anne rieux Reputație: 42 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 4, 2015 Satula de sunat la damezele noastre, si fiind refuzata 90% din cauza virginitatii domnisoarelor in prestanta cu alte persoane de acelasi sex, deschid acest topic unde astept orice semn cat de mic despre orice lesbiana sau bisexuala sau pur si simplu o fata normala care vrea sa incerce ceva nou!Pace
dashberlin2012 Reputație: 14 Postat Iunie 4, 2015 Oras:. Oras:. Postat Iunie 4, 2015 Satula de sunat la damezele noastre, si fiind refuzata 90% din cauza virginitatii domnisoarelor in prestanta cu alte persoane de acelasi sex, deschid acest topic unde astept orice semn cat de mic despre orice lesbiana sau bisexuala sau pur si simplu o fata normala care vrea sa incerce ceva nou!Pace ti s-a mai spus in mortii ma-sii sa deschizi cacaturile tale de topicuri la discutii generale. si la ce pulamea iti trebuie informatii despre lesbiene. la ce ai povestit pe aici, pare ca le gasesti noaptea in vise. 2
anne rieux Reputație: 42 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iunie 4, 2015 ti s-a mai spus in mortii ma-sii sa deschizi cacaturile tale de topicuri la discutii generale. si la ce pulamea iti trebuie informatii despre lesbiene. la ce ai povestit pe aici, pare ca le gasesti noaptea in vise.calm prietene, ca nu a murit nimenj! pace
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3053 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 4, 2015 calm prietene, ca nu a murit nimenj! pace cum vorbesti tu ca un barbat oare de ce? "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3053 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 4, 2015 Satula de sunat la damezele noastre, si fiind refuzata 90% din cauza virginitatii domnisoarelor in prestanta cu alte persoane de acelasi sex, deschid acest topic unde astept orice semn cat de mic despre orice lesbiana sau bisexuala sau pur si simplu o fata normala care vrea sa incerce ceva nou!Pace pula mea, nu ziceai tu ca le agati prin lidl, prin restaurante, baruri, cafenele si localuri? si ele cad ca vrajite de farmecul tau irefutabil? memoria de scurta durata iti cam joaca feste, domnul meu... 1 "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
anne rieux Reputație: 42 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iunie 4, 2015 pula mea, nu ziceai tu ca le agati prin lidl, prin restaurante, baruri, cafenele si localuri? si ele cad ca vrajite de farmecul tau irefutabil? memoria de scurta durata iti cam joaca feste, domnul meu... parca ziceai ca o sa imi ignori topicele..deci cui ii joaca memoria feste?) Pace
anne rieux Reputație: 42 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iunie 4, 2015 parca ziceai ca o sa imi ignori topicele..deci cui ii joaca memoria feste?) PaceSi nu stau sa dau nimanui explicatii cu cine vreau eu sa ma ling si de unde le agat! asta este pur si simplu problema mea! Si te rog frumos sa iti respecti cuvantul " o sa iti ignor topicele" chiar daca tu nu prea ai cuvant! Multumesc anticipat! Pace
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3053 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 4, 2015 parca ziceai ca o sa imi ignori topicele..deci cui ii joaca memoria feste? ) Pace nu, jiceam ca o sa iti dau ignore total, nu ca o sa iti ignor topicele....vezi?....memoria....iti joaca feste "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
anne rieux Reputație: 42 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iunie 4, 2015 nu, jiceam ca o sa iti dau ignore total, nu ca o sa iti ignor topicele....vezi?....memoria....iti joaca feste dupa mine "a ignora" inseamna a nu baga (citii, scrie) in seama ce zice/face/scrie etc cineva! Dar cum eu nu sunt doctoranda ca tine...evit sa imi pun mintea cu dumneata, D-le Tzipiripi! Insa eu o sa te evit, ca sa nu pierd timp degeaba si in acelasi timp sa te fac sa te crezi interesant! Pace
