIn nari nu i-ai tras-o? ca vad ca nu dai note si pentru nari. Nu te gandi ca nu intra. S-o vezi cand simte miros de Pwla in zona i se dilata narile si geme super natural. O scoti din gura si i-o propteptesti in nas. Atunci e gata umeda are lubrefiere si tot ce vrei Si sa auzi atunci geamate, daca nu intra o tii de urechi sau de cap. Treaba e ca trebuie sa-ti dai drumu afara, daca uiti s-o scoti la momentul potrivit risti sa se inece cu sperma si faci accident de muncasi vin astia de la Protectia Muncii s-o intrebe daca a semnat actele de protectie lunare. Daca o scoti la timp iti dai drumu pe fata ei s-o vezi ce frumos se linge cand ii curge sperma pe fata nu pierde nici un strop- linge tot, daca pierde ceva baga la borcan si ia acasa. Recomand cu caldura 4
dorianslave Reputație: -27 Postat Ianuarie 21, 2016 Postat Ianuarie 21, 2016 Salut Andreea accepți si cunilingus si anilingus? 1
coldfusion Reputație: 4335 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Ianuarie 27, 2016 Buna dimineata si bine v-am gasit dragii mei. Ieri am reusit, in sfarsit, sa ajung la Andreea. Spre finalul programului ei am sunat si am avut noroc caci tocmai se pregatea de plecare. Intr-un suflet am ajuns la ea, am facut cunostinta si am mai socializat despre una, despre alta, asa cum fac doi tineri amorezi la prima intalnire. A urmat un dus unde am primit un prosop curat si apoi actiunea a inceput. Prima partida s-a consumat printr-un oral cu mine in picioare si un anal iar dupa pauza de rigoare a urmat partida a doua cu oral, normal si anal. Cum nu sunt un cal de cursa lunga, nu a suferit prea mult Andreea din cauza mea. Despre Andreea ce sa va zic, majoritatea o cunoasteti....e o fata draguta, sociabila, cu foarte mult bun simt, cu un fund demential si sani potriviti gusturilor mele. Nu sunt cel mai bun povestitor asa ca trecem la note conform regulamentului: - Locatie : 9 - curat in apartament, cald, camere aerisite si primitoare, baia putin cam mica, prosoape curate- GFE : 9 - sociabila, joviala, cu bun simt, se implica- Oral : 9 - umed, sustinut, cu deep- Normal : 10- Anal : 10 - pentru mine e cel mai bun anal intalnit de cand am cont pe acest forum- Igiena : 10 In concluzie....la Andreea am sa revin cu cea mai mare placere. M-am simtit bine si am plecat relaxat. Si, da, o recomand pe Andreea. In incheiere va salut si pe Andreea o pup. Sa aveti o zi frumoasa. 8 4
andrea 28 Reputație: 38 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Autor Postat Ianuarie 27, 2016 Te pup si eu coldfusion ai fost un dragut ,sa ai o zi buna!
alexparis Reputație: -23 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 sunteti liber acuma ?Are you free now ?mersi 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum