Sari la conținut

Bruneta Simeria 0766932243

Postări Recomandate

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Nu era poza atasata la anunt

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat

pai o poza nu pui brunetoo ceva sa vedem si noi cu cine avem onoare

fata si-a dat doar dimnsiunile asa ca poate are un motiv. Din dim. cred i-ti da-i seama cum arata.

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

buna! am sunat-o eu chiar acum. are 29 de ani cica arat bine pentru ... adica e buna de p u l a. dar pare la telefon cam ciufuta. nu prea ma incanta ideea sa ma o cunosc dupa cum vorbeste. 

• Oras:hunesoara
Postat

Am fot eu cu bruneta. E o tipa foarte ok,comunicativ, cu simtu uorului. Actiunea sa petrecutt in hunedoara a venit cu masina ei peronala. Tariful a fost de 150 ora. Ca si actiune un op destul de bunicel si npcu schimbari de pozitii. Si sex intre sani ne protejat. Tipa are 29 de ani cam 1,70 si ebputin mai plinuta. Sanii mari.

• Like 1
Postat

Am fot eu cu bruneta. E o tipa foarte ok,comunicativ, cu simtu uorului. Actiunea sa petrecutt in hunedoara a venit cu masina ei peronala. Tariful a fost de 150 ora. Ca si actiune un op destul de bunicel si npcu schimbari de pozitii. Si sex intre sani ne protejat. Tipa are 29 de ani cam 1,70 si ebputin mai plinuta. Sanii mari.

• Like 1
  • Oras:deva
  • Oras:deva
Postat

Postat

E bruneta cu sanii mari, funduletu ii barosan , iar pasarica ii rasa si miroase bn. Este foarte curata . Actiune incepe cu saruturi pe corp si sex intre sani, pe urma cuntinua cu um oral destul de bunicel si apoi trece la normal cum vrei tu, cu schimbari de pozitii daca vrei.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...