scracy Reputație: -58 Postat Iunie 4, 2015 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Postat Iunie 4, 2015 Totusi, stau si ma intreb, daca tot iti e atat de usor sa le inchizi gura, de ce nu o faci? Eventual daca avem vizitatori de ai domnitei Andreea si tu te ai intalnit cu ea, de nu va faceti amandoua o poza? Va astupati ochisorii sau fata si aia e
anne rieux Reputație: 42 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iunie 4, 2015 Totusi, stau si ma intreb, daca tot iti e atat de usor sa le inchizi gura, de ce nu o faci? Eventual daca avem vizitatori de ai domnitei Andreea si tu te ai intalnit cu ea, de nu va faceti amandoua o poza? Va astupati ochisorii sau fata si aia ePentru ca este foarte usor sa iti dai seama de o persoana daca o cunosti, chiar daca aceasta are ochisorii astupati! Si nu pot risca!Pace
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3053 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 4, 2015 Totusi, stau si ma intreb, daca tot iti e atat de usor sa le inchizi gura, de ce nu o faci? Eventual daca avem vizitatori de ai domnitei Andreea si tu te ai intalnit cu ea, de nu va faceti amandoua o poza? Va astupati ochisorii sau fata si aia ePt ca e peștișor și îi e frica de DIICOT; "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3053 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 4, 2015 dupa mine "a ignora" inseamna a nu baga (citii, scrie) in seama ce zice/face/scrie etc cineva! Dar cum eu nu sunt doctoranda ca tine...evit sa imi pun mintea cu dumneata, D-le Tzipiripi! Insa eu o sa te evit, ca sa nu pierd timp degeaba si in acelasi timp sa te fac sa te crezi interesant! PaceTu ești un peștișor agramat, eu sunt un doctorand. Tu ai spus-o, nu eu. Deci, cum vine aia sa nu-ți pui mintea cu mine? Care minte? Tu nu ești în stare sa scrii corect gramatical...hai, back to school !!! Vorbim peste câțiva ani când îți vei fi luat diploma de 5-8, sa Îți explic ce ai de făcut mai departe, FISHY!!! "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
anne rieux Reputație: 42 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iunie 4, 2015 Tu ești un peștișor agramat, eu sunt un doctorand. Tu ai spus-o, nu eu. Deci, cum vine aia sa nu-ți pui mintea cu mine? Care minte? Tu nu ești în stare sa scrii corect gramatical...hai, back to school !!! Vorbim peste câțiva ani când îți vei fi luat diploma de 5-8, sa Îți explic ce ai de făcut mai departe, FISHY!!! Va place fetelor pestele? Nu, ca ne bate! ) Pace
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3053 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 4, 2015 Va place fetelor pestele? Nu, ca ne bate! ) PaceEști și violent, carevasazica "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
costinicu Reputație: 65 Postat Iunie 4, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Iunie 4, 2015 Pentru ca este foarte usor sa iti dai seama de o persoana daca o cunosti, chiar daca aceasta are ochisorii astupati! Si nu pot risca!PaceIti blurezi toata fata.
goodflow Reputație: 64 Postat Iunie 4, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Iunie 4, 2015 Iti blurezi toata fata.Doar fata blurata? ... hmm ... nu risca Anne, s-ar putea sa ti se vada pula!
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3053 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 4, 2015 Doar fata blurata? ... hmm ... nu risca Anne, s-ar putea sa ti se vada pula! ))) "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
mrjuice Reputație: 20 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Stone Garden Oras:Stone Garden Postat Iunie 8, 2015 @Anne învață-ne și pe noi să le agățăm, ce, numai tu să ai parte de gagici bune?
anne rieux Reputație: 42 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iunie 11, 2015 @Anne învață-ne și pe noi să le agățăm, ce, numai tu să ai parte de gagici bune? Metoda de contact! Pace
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum