Sari la conținut

Banii. Ce crezi tu, SINCER, despre bani?

Postări Recomandate

Postat

Gluma, gluma dar vreau/va rog sa-mi raspundeti sincer la o intrebare: credeti ca este mai bine sa nu mai scriu pe aici (diferite topinguri) si sa ma limitez la a-mi pune anunturile?

Mie îmi place sa te citesc, deci as prefera sa scrii in continuare.

• Oras:pretutindeni
Postat

nu. daca eviti si nu raspuzi cred ca ai pizda mare doar online si fata in fata ai reticente. eu vb serios acum. si nu iti voi face rau daca accepti. maixm daca ma ambitionez la parte in parte ma retrag singura cand am considerat ca e destul :) sunt f gentila cand e vb de fizicaliati :) si in general nu-mi plac

Sunt reticent la prostie, de restu'...mi se rupe poola, ca să știi cum stăm :)

• Oras:worldwide
Postat

ewww in pl ai intelectul unui autist. daca ai balii in timp ce ai manca supa ar fi de inteles. de cum arati ma doare sau nu nu am cautat asta la un barbat. ci toate calitatile pe care tu esti prea "frumos" sa le manifesti. pt intreb ultima oara cum l-am intrebat acu cativa ani pe ult inainte ta? maini bandajate ca nu am chef sa imi strict atriculatiile falangele si tendoanele pe un ratat. asa a crezut si el ca imi fute una si dorm 2 luni. poate asa am crezut si eu. dar ca sa imi futi una mai tb sa ma si apuci. zi un loc si data ziua in Bucuresti :) hai transcendeti pizda virtuala in pizda reala

Daca mă vezi pe persoană fizică care sunt, ai orgasm continuu instant, să mor...plm, sunt și frumos și dăștept...zice lumea =))

Postat

ewww in pl ai intelectul unui autist. daca ai balii in timp ce ai manca supa ar fi de inteles. de cum arati ma doare sau nu nu am cautat asta la un barbat. ci toate calitatile pe care tu esti prea "frumos" sa le manifesti. pt intreb ultima oara cum l-am intrebat acu cativa ani pe ult inainte ta? maini bandajate ca nu am chef sa imi strict atriculatiile falangele si tendoanele pe un ratat. asa a crezut si el ca imi fute una si dorm 2 luni. poate asa am crezut si eu. dar ca sa imi futi una mai tb sa ma si apuci. zi un loc si data ziua in Bucuresti :) hai transcendeti pizda virtuala in pizda reala

Daca mă vezi pe persoană fizică care sunt, ai orgasm continuu instant, să mor...plm, sunt și frumos și dăștept...zice lumea =))

Ce anume?

Postat

Ce anume?

am spus asa drag trol. ori stabesti o data sapt viitoare si un loc privat in care sa se 'jucam' fizic si legati  cum trebuie (nu-s nesimtita ti le fac eu la o adica) cu ce spectatori vrei tu sapt viiitoare ori nu-ti mai dechizi vaginu de gura direct cu mine sau despre mine. as fi incantata sa o alegi pe prima :)

Postat

am spus asa drag trol. ori stabesti o data sapt viitoare si un loc privat in care sa se jucam fizic sapt viiitoare ori nu-ti mai dechizi vaginu de gura direct cu mine sau despre mine. as fi incantata sa o alegi pe prima :)

Bine făi, facă-se voia ta...ne vedem pe groapă la Glina și o dăm parte-n parte???

Postat

am spus asa drag trol. ori stabesti o data sapt viitoare si un loc privat in care sa se 'jucam' fizic si legati  cum trebuie (nu-s nesimtita ti le fac eu la o adica) cu ce spectatori vrei tu sapt viiitoare ori nu-ti mai dechizi vaginu de gura direct cu mine sau despre mine. as fi incantata sa o alegi pe prima :)

cu conditia fiecare dintre noi semnaam cu martori fara violwente in caz cu ca celalat e jos, fara plangeri de nicio  natura in cxaz de dinti rupti, spitalizari ca este un 'joc' conseswnsual

Postat

Bine făi, facă-se voia ta...ne vedem pe groapă la Glina și o dăm parte-n parte???

fie si acolo daca nu ai gasit un alt loc si iti este pe plac :) insist pe martori ca nu vreau sa iti pun dinti in gura pe banii mei

Postat

adica semnatura inainte sa incepem si daca unu oricare e la pamanat celalat ori considera ca a incheiat si se retrage ori astepteapta ca celalat sa se ridice si sa spuna ca poate continua. nu batran pustoiaca un schimb strict atletic.daca vrei sa porti manusi de box poti eu nu o voi face :)

Postat

adica semnatura inainte sa incepem si daca unu oricare e la pamanat celalat ori considera ca a incheiat si se retrage ori astepteapta ca celalat sa se ridice si sa spuna ca poate continua. nu batran pustoiaca un schimb strict atletic.daca vrei sa porti manusi de box poti eu nu o voi face :)

Oki!

Postat

Vedeti ce fac banii?

adica? ce legatura are ult schimb de replici cu bani? ... ori hai fie are! Karla insasi nu troluu m-ar rupe in bataie daca e la o adica. dar cum am spus mai sus .... ca sa faci asa ceva mai trebuie si sa nimeresti si ca celalat sa nu se eschiveze artistic de te fute in bot la propriu

Dacă se leapădă de carpeta aia de pe perete, poate DA =))

tie pana lamurim ce si cum la nivel fizic am conchis civilizat ca nu vb despre mine :)

Postat

@trolle, acuma pe bune, nu i-ai trage o pula zdravana? Ca prea insista.....

Seriusli acu', să mor dacă am erecție la femeile proaste...in genere zic, persoanele de față se exclud :)

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

adica? ce legatura are ult schimb de replici cu bani? ... ori hai fie are! Karla insasi nu troluu m-ar rupe in bataie daca e la o adica. dar cum am spus mai sus .... ca sa faci asa ceva mai trebuie si sa nimeresti si ca celalat sa nu se eschiveze artistic de te fute in bot la propriu //

Pai tocmai ca nu are. Aici era vorba de bani si numai de bani.

tie pana lamurim ce si cum la nivel fizic am conchis civilizat ca nu vb despre mine :)

Postat

Seriusli acu', să mor dacă am erecție la femeile proaste...in genere zic, persoanele de față se exclud :)

ti-am expl acu catevacapitole ca ori b cu mine ca si cu dna mama ori vb despre altcineva . nu intelegi ... atunci daca nu ai inteles accepta oferta si gata

Postat

Pe bune, du-te dacă insista, n-a zis nimeni sa-i scoți dintii, da niște palme la buci așa ar merge, sa-i arati cine e "stăpânul" :)

tu de unde ai aparaut sa crezi ca ma provoci? ori crezi ca iti fac aceeai oferta ? :) dintii mei snt asigurati si costa mult sa arate asa. de aia insistam de martori sa nu ii platesc astuia dintii plus ca am platit o sg data cativa

Postat

Pe bune, du-te dacă insista, n-a zis nimeni sa-i scoți dintii, da niște palme la buci așa ar merge, sa-i arati cine e "stăpânul" :)

Dacă-mi traduci ultimul comm al ei, să mor de nu mă duc :)

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...