lorrys Reputație: 261 Postat August 5, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 5, 2015 Buna dimineata! O zi cat mai placuta va urez👄👄👄sunt disponibila si astazi pt un răsfăț si un sex pasional👄👄👄
lorrys Reputație: 261 Postat August 6, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 6, 2015 Buna dimineata! O zi cat mai placuta👄👅👄
lorrys Reputație: 261 Postat August 7, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 7, 2015 Buna dimineata! O zi placuta sa aveti👄👄
rafa121 Reputație: 849 Postat August 7, 2015 Oras:Alep Oras:Alep Postat August 7, 2015 Te rog să precizezi cât costă 1 finalizare/30minute sex total şi cât costă 1h sex total. Mulţumesc
lorrys Reputație: 261 Postat August 7, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 7, 2015 1fin sex normal si oral 150ron si sex total incluzând si anal 200ron pt o ora.
lorrys Reputație: 261 Postat August 7, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 7, 2015 Cu placere. O seara buna.
lorrys Reputație: 261 Postat August 8, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 8, 2015 Buna dimineata! O zi cat mai placuta sa aveti
lorrys Reputație: 261 Postat August 8, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 8, 2015 Vino sa imi faci 🙈😘😜😜😜
mariussr Reputație: 120 Postat August 8, 2015 Postat August 8, 2015 Vin saptamana viitoare . Iti fac si un set de poze bonus daca te misti bine
mariussr Reputație: 120 Postat August 8, 2015 Postat August 8, 2015 Dar ca sa vin , trebuie sa ma incanti cu niste poze incitante ca sa vin in dinti laTine )
lorrys Reputație: 261 Postat August 8, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 8, 2015 😂😂😂😂😂ðŸ»
vardevar Reputație: -514 Postat August 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2015 Buna seara,pana la ce ora lucrezi azi?
rocker27 Reputație: -522 Postat August 9, 2015 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Postat August 9, 2015 Andreea -Llorys Nume de scena - Andreea - Llorys de unde pana unde ? stie ea si este suficient Contact - clasicul telefon si cateva incercari pana la o sincronizare perfecta Locatie - pe Decebal pana in rond Aspect - Blonda , neamta , fizic ok bine proportionat , 30 si ceva de ani, o femeie puternica ce mai la deal la vale FK - are in meniu , placut , nu mega , extra pasional dar ok Oral - interesant fara deep sau alte artificii Normal - am incercat mai multe pozitii dar nefiind intr-o forma optima si venind si dupa o intalnire cu Alexandra va inchipuiti ca a fost mai greu . Merita apreciat efortul ca nu a renuntat pana nu am finalizat dar cei drept si eu am plusat cu inca o perioada de timp si cum ,, time is money " Anal - am incercat cu un desttt foarte bun CIM - fara asa ceva piei drace GFE - asa si asa , momente si momente un fel de prietena sau un pic de amanta pragmatica si materialista Igiena - fara reprosuri evidente Atitudine - destul de ok , as mentiona ca o mica schimbare de atentie in privinta tratamentului aplicat clientilor in legatura cu prosoapele sau gelurile disponibile de la baie ar fi de apreciat, mai ales ca nu este vorba de o investitie foarte mare Pret - parca 200/ h raportul calitate pret putin in favoarea ei Concluzie - dupa cum spunea un coleg calitate germana si as mai adauga eu pragmatism maxim tot saxon evident Recomandare - Depinde de sorginte si de chef Rocker 27 2 10
lorrys Reputație: 261 Postat August 9, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 9, 2015 Mulțumesc pt recenzie si pt vizita. Te 👄si te mai astept👄👄
vardevar Reputație: -514 Postat August 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2015 Buna,o programare se poate?
lorrys Reputație: 261 Postat August 9, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 9, 2015 Buna! Suna ma.
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat August 9, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 9, 2015 Salutare ! Am revenit la Andreea si m-a intampinat cu aceeasi voie buna si zambitoare ca si in cealalta intalnire.Am stat un pic de vorba , apoi am trecut la dusul de rigoare si la actiune ce a fost la cote maxime.Locatie pe Decebal, usor de ajuns.Contactata telefonic la numarul din titlu Igiena 10 si foarte atenta la acest capitol.Oral 10 Normal 10 cu faptul ca eram eu obosit putin Anal nu am mai ajuns de data astaGfe 10 ca si data trecuta Atitudine 10 orientata spre client .Pret 200 ron/ora bine investiti si reflectati in calitate.De revenit cu siguranta , cat mai este prin tara.Te pup Andreea , sper sa te revad si o zi excelenta , ma cherie! 4
lorrys Reputație: 261 Postat August 9, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 9, 2015 Mulțumesc pt vizita si recenzie te mai astept cu același drag 👄👄👄👄
lorrys Reputație: 261 Postat August 9, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 9, 2015 Mulțumesc si tie la fel o zi cat mai buna mon cherry
lorrys Reputație: 261 Postat August 11, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 11, 2015 Buna dimineata! O zi cat mai placuta va urez👄👄👄
lorrys Reputație: 261 Postat August 12, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 12, 2015 Buna ziua! O zi minunata sa aveti👄👄👄
lorrys Reputație: 261 Postat August 12, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 12, 2015 👄â¤ï¸ðŸ‘„â¤ï¸ðŸ‘„ 4
vardevar Reputație: -514 Postat August 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 12, 2015 Frumoase poze😙😙😙😙
lorrys Reputație: 261 Postat August 12, 2015 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat August 12, 2015 Multumesc😚😚😚
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum