sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2015 Poate ca ei nu stiu ce este frica insa o simt. Exista mai multe tipuri de temeri printre care se numara si temerile innascute ceea ce ne spune ca omul simte frica inca de la nastere. Ca nu si-o poate explica si reactioneaza instinctiv sau imitand comportamentele adultilor, este alta mancare de peste.
costel85 Reputație: 287 Postat Iunie 10, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Iunie 10, 2015 da, te-ai gandit bine: sari cu parasuta daca iti e frica de inaltime. am spus recent pe undeva pe forum ca mie, dupa prima zi de deltaplanism, nu-mi mai era frica de nimic - in speta, de caderi, loviri de pamant, de intaltime.intr-o zi s-au rezolvat toate. ps: dupa cateva luni era sa mor zdrobit de pamant am apreciat gresit directia si intensitatea vantului din spate...si am dat de pamant cu toata forta posibila.n-am murit.Daca ai fi murit si continuai sa postezi aici...ei asta era un motiv de frica pt noi ! 2
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 10, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 10, 2015 Daca ai fi murit si continuai sa postezi aici...ei asta era un motiv de frica pt noi ! poate ca...
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Iunie 10, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Iunie 10, 2015 " Frica este prietenul oamenilor exceptionali ". In cele mai multe cazuri frica reprezinta o imagine distorsionata a unei realitati care nu este nici pe departe atat de amenintatoare pe cat ne-o inchipuim. Nu cred ca reusim ca persoane sa eliminam frica, ( desi sunt care sa lauda ca au reusit .... aia ori mint, ori sunt psihopati ) lucru care este foarte bun, deoarece frica ne tine in viata. Problema este ca frica se aseamana unui foc ..... ea ne poate incalzi sau ne poate mistui, totul tine de cat de bine reusim sa o controlam. Personal cred ca cea mai buna metoda de a ne controla frica, este confruntarea periodica cu ea. Cu cat evitam mai mult aceasta confruntare cu atat mai mult suntem mistuiti. Pentru putini oameni frica este transformata in motivatie, in ambitie, in actiune, si acestia sunt oamenii exceptionali la care se referea citatul de mai sus.
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 10, 2015 " Frica este prietenul oamenilor exceptionali ". In cele mai multe cazuri frica reprezinta o imagine distorsionata a unei realitati care nu este nici pe departe atat de amenintatoare pe cat ne-o inchipuim. Nu cred ca reusim ca persoane sa eliminam frica, ( desi sunt care sa lauda ca au reusit .... aia ori mint, ori sunt psihopati ) lucru care este foarte bun, deoarece frica ne tine in viata. Problema este ca frica se aseamana unui foc ..... ea ne poate incalzi sau ne poate mistui, totul tine de cat de bine reusim sa o controlam. Personal cred ca cea mai buna metoda de a ne controla frica, este confruntarea periodica cu ea. Cu cat evitam mai mult aceasta confruntare cu atat mai mult suntem mistuiti. Pentru putini oameni frica este transformata in motivatie, in ambitie, in actiune, si acestia sunt oamenii exceptionali la care se referea citatul de mai sus. Esti luptator cumva,sau smardoi? 2 3
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Iunie 11, 2015 Esti luptator cumva,sau smardoi?Pumnii mei minte nu are, bate tot ce sta in cale .... Am zis.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum