Sari la conținut

Banii. Ce crezi tu, SINCER, despre bani?

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Somnic usor! Sper ca mai vii pe la noi, esti funny... ma'am. ;)

cherrio nighty :) imi place prwea mult ma'am ul sudic ca sa iti ignor rasp. dar tot ce am avut de spus pe bune era la picard. in rest balta. nb simpaticule loool

• Oras:pretutindeni
Postat

cherrio nighty :) imi place prwea mult ma'am ul sudic ca sa iti ignor rasp. dar tot ce am avut de spus pe bune era la picard. in rest balta. nb simpaticule loool

Socărdeam???

• Minus 1
Postat

Mai frend, tranzleit....pliz :)

Che dice?

fa te dai tu troll si ti-am explicat ca nu vb pe bune cu senil tristi si fara ocupatie. ai bot sa te iei de o femeie? ei bine te cred cvand ai bot sa imi ttrimiti adresa in pm, ca ai pl asa groasa ca evita orice :) ia zi facem asa ratat trist?

Postat

fa te dai tu troll si ti-am explicat ca nu vb pe bune cu senil tristi si fara ocupatie. ai bot sa te iei de o femeie? ei bine te cred cvand ai bot sa imi ttrimiti adresa in pm, ca ai pl asa groasa ca evita orice :) ia zi facem asa ratat trist?

Brrrrrr, meine pupilen nix suportiren diese testo di merda :)

Făi, dacă vrei să purtăm un dialog, scrie-n plm corect gramatical....agramato :(

• Minus 1
Postat

Socărdeam???

nu evita, nu ti-s cauza rau. nu imi sta in fire sa afectez altceva decat  ce am cghef direct. adresa e strict si strcit pt mine. o sa vezi ca un macao tare intre dinti si cu nepoti in parc are dintii zburati de o femeie care practica box pestew 5 ani. as cum stie ea. si topt pe face ko in maxim 3 pumni :)

Postat

nu evita, nu ti-s cauza rau. nu imi sta in fire sa afectez altceva decat ce am cghef direct. adresa e strict si strcit pt mine. o sa vezi ca un macao tare intre dinti si cu nepoti in parc are dintii zburati de o femeie care practica box pestew 5 ani. as cum stie ea. si topt pe face ko in maxim 3 pumni :)

...

Postat

Brrrrrr, meine pupilen nix suportiren diese testo di merda :)

Făi, dacă vrei să purtăm un dialog, scrie-n plm corect gramatical....agramato :(

am spus cateva pagini anterior ca nu port/ voi purta schimburi de replici cu tine. stai pe 'pasarica ' ta atunci si nu te baga in seamna. comenteaza inafara mea :)

Postat

la nivel personal, fara greseli si repeziciuni imi scrii mie sau despre mine cand facem parte in parte noi doi. fizic!  si nu. nu glumesc aici :)

Postat

Si te-ai luat de mine ca l-am trimis pe oligofrenu' ala in mm :))))))

Am înjurat, eu??? Am adus familia in discuție???

Nuuuu...si nici n-am s-o fac vreodată ;)

Postat

la nivel personal, fara greseli si repeziciuni imi scrii mie sau despre mine cand facem parte in parte noi doi. fizic! si nu. nu glumesc aici :)

Vrei sa ne batem? =))

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

la nivel personal, fara greseli si repeziciuni imi scrii mie sau despre mine cand facem parte in parte noi doi. fizic!  si nu. nu glumesc aici :)

Aloooooo... ce se intampla? Fetitele cuminti dorm la ora asta. Pai eu te trimit frumos la culcare si tu vii aici in pijamale sa te iei in clanta cu prietenii mei? Pai asta-i treaba corecta.... ma'am? :)

Postat

Vrei sa ne batem? =))

nu-ti fie frica sa accepti. asta cu martori am 48 kg. categoria super musca... esti sigur ca glumesti si nu accepti? macar daca accepti imi inchizi gura

Postat

Aloooooo... ce se intampla? Fetitele cuminti dorm la ora asta. Pai eu te trimit frumos la culcare si tu vii aici in pijamale sa te iei in clanta cu prietenii mei? Pai asta-i treaba corecta.... ma'am? :)

tu cavalele mergi pe cateva pagini vreo 5-7 inainte sa intelegi un istoric :)

Postat

Vrei sa ne batem? =))

hai ca pe bune castigi nu te faci de rahat :) nu fii fraier accepta

Postat

tu cavalele mergi pe cateva pagini vreo 5-7 inainte sa intelegi un istoric :)

Io te-am luat de buna, nu ma intereseaza trecutul tau =))

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Scrie mai repede trolle ca ma plictisex. :)

Postat

O sa fiu cu ochii pe tine!

Chiar te rog ;)

Nu confunda injuraturile pe persoana fizica care este, cu trimiterile către anumiti membri ai familiei ;)

Ti pup!

Postat

Chiar te rog ;)

Nu confunda injuraturile pe persoana fizica care este, cu trimiterile către anumiti membri ai familiei ;)

Ti pup!

ok spune-mi cand accepti si unde. promit sa nu-ti deplasez maxilarul :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...