xxxcluj Reputație: 1 Postat Iunie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj Telefon: [email protected] Oras:cluj Postat Iunie 9, 2015 ceva tipa s au cuplu din cluj pt clipe fierbinti gasesc pe aici.
just4_fun Reputație: 916 Postat Iunie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj Telefon: [email protected] Oras:cluj Postat Iunie 9, 2015 Destul de... greu toti/toate cauta racoare acum 3
raul62 Reputație: 3 Postat Iunie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Telefon: [email protected] Oras:Cluj Postat Iunie 9, 2015 Ba da este si e interesat
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Postat Iunie 9, 2015 ceva tipa s au cuplu din cluj pt clipe fierbinti gasesc pe aici. Aici unde?De fapt, corect a spune, reformulez ... intrebarea mea la intrebarea ta (chit ca acolo, in textul tau, pe langa alte lipsuri este si un **spam editat** deficit constand in semnul "?"): unde aici? Cu clipele fierbinti ai un raspuns ceva mai sus. Alte intrebari, ceea ce inseamna a termina fraza cu acest semn: "?", mai ai? Noi iti stam la dispozitie.
xxxcluj Reputație: 1 Postat Iunie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj Telefon: [email protected] Oras:cluj Autor Postat Iunie 10, 2015 nu mai am domnule profesor de limba R.am scris in timp ce conduceam masina si on graba am gresit semnul ???......
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2015 Postat Iunie 10, 2015 nu mai am domnule profesor de limba R.am scris in timp ce conduceam masina si on graba am gresit semnul ???...... Uuups ... si Politia Rutiera stie, domnule profesor de ... ?
xxxcluj Reputație: 1 Postat Iunie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj Telefon: [email protected] Oras:cluj Autor Postat Iunie 10, 2015 hai ca exagerezi deja
xxxcluj Reputație: 1 Postat Iunie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:cluj Telefon: [email protected] Oras:cluj Autor Postat Iunie 11, 2015 ce fac fetele?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum