Sari la conținut

Banii. Ce crezi tu, SINCER, despre bani?

Postări Recomandate

Postat

@trolle, ai văzut cazurile alea disperate pe la TV cu părinți care încearcă sa strângă bani pt copil pt operație in străinătate?

In ziua de azi, din nefericire, sunt inca foarte multe situații in care dacă nu ai bani, mori!

Despre asta vorbea Karla.

Si despre ei dar si despre altii, uite un alt exemplu, esti pe munte iarna, iti rupi piciorul, nu ai semnal la telefon dar ai un ceas Breitling Emergency care emite un semnal SOS prin satelit si te salveaza de la o moarte sigura din cauza hipotermiei.

• Like 2
  • Oras:Wasluy
Postat

e de la clasa V-a cu fizica de la scoala cu prisma si lumina care vine si face culori

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

@trolle, ai văzut cazurile alea disperate pe la TV cu părinți care încearcă sa strângă bani pt copil pt operație in străinătate?

In ziua de azi, din nefericire, sunt inca foarte multe situații in care dacă nu ai bani, mori!

Despre asta vorbea Karla.

Marius, Karla vorbea in primul ei comm ca ar vrea/si-ar dori sa se oprească la suma de 10.000.000 de euro...nu de acces dinRect sau de Măruță șou :(

Postat

Si despre ei dar si despre altii, uite un alt exemplu, esti pe munte iarna, iti rupi piciorul, nu semnal la telefon dar ai un ceas Breitling Emergency care emite un semnal SOS prin satelit si te salveaza de la o moarte sigura din cauza hipotermiei.

ceasul meu turbilon n-are semnal gps, dar eu cant la trompeta si aude lumea

• Like 1
Postat

Si despre ei dar si despre altii, uite un alt exemplu, esti pe munte iarna, iti rupi piciorul, nu semnal la telefon dar ai un ceas Breitling Emergency care emite un semnal SOS prin satelit si te salveaza de la o moarte sigura din cauza hipotermiei.

E un derapaj de logica des întâlnit, excepțiile nu dovedesc ca afirmatia ta a fost gresita.

Afirmatia era ca banii îți îmbunătățesc șansele de supraviețuire in foarte multe situații, bineînțeles ca nu in orice situație.

• Like 6
Postat

Marius, Karla vorbea in primul ei comm ca ar vrea/si-ar dori sa se oprească la suma de 10.000.000 de euro...nu de acces dinRect sau de Măruță șou :(

Vorbeam in general, sunt cazuri si cazuri.

Eu una la suma asta m-as opri, a nu se intelege ca i-as cheltui fara sa ma gandesc cu sa-i pun la loc ;)

Postat

E un derapaj de logica des întâlnit, excepțiile nu dovedesc ca afirmatia ta a fost gresita.

Afirmatia era ca banii îți îmbunătățesc șansele de supraviețuire in foarte multe situații, bineînțeles ca nu in orice situație.

Multumesc, te exprimi mai bine decat o fac eu.  :hihat

Postat

Trolle, scuze dacă nu am fost atent, credeam ca discutam dacă banii îți măresc șansele de supavietuire in general.

• Oras:ici-colo
Postat

Urasc banii pentru ca ma obliga sa am nevoie de ei. :)

nu banii te obliga la ceva.

ci convingerea ta ca banii te obliga.

asa am fost invatati de mici.

gresit invatati.

sa nu urasti banii.

ei, banii, nu merita sa fie urati.

pur si simplu nu merita.

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Stiu, numarul lor ;)

La flămânzi.

Postat

Faceti voi ceva fara bani. Binenteles ca ne conduc viata. Chiar daca recunoastem sau nu.

aparent, nu putem face nimic fara bani (asa cum spui si tu si cred si eu; sau am fost obisnuit sa cred si eu).

dar...aparent.

sunt unii dintre semenii nostri care traiesc fara bani, fara sa fie condusi de bani.

si/sau fara sa le acorde importanta pe care o dam toti, gresit, banilor.

o sa vezi mai tarziu la ce vreau sa ajung si la ce tip de dialog vreau sa ajung cu voi, cu tine.

Postat

Când eram mai tânâr şi mai naiv credeam că banii sunt o măsură a valorii. In epoca asta , când scara valorii e în multe cazuri răsturnată , adică cu curu" in sus, o iau ca atare si nu mă mai minunez de nimic. Din păcate , sunt importanţi. Esenţial cred că e bine să depinzi de ei intr-o cât mai mică măsură

:bow  :hihat

(o sa revin...imi place sa dialoghez cu oameni inteligenti ca tine)

Postat

Exista forme de cancer care daca dispui de resursele financiare necesare nu sunt letale, masini scumpe cu sisteme de siguranta care ne pot salva viata in cazul in care un idiot care a baut sau s-a drogat se urca la volan si intra in masina noastra .... cred ca exista o infinitate de exemple in care banii ne pot salva sau face viata mai usoara, mai frumoasa...

Cred ca mai corect ar fi sa ne intrebam: Cat imi trebuie ca sa am DESTUL?

Eu una m-as opri din "fuga dupa bani" la 10.000.000 de euro.

Karla, te apreciez sincer pentru modul tau de a fi, de a simti si de a gandi.

Da, in caz ca avem ghinionul (dar oare e ghinion?!?) sa avem nevoie de o suma mare sau foarte mare de bani, atunci clar depindem de ei, de bani...si le acordam atentia noastra maxima.

insa chiar si atunci exista aparente "minuni"...care tin in mare parte tot de noi (o sa explic candva ce vreau sa spun acum...).

in ceea ce priveste - cum spui tu "fuga dupa bani" - aproape ca iti pot garanta 100% ca nu te vei opri la 10 milioane de euro.

sper, iti doresc sa ajungi sa ai acei 10 milioane...si apoi sa putem continua dialogul.

dar iti sintetizez simplu de tot: din momentul in care alergi dupa bani si strangi si strangi si strangi...si treci de la 10.000 de euro, la 1 milion...la 7 milioane...la un moment dat uiti ceea ce ti-ai propus acum...pentru ca prioritatile si alegerile tale la fiecare urmator nivel, sunt altele.

si as zice ca e aproape firesc sa fie asa...sa vrei mai mult si mai mult...si pe masura ce "urci", sa vrei si sa vrei mai mult.

vom continua acest dialog...

• Oras:Undisclosed
  • Oras:Undisclosed
Postat

Oamenii săraci din România nu mor din cauza lipsei banilor, ci din cauza lipsurilor sistemului.

Winter is coming.

• Like 1
Postat

Cat timp, ne vindem timpul pentru bani, sanatatea pentru bani, plecam departe de familie pentru bani, renuntam la ce ne e drag pentru bani, in Romania vei munci toata viata pt bani(pensie nu apucam) ...ce mai e de zis 

oare de ce ni se intampla asta, Eutuel123?

nu cumva asta ni s-a inoculat de cand am inceput sa gandim? de mici?

in plus, "dependenta" de bani nu e specifica doar Romaniei...

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Mie mi s-a spus doar sa invat nu mi s-a spus sa castig bani ...f tarziu am aflat cat castiga mama si tatal meu cand eu deja castigam mai mult ca ei...e o melodie poate pt multi penibila...morandi-visator, sa avem putin insa putinul sa ne ajunga.

• Like 1
Postat

http://stireazilei.com/wp-content/uploads/2014/11/dalai-lama.jpg

:bow  :hihat  :hihat

Postat

Drama e că toţi aveţi dreptate !

nu, nu avem toti dreptate.

aici te contrazic!

credem doar ca avem toti dreptate...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...