Sari la conținut

Bianca-0751970665

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Apartament ok, igiena ok, servicii medii sa spun asa. Ajuns la locul faptei, platit. 180 pentru 2 numere...oral mediu....normal la fel. Lipsa de afectiune desi se vorbeste ok, sunt oarecum de parere ca au prestat la asfalt si vor sa se ridice...mai au de lucrat destul insa sau de scazut preturile. Merita incercate dar nu de revenit pentru mine personal. Tatiana daca ar cere 180 cred ca ar oferi dublu ca experienta si servicii.....la fel ca o bere....poate sa fie si Amstel....daca e calda nu e buna....aici cam pe invers....daca cer mult nu inseamna ca si merita. Am avut senzatia ca sunt ascultat....dar doar o senzatie a fost. Va salut!

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Mie îmi place Cum mișcă degetul pe cap...și ca vorbește la telefon în timp ce face oral

• Oras:Brasov
Postat

Mie îmi place Cum mișcă degetul pe cap...și ca vorbește la telefon în timp ce face oral

Cred ca te doare capul.

Postat

Hai mai zi ceva.....la centura ai prostit destui cu o laba si capul pulii in gura, vrei sa detaliez?

Postat

Hai mai zi ceva.....la centura ai prostit destui cu o laba si capul pulii in gura, vrei sa detaliez?

Te rog sa termini cu aberatiile. eu nu am practicat nici o data centura si nici nu o sa o fac vreo data.Nu stiu cine esti si ce vrei de la mine. Daca vrei detaliaza. Eu stiu ce am facut si nu prea bag in seama aberatiile.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...