spermitor Reputație: 38 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2016 Ne - am întâlnit în Belgia. ... vine joi în românia. ..
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 8, 2016 Ne - am întâlnit în Belgia. ... vine joi în românia. ..Mulțumesc pentru informație!
lorrys Reputație: 261 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat Iulie 8, 2016 Eu...? Am fost in Franța...apoi in Grecia...in romania nu stiu cand mai ajung. Pup 1
no_body Reputație: 6681 Postat Iulie 8, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Iulie 8, 2016 Eu...? Am fost in Franța...apoi in Grecia...in romania nu stiu cand mai ajung. PupNu te grăbi, că ne descurcăm și fără tine!
clona lui picon Reputație: 38 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Iulie 8, 2016 Nu te grăbi, că ne descurcăm și fără tine!Nu ai haz, baiete!
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 8, 2016 Eu...? Am fost in Franța...apoi in Grecia...in romania nu stiu cand mai ajung. PupMultumesc pentru raspuns si poate ne mai auzim pe stii tu unde daca ai timp . te pup ma cherie
no_body Reputație: 6681 Postat Iulie 8, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Iulie 8, 2016 Nu ai haz, baiete!Știu, moșule, dar nu mă pot schimba la vârsta mea. Deci, cu tot respectul, ia-mă așa cum sunt sau dă-te-n pula mea! 1
lorrys Reputație: 261 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat Iulie 8, 2016 Multumesc pentru raspuns si poate ne mai auzim pe stii tu unde daca ai timp . te pup ma cherie te pup si eu mon cherry...Dap..ai grija de tn mon cherry :-* 1
lorrys Reputație: 261 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat Iulie 8, 2016 Știu, moșule, dar nu mă pot schimba la vârsta mea. Deci, cu tot respectul, ia-mă așa cum sunt sau dă-te-n pula mea! sunt in romania acum spre surprinderea ta..dar sunt pt o vacanta asa ca...nu ma grăbesc )))
no_body Reputație: 6681 Postat Iulie 8, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Iulie 8, 2016 sunt in romania acum spre surprinderea ta..dar sunt pt o vacanta asa ca...nu ma grăbesc )))În esență, mi se cam fâlfâie.
lorrys Reputație: 261 Postat Iulie 9, 2016 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat Iulie 9, 2016 În esență, mi se cam fâlfâie. Este problema ta ce ti se întâmpla tie sincer... O zi buna...
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2016 Postat Iulie 9, 2016 Esti in Romania si nu te futi asa ca sa faci un ban de vacanta?nu cred ca rezisti fara sa sugi pula
lorrys Reputație: 261 Postat Iulie 9, 2016 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat Iulie 9, 2016 Esti in Romania si nu te futi asa ca sa faci un ban de vacanta?nu cred ca rezisti fara sa sugi pula Spre surprinderea ta nu...s rezist )))...sunt in romania pt vacanta stau o săptămana sau doua s plec in Franța...)))) o seara buna... 1
clona lui picon Reputație: 38 Postat Iulie 9, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Iulie 9, 2016 Știu, moșule, dar nu mă pot schimba la vârsta mea. Deci, cu tot respectul, ia-mă așa cum sunt sau dă-te-n pula mea! În esență, mi se cam fâlfâie. Vorbeste frumos, mucosule!
no_body Reputație: 6681 Postat Iulie 12, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Iulie 12, 2016 Vorbeste frumos, mucosule!Nea Picoane, ia-ți clona d-aici că ți-o fut în bot! 1
scorpion1982 Reputație: 292 Postat August 24, 2016 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 24, 2016 Spre surprinderea ta nu...s rezist )))...sunt in romania pt vacanta stau o săptămana sau doua s plec in Franța... )))) o seara buna...Lorrys prin ce oras activezi in Franta?stau ceva timp pe aici si poate iti imping o vizita
lorrys Reputație: 261 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat Septembrie 1, 2016 Lorrys prin ce oras activezi in Franta?stau ceva timp pe aici si poate iti imping o vizita Am fost in nice iar in octombrie voi fi in toulouse...
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 15, 2017 Am fost in nice iar in octombrie voi fi in toulouse...Buna ! Pe unde mai esti si te mai intorci in ro? te pup
lorrys Reputație: 261 Postat Mai 4, 2017 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat Mai 4, 2017 Buna! Prin franta. Nu cred ca ma mai intorc. Tu ce faci..? Pup
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Mai 5, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 5, 2017 Buna! Prin franta. Nu cred ca ma mai intorc. Tu ce faci..? PupEu ,bine multumesc. Poate dai un semn pe whatsapp. Te pup
lorrys Reputație: 261 Postat Mai 23, 2017 Oras:Momentan nu sunt in tara Oras:Momentan nu sunt in tara Postat Mai 23, 2017 Nu mai am wapp, pt ca nu mai am nr acela. O zi buna sa ai. Te pup.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum