rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2015 Rozica, pe mine nu m-ai pacalit dar sa stii ca ma distrez alaturi de tine.daca te distrezi e de bine. daca mi-ai vbedea mi-ai face acelasi complimet sec si care sa dezgusta chiar daca in ult vreme nu- resting la fel. mi-ai spune esti frumoasa. si eu ti-as zambi dragalas fara sa stii ca eu vreau sa iti au in cap in gura. si dupa ce aqm schimba replici ai zice esti destepta . moment in care ti-as zambi mai frumos dar cu lipsit de scarba completa fara sa iti dai tu seama. pt ca ai fi rostit a doua replica dupa ce nu a meritat timpul sau energia mea
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 13, 2015 daca te distrezi e de bine. daca mi-ai vbedea mi-ai face acelasi complimet sec si care sa dezgusta chiar daca in ult vreme nu- resting la fel. mi-ai spune esti frumoasa. si eu ti-as zambi dragalas fara sa stii ca eu vreau sa iti au in cap in gura. si dupa ce aqm schimba replici ai zice esti destepta . moment in care ti-as zambi mai frumos dar cu lipsit de scarba completa fara sa iti dai tu seama. pt ca ai fi rostit a doua replica dupa ce nu a meritat timpul sau energia mea M-a luat durerea de cap, dar nu de la bere.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2015 M-a luat durerea de cap, dar nu de la bere.ori fan stratrek ori e un pusti cu valente de nerd trecut, ori un mos trecut cu dureri de cap frecvente. daca te doare capul odihneste-te nu am de ce sa-ti demostrez tie nimic, esti un strain pt mine
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 13, 2015 ori fan stratrek ori e un pusti cu valente de nerd trecut, ori un mos trecut cu dureri de cap frecvente. daca te doare capul odihneste-te nu am de ce sa-ti demostrez tie nimic, esti un strain pt mine Io no soi marinero io soi capitan.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2015 Io no soi marinero io soi capitan.))) pe bune eu nu stiu daca am zis pe threadul asta sau pe altu. eu chiar nu am dady issues. pot sa apreciez experienta la un brabta, dar tata m-a invatat ca-s destul eu ... ca sa caut aprobarea altora si am avut o disputa majora in gandiri chiar astazi, dar el stie ca maine simt la el si viceversa. melodia ta e vesela hai sa intorc veselia
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2015 Io no soi marinero io soi capitan.oricum sper ca nu ai fost vreodata mariinar. singura data beata, incat sa nu fiu in stare sa misc era la o cina de familie cu un ex marinar. cumplit!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 13, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 13, 2015 daca te distrezi e de bine. daca mi-ai vbedea mi-ai face acelasi complimet sec si care sa dezgusta chiar daca in ult vreme nu- resting la fel. mi-ai spune esti frumoasa. si eu ti-as zambi dragalas fara sa stii ca eu vreau sa iti au in cap in gura. si dupa ce aqm schimba replici ai zice esti destepta . moment in care ti-as zambi mai frumos dar cu lipsit de scarba completa fara sa iti dai tu seama. pt ca ai fi rostit a doua replica dupa ce nu a meritat timpul sau energia mea Bata-te norocu' sa te bata de zana care esti. Multi pacienti d-astia roiesc in juru' tau? 2 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2015 cum sa ma intelegi vulpoi care o arde maritim? si daca nu ai cum ori sunt barbat, ori sluta. am valori mai vechi si totusi mai teck ca ...in fine.sunt o pz buna si sa imi fie rusine sunt buna in draci. si tind sa dau peste bot cand nu-mi place si la femei si la barbati.hai sa facem ceva. iti dau eu melodie daca intelegi inertie joc si viteza, dar totusi cumpatare. nimenirapid ca mine nu se simte ofuscat de ce spui. se intoarce si explica :)si totusi sincer ca pz nu am luaaaaaat in serios o pers care ma unge la calitateti fizice. mie imi place viteza, inovatia, sa nu iei de la fraieri ca doar asa stii, am alta treaba. de aia nu poti vb asa cu mine si sa plang ca-s fata looool
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2015 Bata-te norocu' sa te bata de zana care esti. Multi pacienti d-astia roiesc in juru' tau? destui, dar iti dau cuv meu de onoare ca eu ghidez contracost. nu jefuiesc. e codul meu etic
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2015 Bata-te norocu' sa te bata de zana care esti. Multi pacienti d-astia roiesc in juru' tau? awww ce dragt asa si fix cuv zana vb tata cu mine cand credea ca sar calul ))))))
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 13, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 13, 2015 destui, dar iti dau cuv meu de onoare ca eu ghidez contracost. nu jefuiesc. e codul meu etic Suflete pierdute... Esti milostiva ca maicuta Paraschiva, imi place de tine. Cu mir le dai?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2015 Suflete pierdute... Esti milostiva ca maicuta Paraschiva, imi place de tine. Cu mir le dai? fii cuminte..... am inteles din prima ca zana e felu tau sa imi dai peste bot nu ii este strain fenomenul. dar stai cuminte acu ca nu accept sfaturi etico-morale de la tine
