nikol28 Reputație: 6 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2015 Din cate am inteles,150 ron/ora.. Mrs ai inteles bine
relatie Reputație: -193 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2015 Rimming prestezi?
nikol28 Reputație: 6 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2015 Programul meu este de la 10-18,30 de luni pama sambata
nikol28 Reputație: 6 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 28, 2015 Up
donaventura Reputație: 46 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 9, 2015 Ieri am facut o vizita domnisoarei, din timpul serviciului (lucrez in zona), undeva spre dupa-amiaza. Ceea ce ma gandeam ca va fi o iesire de necesitate, s-a transformat pana la urma intr-o experienta placuta relativ. Domnisoara este reala, haioasa, atenta, stie sa intretina atmosfera. Locatia este usor de gasit, mai greu cu locurile de parcare si batranii din bloc care se uita lung de tot la tine. Oralul este ok (cred ca poate si mai bine), descoperit, normalul la fel. Parere strict in limita timpului scurt (25-30 de minute) petrecut impreuna. Notele: Locatia 7-8 (curat, dar vechi) - Berceni, Grand Arena Fata - 8 Programul de lucru - nu am intrebat Oral - 9 Normal - 8 (se implica, geme) GFE - nu a fost suficient timp pentru a-mi face o impresie, dar fata pare ok (a venit cu prosop curat dupa mine la baie). Tarif: 60lei/buc. (150lei/ora, cum mi-a spus). Concluzie: Raport calitate/pret foarte bun, ramane sa mai revin (si cu o recenzie mai amanuntita) pentru mai mult timp (cred ca se merita). Asa cum am vazut-o eu, fata vrea sa isi multumeasca clientii, lucru pe care multe fete nu il fac. Nu e un super model, dar pana la urma degeaba ai cel mai de rasa cal in grajd, daca nu te lasa sa il calaresti cum vrei tu. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum