Sari la conținut

Doar lesbiene, stiri despre lesbiene, intrebari despre lesbiene, ponturi despre lesbiene

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Satula de sunat la damezele noastre, si fiind refuzata 90% din cauza virginitatii domnisoarelor in prestanta cu alte persoane de acelasi sex, deschid acest topic unde astept orice semn cat de mic despre orice lesbiana sau bisexuala sau pur si simplu o fata normala care vrea sa incerce ceva nou!Pace

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Satula de sunat la damezele noastre, si fiind refuzata 90% din cauza virginitatii domnisoarelor in prestanta cu alte persoane de acelasi sex, deschid acest topic unde astept orice semn cat de mic despre orice lesbiana sau bisexuala sau pur si simplu o fata normala care vrea sa incerce ceva nou!Pace

ti s-a mai spus in mortii ma-sii sa deschizi cacaturile tale de topicuri la discutii generale.

si la ce pulamea iti trebuie informatii despre lesbiene. la ce ai povestit pe aici, pare ca le gasesti noaptea in vise.

• Like 2
Postat

ti s-a mai spus in mortii ma-sii sa deschizi cacaturile tale de topicuri la discutii generale.

si la ce pulamea iti trebuie informatii despre lesbiene. la ce ai povestit pe aici, pare ca le gasesti noaptea in vise.

calm prietene, ca nu a murit nimenj! pace
  • Membru Premium
Postat

calm prietene, ca nu a murit nimenj! pace

cum vorbesti tu ca un barbat :) oare de ce? 

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

• Membru Premium
Postat

pula mea, nu ziceai tu ca le agati prin lidl, prin restaurante, baruri, cafenele si localuri? si ele cad ca vrajite de farmecul tau irefutabil? 

memoria de scurta durata iti cam joaca feste, domnul meu... :) 

• Like 1

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

pula mea, nu ziceai tu ca le agati prin lidl, prin restaurante, baruri, cafenele si localuri? si ele cad ca vrajite de farmecul tau irefutabil?

memoria de scurta durata iti cam joaca feste, domnul meu... :)

parca ziceai ca o sa imi ignori topicele..deci cui ii joaca memoria feste?:)) Pace
Postat

parca ziceai ca o sa imi ignori topicele..deci cui ii joaca memoria feste?:)) Pace

Si nu stau sa dau nimanui explicatii cu cine vreau eu sa ma ling si de unde le agat! asta este pur si simplu problema mea! Si te rog frumos sa iti respecti cuvantul " o sa iti ignor topicele" chiar daca tu nu prea ai cuvant! Multumesc anticipat! Pace

• Membru Premium
Postat

parca ziceai ca o sa imi ignori topicele..deci cui ii joaca memoria feste? :)) Pace

nu, jiceam ca o sa iti dau ignore total, nu ca o sa iti ignor topicele....vezi?....memoria....iti joaca feste :)

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

nu, jiceam ca o sa iti dau ignore total, nu ca o sa iti ignor topicele....vezi?....memoria....iti joaca feste :)

dupa mine "a ignora" inseamna a nu baga (citii, scrie) in seama ce zice/face/scrie etc cineva! Dar cum eu nu sunt doctoranda ca tine...evit sa imi pun mintea cu dumneata, D-le Tzipiripi! Insa eu o sa te evit, ca sa nu pierd timp degeaba si in acelasi timp sa te fac sa te crezi interesant! Pace

• Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde
Postat

Totusi, stau si ma intreb, daca tot iti e atat de usor sa le inchizi gura, de ce nu o faci? Eventual daca avem vizitatori de ai domnitei Andreea si tu te ai intalnit cu ea, de nu va faceti amandoua o poza? Va astupati ochisorii sau fata si aia e

Postat

Totusi, stau si ma intreb, daca tot iti e atat de usor sa le inchizi gura, de ce nu o faci? Eventual daca avem vizitatori de ai domnitei Andreea si tu te ai intalnit cu ea, de nu va faceti amandoua o poza? Va astupati ochisorii sau fata si aia e

Pentru ca este foarte usor sa iti dai seama de o persoana daca o cunosti, chiar daca aceasta are ochisorii astupati! Si nu pot risca!Pace

• Membru Premium
Postat

Pt ca e peștișor și îi e frica de DIICOT;:)

TZIPIRIPI'S BLOG

• Membru Premium
Postat

dupa mine "a ignora" inseamna a nu baga (citii, scrie) in seama ce zice/face/scrie etc cineva! Dar cum eu nu sunt doctoranda ca tine...evit sa imi pun mintea cu dumneata, D-le Tzipiripi! Insa eu o sa te evit, ca sa nu pierd timp degeaba si in acelasi timp sa te fac sa te crezi interesant! Pace

Tu ești un peștișor agramat, eu sunt un doctorand. Tu ai spus-o, nu eu. Deci, cum vine aia sa nu-ți pui mintea cu mine? Care minte? Tu nu ești în stare sa scrii corect gramatical...hai, back to school !!! Vorbim peste câțiva ani când îți vei fi luat diploma de 5-8, sa Îți explic ce ai de făcut mai departe, FISHY!!!

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Tu ești un peștișor agramat, eu sunt un doctorand. Tu ai spus-o, nu eu. Deci, cum vine aia sa nu-ți pui mintea cu mine? Care minte? Tu nu ești în stare sa scrii corect gramatical...hai, back to school !!! Vorbim peste câțiva ani când îți vei fi luat diploma de 5-8, sa Îți explic ce ai de făcut mai departe, FISHY!!!

:) Va place fetelor pestele?

Nu, ca ne bate! :)) Pace

• Membru Premium
Postat

:) Va place fetelor pestele?

Nu, ca ne bate! :)) Pace

Ești și violent, carevasazica

TZIPIRIPI'S BLOG

• Oras:slatina
  • Oras:slatina
Postat

Pentru ca este foarte usor sa iti dai seama de o persoana daca o cunosti, chiar daca aceasta are ochisorii astupati! Si nu pot risca!Pace

Iti blurezi toata fata.
  • Telefon: iganea10
  • Telefon: iganea10
Postat

Iti blurezi toata fata.

Doar fata blurata? ... hmm ... nu risca Anne, s-ar putea sa ti se vada pula!  :slap2

• Membru Premium
Postat

Doar fata blurata? ... hmm ... nu risca Anne, s-ar putea sa ti se vada pula! :slap2

:))))

TZIPIRIPI'S BLOG

• Oras:Stone Garden
  • Oras:Stone Garden
Postat

@Anne învață-ne și pe noi să le agățăm, ce, numai tu să ai parte de gagici bune? :icecream

Postat

@Anne învață-ne și pe noi să le agățăm, ce, numai tu să ai parte de gagici bune? :icecream

Metoda de contact! Pace

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...