zarzael Reputație: 6 Postat Iunie 9, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Iunie 9, 2015 Stai tu linistita!
carbob Reputație: 371 Postat Iunie 9, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Postat Iunie 9, 2015 hahahha.... ce mi l-a pisat Siana )) hahahha.... ce mi l-a pisat Siana ))tu cunosti senzatia, nu-i asa?
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 9, 2015 tu cunosti senzatia, nu-i asa?inchide gura, ca ma trage curentu' 1 3
zarzael Reputație: 6 Postat Iunie 9, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Iunie 9, 2015 Ai talent scriitoricesc, nu glumesc! Dar îmi faci impresia ca ai si timpi morți ( a se citi lipsa de musterii ), dacă tot postezi versuri rimate ))
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 10, 2015 Ai talent scriitoricesc, nu glumesc! Dar îmi faci impresia ca ai si timpi morți ( a se citi lipsa de musterii ), dacă tot postezi versuri rimate )) Foaie verde trei salatetot indrugi verzi si uscatecapu-ti ala de berbec,ca o samanta de secnu a inteles nimicnu mai stau sa iti explic. Scopul meu suprem in viatanu e sa fac sculii fataci prefata si postfatafiecarei zile datesa-nvat si sa stiu de toate.Daca mi-as fute tot timpulpana m-ar prinde anotimpulbatranetii-n varf de sculaa vietii cimilituran-as mai dezlega delocas stagna in iarmaroccu orice bou cot la cotsi cu orice dobitocce stie doar sa impunga,sa se balege,sa mugasa traga-n jugul prostieilui si a nimicniciei. Timpu-n care eu creezeste viu,nu mort,cum crezi.Mort este si amortitcreierasul tau cel mic.Nu sunt sclava sexuluisi nici sclava banului;iau de la viata ce si catam nevoie si atat.Poate ca nici n-ai ideece bine-i sa fii femeiesi ce bine e sa aisi creier sa stii sa daipizdulica nu oricui,tu mai pune-ti pofta-n cui ! 1
vcern Reputație: 2 Postat Iunie 10, 2015 Postat Iunie 10, 2015 da...are rima in...ia de aici: In tara asta prefacutaCacatii scriu in loc sa puta........
zarzael Reputație: 6 Postat Iunie 10, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Iunie 10, 2015 Hai ca deja m-am scăpat in chiloti:)))
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 10, 2015 da...are rima in...ia de aici: In tara asta prefacutaCacatii scriu in loc sa puta........ Tu nu prea esti originalplagiator debil mintal.Tu spui ca sunt doar un rahatdar multe muste-am adunatin jurul aurei de rimece cu talentu-s sinonime.Tu esti doar musca de rahatiar eu sunt un rahat stilat.Eu sunt un rahat cu ideitu esti muscoiul care vreisa gusti din mine dar nu aiintrarea si acces in rai.Nu-s ca orice rahat din stradace-aduna mustele gramadaca la pomana porculuicaci stiti din capul locului :nu ma atingi,nu ma miroside nu scoti euro frumosi.De-asta,ca un muscoi nebunma bazai tres nerveux acum,esti agitat si palpai taredin ceausiste aripioarecare-ar fi aplaudatoarede-as sta sa ma usuc in soarede dor,de foame si de setevanzandu-ma pe-un castravete.De n-as fi scumpa la halatas fi rahatul sublimatcel mai bun rahat de papatce l-ai visat vreodata-n pat.
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 10, 2015 Hai ca deja m-am scăpat in chiloti:))) Ar fi interesant de stiut cam ce varsta ai de te scapi pe tine ca sa stim ce program de recuperare ti se potriveste.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum