Sari la conținut

o intrebare simpla - 0754522493

Vizitator ofraza

Postări Recomandate

Vizitator ofraza
Reputație: 0
Postat

o cunoaste cineva pe tipa care are nr de tel : 0754522493 si are anuntul in RAID

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat
o cunoaste cineva pe tipa care are nr de tel : 0754522493 si are anuntul in RAID
astazi am sunat ,am cerut ceva detalii,locatie in 17 pe langa penny,inaltuta 1.75,60kg.,face si deplasari face si in grup.pret 80fin,150ron ora,iar pt 2 ,150 ron cate un nr,se poate si separat si deodata.IN schimb ce m-a nemultumit nu face finalizare(in gura sau pe fata).
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

Cautand dupa numarul de telefon am gasit o informatie mai veche aici:  . Daca este adevarat sau nu, doar unul dintre voi poate confirma..

Postat

salut da intradevar e aceasi fata de la cozi care si-a schimbat locatia in 17 visavi de penny.confirm pentru ca am sunat si am fost la locatie, spre fericirea mea mi-a raspuns ea la usa si nu a mai trebuit sa intru.confirm preturile si mie la telefon tot aceleasi mi le-a zis.locatia este peste strada de plancarda de la penny, pe straduta, blocul de pe stanga la etaju 4 a doua usa.sper a fi fost de folos. de evitat total asa cum am scris si la primul thread.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...