Sari la conținut

Banii. Ce crezi tu, SINCER, despre bani?

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

cat de tare :))) culege-mi tu un mac

PS sunt florile mele preferate:) imi par atat de pasionale si carnale, rosu ala carmin crimson imi da senzatia de un flux sangvinic sanatos, cand vad un mac simt cum fierbe sangele-n mine. plus ca din consumul de opium s-au creat mari opere de arta 

Postat

cei 12 alcaloizi imi expandeaza ego-ul tantric spre universul tau dar nu te vad in absolut

pune-ti bre ochelarii

• Oras:Wasluy
Postat

pune-ti bre ochelarii

okelarii sunt o piedica materiala pentru spiritul meu independent imuabil spre imanent care se zvarcoleste in cautarea transcendentului

Postat

okelarii sunt o piedica materiala pentru spiritul meu independent imuabil spre imanent care se zvarcoleste in cautarea transcendentului

pai hooo ca nu am dat cu aghiazma pe tine. 

Postat

pai hooo ca nu am dat cu aghiazma pe tine. 

aghiazma e o lotiune de pile antibronzanta ?

Postat

S-a ales praful si de topicu asta :(

din praf si pulbere sa format planetele circumsolare

Postat

din praf si pulbere sa format planetele circumsolare

pentru unii poate avea efect decolorant, este gen un fel de leșie ... curata tot

• Oras:Cluj
Postat

fetele tre sa invete sa faca bani daca sa apucat de meserie ca e multi gugustiuci cu parale care da banu pentru onoarea lor de macho

Mai tot timpu' arunc cu bani sa imi satisfac onoarea de macho,nu vad ce e rau in asta,stimulezi economia :)))

Postat

Mai tot timpu' arunc cu bani sa imi satisfac onoarea de macho,nu vad ce e rau in asta,stimulezi economia :)))

e bine fara tva

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

S-a ales praful si de topicu asta :(

Corect, dar macar a rezistat 14 pagini pana sa se kace. Performanta rara, in ultimul timp...

• Like 3
Postat

Corect, dar macar a rezistat 14 pagini pana sa se kace. Performanta rara, in ultimul timp...

rara avis vita brevis

• Like 1
Postat

de putut putem multe eu nu-s frigida cum am auzit cred astazi si vipu sper ca nu e impotent

faceti ce vreti/puteti ;)

un mod sanatos de a gandi si valorifica o tranzactie :D

Postat

de putut putem multe eu nu-s frigida cum am auzit cred astazi si vipu sper ca nu e impotent

un mod sanatos de a gandit si valorifica o tranzactie :D

tranzactia rupe fractia

Postat

as mai continua cu un off topic 2 hazlii, dar mi-e sa nu-l supar pe piconas sa ma ia el usor sa ma puna pe burta cu fundul in sus  si sa imi arda 2 statoalce peste fese

Postat

as mai continua cu un off topic 2 hazlii, dar mi-e sa nu-l supar pe piconas sa ma ia el usor sa ma puna pe burta cu fundul in sus  si sa imi arda 2 statoalce peste fese

te mananca celulita ?

Postat

te mananca celulita ?

mah iar imi strica cineva flirtul si nazuinta? eu nu cred in menaj a trois si daca as face-o ar trebui sa il initiez eu. intre mine si piconas NU trebuie sa existe mijlocitor. nu mai fi asa obraznic

Postat

mah iar imi strica cineva flirtul si nazuinta? eu nu cred in menaj a trois si daca as face-o ar trebui sa il initiez eu. intre mine si piconas NU trebuie sa existe mijlocitor. nu mai fi asa obraznic

scuze de interferenta da mau bagat intententii pa fir

Postat

un mod sanatos de a gandi si valorifica o tranzactie :D

E..pă naiba nu e sanatos...da la draq cica si painea nu e sanatoasa are e-uri da totusi o mancam :))

Postat

E..pă naiba nu e sanatos...da la draq cica si painea nu e sanatoasa are e-uri da totusi o mancam :))

e trupu lu isus daca mai bei si vinu esti mantuit

Postat

nu neaparat  Euri cat gluten. consumatorismul de orice fel atat timp cat nu cheltui doar ca sa ai si nu folosesti e bun. sexul e o necesitate fizica si se pare indreptatit sa cheltui pt asta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...