Sari la conținut

CARLA ..60 FIN !!!!!! 0720641344

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

:blushing2 :blushing2 :blushing2 :blushing2Buna ziua dragi futaciosi... e o vorba prin Constanta... cel mai bun doctor e drumul spre Bucuresti.. indraznesc sa parafrazez si sa spun ca e la fel si in cazul curvelor in zona locala litorala din pacate... Saptamana trecuta am fost la Bucuresti dupa ce am citit zeci de comentarii cu laude si aprecieri la adresa Elizei, Erikai sau Denisei.. si fiind un pic entuziasmat am plecat fara sa vorbesc in prealabil cu ele.. si cand am sunat de acolo am avut supriza jalnica ca pe intreaga zi sa nu dau de niciuna din ele.. asa ca am venit acasa cu ale mele coaie umflate... si cum starea de agitatie se mentinea in scrotal meu am hotarat azi sa caut ceva pe plan local...M-am uitat in Telegraf si am gasit anuntul acestei domnisoare.. neverosimil ca si un Unicorn care se plimba pe Bdul Tomis... dar.. am zis sa imi scot optimismul la lumina ca tot a iesit soarele si am hotarat sa sun.. vocea m-a ghidat visavis de OMV de pe Tomis colt cu Tulcei la scara din colt.. evident ca dupa ce am urcat cu un lift car scartaia din toate incheieturile si ma facea sa plec deja convins ca e semn rau ( deh.. un pic superstitios dupa ce am vazut ieri un film de groaza :laugh2 ) am ajuns la usa unde am fost intampinat ( de dupa usa ce va asteptati? ) de o dameza blonda si invechita in ale curviei ca o sticla buna de vin de 18 ani... eu o stiam caci mai frecventam fauna locala si am recunoscut-o..

Avand in vedere ca dimineata ma trezisem cu periscopul catre cer adiind dupa o urma de pasarica am hotarat sa raman... deh.. erare humanum est zicea Cicero..si alnaibii roman daca nu avea dreptate :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Dupa ce am stability tarifele ( 60 numarul si 150 ora la normal..si anal 100 finalizarea cu 200 ora) am ales o finalizare anala.. deh.. cine din voi ar putea sa ma invinovateasca ca am ales asta??? :bow..... dupa ce I-am explicat ca vreau normal protejat- am zis ca vreau sa fac un dush... Again.. ghinion de nesansa.. ma imteam ca Rambo care alerga si dupa ce credea ca I-a omorat pe toti dusmanii mai avea ghinion si mai gasea vreo 2 ascunsi dupa cutii.. imi zice sa am grija daca intru in baie ca e ud pe jos si sa stau incaltat.. ea a crezut ca vreau sa merg la WC desi eu ma gandeam la un dush care evident nu se putea face caci era jale la mare.. la baie.. e jale la baie..baieti?? Parca asa suna un slagar de demult pt cei nostalgici...evident ca nu avea nici macar hartie igienica in baie daramite prosoape sau gel de dush asa ca am revenit in camera unde ma astepta goala cu niste servetele umede... imaginea nu era deloc imbietoare..dar tocmai am precizat ca am vazut un film de groaza ca asa ca asta ii dadea macar ei niste stele de mila acolo ... cum zicea Micutzul la stand up comedy.. sa fie...  :)))

A inceput cu linsul coaielor intrucat I-am zis ca doar asta are voie neprotejat.. si dupa ce al meu standard a dat semne ca e pregatit sa fie imbracat a trecut la un oral protejat atat de mechanic si de dur incat ma cam durea elementul muncii... asa ca stiind ca nu am altul la schimb I-am cerut sa se aseze in doggy style sa o facem anal... unde am si  terminat rapid din dorinta de a pleca mai rapid intrucat deja imi era jena de mine fiind acolo :blushing2 :blushing2 :blushing2 :blushing2 :blushing2

Deci aceasta fu scurta si jenanta mea experienta de azi.. sper ca am curpins aici toate elementele de identificare ale actiunii cu ultima mentiune- DE EVITAT ca mai bine faceti o laba sanatoasa decat niste bani aruncati inutil  sincer...

Al vostru.... EU..

• Like 4
  • Telefon: 0766559657
  • Telefon: 0766559657
Postat

In trecut blonda arata mai bine....la ultima vizita am gasit o bascula ...am facut cale intoarsa si am fugit

Postat

inainte de a se deschide un nou topic....faceti un minim efort, ptr o maxima eficienta, va rog...subliniati nr. de telefon...ca si cel de sus din acest nou topic...copy/paste numarul in casuta aia neagra, din coltul dreapta sus...care cam zice "cauta...", bifati "forum" la lista dorita a cautari...si vedeti ce mai gasiti pe acolo. nu de alta, dar topicele nu se mai contopesc de mult timp pe nimfomane~!!!

Postat

John cu scuzele de rigoare imi insusesc cele spuse de tine si la urmatorul post o sa am grija la aceste detalii..

• Like 1
Postat

John cu scuzele de rigoare imi insusesc cele spuse de tine si la urmatorul post o sa am grija la aceste detalii..

nu trebuie sa-ti cer scuze...chiar nu sunt necesare. mi-as fi dorit sa ai acces la pm, ptr a-ti impartasi parerea mea personala, pe care nu o voi face publica. eu am incercat doar sa explic ca va deveni o confuzie totala daca vorbim despre aceeasi fata, sau acelasi cuib, in multiple topicuri~!!! dupa cum ai observat...ti-am acordat punctul meu pozitiv de reputatie~!!!

in rest...eu nu vad alte probleme~!!!  :wink2

Postat

Daca recunosti ca ai gresit arata ca esti barbat..daca iti indrepti greseala arata ca ai character.. astea sunt principiile mele.. si recunosc cand gresesc..initial cautasem nuemerele de tellefon ale mature de care ziceam si nu am gasit nimic.. dupa ce am stat in soare in parcare si ales sa merg la blonda asta am uitat sa mai caut si numarul ei ca sa subscriu la parerea celorlalti pe un topic deja existent.. dar .. pe viitor stiu :laugh2

• Like 1

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

am fost si eu la aceasta fata si tot cale intoarsa am facut.ce poze avea pe net si cum arata in relitate.ce penale.spor la ciocanit baieti

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.