Sari la conținut

Banii. Ce crezi tu, SINCER, despre bani?

Postări Recomandate

• Oras:Undisclosed
Postat

de ce oare danezii se declara cei mai fericiti din lume?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu stiam de Norvegieni ! Oricum, Danemarca, Suedia, Olanda, Norvegia... nu poti compara NIMIC din ceea ce se intampla acolo cu ceea ce se intampla la noi in Romania Mioritica... sau ma rog, poti pune in balanta foarte putine lucruri, e greu sa ai o balanta echilibrata...

Postat

Eu stiam de Norvegieni ! Oricum, Danemarca, Suedia, Olanda, Norvegia... nu poti compara NIMIC din ceea ce se intampla acolo cu ceea ce se intampla la noi in Romania Mioritica... sau ma rog, poti pune in balanta foarte putine lucruri, e greu sa ai o balanta echilibrata...

Norvegienii nu sunt chiar asa de fericiti, merg mult mai mult pe linia nemtilor.

Postat

ei se declara fericiti intr-o tara cu clima posomorata, natura este neinteresanta, toamna este bacoviana, taxele sunt cele mai ridicate din lume, costul cosului zilnic foarte ridicat, cred peste media UE...care e secretul lor?

ma refer la danezi.

• Oras:Wasluy
Postat

pentru ca aduc in fiecare vara 200000 de est europeni sa le stranga gunoiul

Postat

Raport venituri cheltuieli foarte bun plus o educatie invidiata de restul planetei.

adica, explica raportul asta.

Vizitator
Postat

Raport venituri cheltuieli foarte bun plus o educatie invidiata de restul planetei.

Da, Finlanda, Norvegia, au printre cele mai bune sisteme educationale la nivel mondial ! In Finlanda nu exista corijenti sau repetenti, citeam undeva, la nici o treapta educationala, de la cls 1 pana la anii universitari !

Postat

pentru ca aduc in fiecare vara 200000 de est europeni sa le stranga gunoiul

spaniolii au 1 milion de romani si nu i-am vazut sa debordeze de fericire.

Postat

Da, Finlanda, Norvegia, au printre cele mai bune sisteme educationale la nivel mondial ! In finlanda nu exista corijenti sau repetenti, citeam undeva, la nici o treapta educationala, de la cls 1 pana la anii universitari !

doar breivik era premiant

• Like 2
Postat

spaniolii au 1 milion de romani si nu i-am vazut sa debordeze de fericire.

se intristeaza de la marocani

• Like 3
Vizitator
Postat

doar breivik era premiant

Corect, uite si asta e o nuanta .... !

Postat

ioropa kibutzista e acum dupa visul lui suleiman magnificul - pasalac chinezesc cu juma de populatie alogena peste 100 de ani daca nu dau rusii vreo doua rakete in ioropa va fi razboi intre chinezi si musulmani

Vizitator
Postat

ioropa kibutzista e acum dupa visul lui suleiman magnificul - pasalac chinezesc cu juma de populatie alogena peste 100 de ani daca nu dau rusii vreo doua rakete in ioropa va fi razboi intre chinezi si musulmani

Nu e deloc imposibil ce scrii tu, din pacate ! :( :no2 Daca americanii nu se trezesc din prostie si nu fac nimic contra IS-IS, scrie Europa de pe timpul maurilor pe noi !

Postat

Nu e deloc imposibil ce scrii tu, din pacate ! :( :no2 Daca americanii nu se trezesc din prostie si nu fac nimic contra IS-IS, scrie Europa de pe timpul maurilor pe noi !

peste 100 de ani america de nord va fi singurul continent negru de pe terra condus de o femeie alba

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

multumac!   :hug1

nu fi nebun eu vreau sa o aud pe Karla vorbind :)

daca faci comentarii in capu tau si crezi cva s-a dus esenta pe pl si ca mi-ai facut pe plac... mmm, nu stiu se simte fericita spunend ce crede. e asa greu sa sacrifici ceva ce iti placea sa citesti replica cu replica vizavi de o femeie care simte ca se exprima fericita, aprobata si in voie

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

...am avut bani,apoi dominare si acum avem razboi :))) ....eu zic sa se continue asa pana la 00:00 si dupa sa fie despre sex,ca tot e tarziu :)))

Vizitator
Postat

daca faci comentarii in capu tau si crezi cva s-a dus esenta pe pl si ca mi-ai facut pe plac... mmm, nu stiu se simte fericita spunend ce crede. e asa greu sa sacrifici ceva ce iti placea sa citesti replica cu replica vizavi de o femeie care simte ca se exprima fericita, aprobata si in voie

Mai fata, ce ai, chiar nu stii de gluma ? :(

Postat

Uita-te si tu la Piramida lui Maslow, hai ca am vazut ca stii muuuult mai multe din economie decat lasi sa se perceapa ;)

tocmai ca nu ma pricep.dar explica-mi, te rog, raportul asta in ceea ce-i priveste pe danezi

Postat

lup dragule vb cu cineva anume , nu in general :D

Postat

tie iti raspund ca imi place replica vie si constanta

Vizitator
Postat

venituri/nevoi fiziologice este mai mult decat ok si le ramane cele le trebuie pentru restul de nevoi (securitate, sociale, stima, autorealizare)

Da, au o calitate a vietii fenomenala !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...