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 13, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 13, 2015 fii cuminte..... am inteles din prima ca zana e felu tau sa imi dai peste bot nu ii este strain fenomenul. dar stai cuminte acu ca nu accept sfaturi etico-morale de la tine Duamne fereste, eu sa-ti dau sfaturi? Nici dac-as mai trai 3 vieti pe 10 continente n-as reusi sa adun atata material incat sa fiu mai batos decat tine. In plus, mi-e cam teama sa nu ma fugaresti virtual de-a lungul si latul forumului cu nuiaua peste curulet. Daca ma impiedic prin coltul fetelor si ma lasi amanet acolo? Mai bine tac. Peace dude... errr... dudette... err.... ma'am. 1 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2015 nu fugaresc pe nimeni virtual ca am chestii mai propice mie de facut. Dumane ala nu stiu ce e. Doamne fereste voiai sa spui. vb cat iti place si de simti, dar scrie Doamne corwect si vei spune despre tot si toate in voie, daca nu faci rwefereinta la mine. daca eesti mic si respecctuos si faci referinte la mine imi vine placerea draga de a te inghiti, scuipa afara sa vad cum te comporti doar ca sa ma amuz eu. fii tu insuti cand postezi ceva nu fi mic si frustrat si lovit din parti sa iti dai cu pararea. ult sfat e tot ce este mai sincer din mine ca sfat
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2015 Duamne fereste, eu sa-ti dau sfaturi? Nici dac-as mai trai 3 vieti pe 10 continente n-as reusi sa adun atata material incat sa fiu mai batos decat tine. In plus, mi-e cam teama sa nu ma fugaresti virtual de-a lungul si latul forumului cu nuiaua peste curulet. Daca ma impiedic prin coltul fetelor si ma lasi amanet acolo? Mai bine tac. Peace dude... errr... dudette... err.... ma'am. mam merge asa sa imi vb
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 13, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 13, 2015 Roz, eu nu stiu ce sex ai (si sincer, nici n-as putea zice ca ma zvarcolesc noaptea de mult ce ma intereseaza)... da' ce stiu, e ca as vrea sa incerc si eu ce fumezi In alta ordine de idei, trebuie sa te intreb, folosind cuvintele nemuritorului Euflo: "tu ce faci acolo, scrii, sau bati tastatura aia?" 2
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 13, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 13, 2015 nu fugaresc pe nimeni virtual ca am chestii mai propice mie de facut. Dumane ala nu stiu ce e. Doamne fereste voiai sa spui. vb cat iti place si de simti, dar scrie Doamne corwect si vei spune despre tot si toate in voie, daca nu faci rwefereinta la mine. daca eesti mic si respecctuos si faci referinte la mine imi vine placerea draga de a te inghiti, scuipa afara sa vad cum te comporti doar ca sa ma amuz eu. fii tu insuti cand postezi ceva nu fi mic si frustrat si lovit din parti sa iti dai cu pararea. ult sfat e tot ce este mai sincer din mine ca sfat You rather use English. Or get yourself a slave to do that. Or quit. Seriously. 1 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2015 Roz, eu nu stiu ce sex ai (si sincer, nici n-as putea zice ca ma zvarcolesc noaptea de mult ce ma intereseaza)... da' ce stiu, e ca as vrea sa incerc si eu ce fumezi In alta ordine de idei, trebuie sa te intreb, folosind cuvintele nemuritorului Euflo: "tu ce faci acolo, scrii, sau bati tastatura aia?"fumez tigari normale. si pt ca lucrez in sfera online si m,a simt bine in ea. stau online gen din 24 cam 16. de aia asa rasp asa rapid. daca plec intr-o calatorie in online nu exist pana ma intorc. iti rasp doar ca estik de bun simt in comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2015 You rather use English. Or get yourself a slave to do that. Or quit. Seriously. You a freacking retard? As long as you do not contribue to my wealth make pieces of advice to yourself loser. or for the fuck up ur future wanna be. fuck off now, u really have no substance n bore me to death. idiot!@
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 13, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 13, 2015 fumez tigari normale. si pt ca lucrez in sfera online si m,a simt bine in ea. stau online gen din 24 cam 16. de aia asa rasp asa rapid. daca plec intr-o calatorie in online nu exist pana ma intorc. iti rasp doar ca estik de bun simt in comentariu Mai scapa cate-o virgula, femeie cibernetica. 2 5
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 13, 2015 Multi pacienti d-astia roiesc in juru' tau? Sunt mai multi, dar din ce cunoastem noi, doar inginerul si Vis Tantric. Sunt toti acolo, e bine. 2
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 13, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 13, 2015 You a freacking retard? As long as you do not contribue to my wealth make pieces of advice to yourself loser. or for the fuck up ur future wanna be. fuck off now, u really have no substance n bore me to death. idiot!@ Still, it makes no sense. Really dissapointed, ma'am. Translation: nebuna ma injura, cred PS: Nu-i etic defel ca o domina sa-si piarda cumpatul. Nu-i un advice, ci o constatare. Luv ya 2.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2015 Postat Iunie 13, 2015 Nu va uitati la Le Mans 24H, daca tot nu aveti somn ? Cine va fi anul asta ? Audi, Toyota sau Porsche ? adica cine prima ! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2015 Still, it makes no sense. Really dissapointed, ma'am. Translation: nebuna ma injura, cred PS: Nu-i etic defel ca o domina sa-si piarda cumpatul. Nu-i un advice, ci o constatare. Luv ya 2. neuna nu are chef sa te injure ca se pregateste sa doarma multumesc ca ai n teles si adresat cu ma'amam inteles ce cumpati nebuna sau domina nu si-a pierdut cumpatul. efectiv nu i-a pasat si are gandul si in permanenta mainele pe alta tastatura. prima oara nici nu am citit tot. acu vad ca incercai s ama provoci )))))))))))))))
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 13, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 13, 2015 neuna nu are chef sa te injure ca se pregateste sa doarma multumesc ca ai n teles si adresat cu ma'am Somnic usor! Sper ca mai vii pe la noi, esti funny... ma'am.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum