maddog20014 Reputație: -289 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 26, 2015 Apartament inchiriat in zona Billa ....Piata Mare 100% probat de mine
cosmyn23 Reputație: 75 Postat Iunie 29, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Iunie 29, 2015 Maddog...detalii...fa te rog, o recenzie.
maddog20014 Reputație: -289 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 29, 2015 Apartament ok, igiena ok, servicii medii sa spun asa. Ajuns la locul faptei, platit. 180 pentru 2 numere...oral mediu....normal la fel. Lipsa de afectiune desi se vorbeste ok, sunt oarecum de parere ca au prestat la asfalt si vor sa se ridice...mai au de lucrat destul insa sau de scazut preturile. Merita incercate dar nu de revenit pentru mine personal. Tatiana daca ar cere 180 cred ca ar oferi dublu ca experienta si servicii.....la fel ca o bere....poate sa fie si Amstel....daca e calda nu e buna....aici cam pe invers....daca cer mult nu inseamna ca si merita. Am avut senzatia ca sunt ascultat....dar doar o senzatie a fost. Va salut! 2 5
raoul93 Reputație: 78 Postat Iunie 29, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Iunie 29, 2015 Mie îmi place Cum mișcă degetul pe cap...și ca vorbește la telefon în timp ce face oral
bianca new Reputație: 2 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Iunie 29, 2015 Mie îmi place Cum mișcă degetul pe cap...și ca vorbește la telefon în timp ce face oralCred ca te doare capul.
maddog20014 Reputație: -289 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 1, 2015 Hai mai zi ceva.....la centura ai prostit destui cu o laba si capul pulii in gura, vrei sa detaliez?
bianca new Reputație: 2 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Iulie 1, 2015 Hai mai zi ceva.....la centura ai prostit destui cu o laba si capul pulii in gura, vrei sa detaliez?Te rog sa termini cu aberatiile. eu nu am practicat nici o data centura si nici nu o sa o fac vreo data.Nu stiu cine esti si ce vrei de la mine. Daca vrei detaliaza. Eu stiu ce am facut si nu prea bag in seama aberatiile.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum