Sari la conținut

Copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat aseară, în contextul în care vorbea despre românii din străinătate şi despre cât câştigă aceştia muncind în construcţii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, că ”de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă”.

Ulterior, ministrul şi-a prezentat scuzele: „Îmi cer scuze dacă, prin formularea aleasă, am jignit pe cineva, dar intenţiile mele au fost de a semnala o situaţie gravă”. Între timp, Ioan Rus şi-a prezentat demisia.

Sunteți de acord cu afirmația lui Ioan Rus?

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat aseară, în contextul în care vorbea despre românii din străinătate şi despre cât câştigă aceştia muncind în construcţii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, că ”de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă”.

Ulterior, ministrul şi-a prezentat scuzele: „Îmi cer scuze dacă, prin formularea aleasă, am jignit pe cineva, dar intenţiile mele au fost de a semnala o situaţie gravă”. Între timp, Ioan Rus şi-a prezentat demisia.

Sunteți de acord cu afirmația lui Ioan Rus?

intrebare retorica...

• Like 1
Link spre comentariu

Poate are dreptate, în anumite și destule cazuri.

Nu ați întâlnit cocalari de 2 bani care trăiesc ”cu banul lu tata care lucrează în Spania” și femei care câștigă un ban cinstit, zic ele, oferind plăceri...că de, au nevoie și ele de :atm

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Om cu capu' pe umeri !?!.... Toti politicienii care urla ca vor binele "puporului" ajung niste Porci Bazna in momentul in care se vad cu ciolanu'n gat ! Sta-le-ar ciolanu'n gat sa le stea :angry !

http://cuvintecelebre.ro/wp-content/uploads/2015/01/Citat-George-Orwell.fw_.jpg

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nici nu stiu ce e de capul lui, nu urmaresc politica, ce a spus el nu este departe de adevar, dar nu la toti.

In acelasi timp daca constructia drumurilor aducea un venit bun celor care chiar muncesc... nu mai plecau din tara.

Dar e bine ca el e in Romania sa spuna lumii ce tati si soti prosti sunt cei care pleaca si nu stau pe loc sa munceasca ca Dorel... :)

Nu in ultimul rand, cate drumuri se contruiesc la noi de nu le ajung oameni?  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:B

Poate are dreptate, în anumite și destule cazuri.

Nu ați întâlnit cocalari de 2 bani care trăiesc ”cu banul lu tata care lucrează în Spania” și femei care câștigă un ban cinstit, zic ele, oferind plăceri...că de, au nevoie și ele de :atm

Drame exista prietene dar gestul unui ministru de a face asemenea afirmatii, este incalificabil. Se presupune având in vedere functia ocupata ca nu le este permis sa facă asemenea afirmatii nici măcar din greseala. Trebuie sa avem in vedere insa si salariul de ministru, care intre noi fie vorba este de cacat si totodată baza pe care si-o pun pe seriozitatea noastră de contribuabili se bazează ca sa aibă de unde fura. Asa ca...
  • Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

Drame exista prietene dar gestul unui ministru de a face asemenea afirmatii, este incalificabil. Se presupune având in vedere functia ocupata ca nu le este permis sa facă asemenea afirmatii nici măcar din greseala. Trebuie sa avem in vedere insa si salariul de ministru, care intre noi fie vorba este de cacat si totodată baza pe care si-o pun pe seriozitatea noastră de contribuabili se bazează ca sa aibă de unde fura. Asa ca...

Pai de asta ar trebui schimbat tot algoritmul politic actual in politica noastra, nu stiu, sa se revina la Principiile Garzii de Fier de pe timpul Capitanului ! Sa fiu dur ? Politicienii tradatori de neam trebuie pedepsiti cum a fost pedepsit Prefectul Politiei Iasi in 25 octombrie 1924, cu un glonte in cap tras de Capitan ! Cate un glonte in cap pentru fiecare gaozar politic din politica romanesca ! :angry

Link spre comentariu

Pai de asta ar trebui schimbat tot algoritmul politic actual in politica noastra, nu stiu, sa se revina la Principiile Garzii de Fier de pe timpul Capitanului ! Sa fiu dur ? Politicienii tradatori de neam trebuie pedepsiti cum a fost pedepsit Prefectul Politiei Iasi in 25 octombrie 1924, cu un glonte in cap tras de Capitan ! Cate un glonte in cap pentru fiecare gaozar politic din politica romanesca ! :angry

Nu as putea răspunde întrebării tale! Pe mine m-a marcat vorba unui profesor de-al meu cara in primul curs ne-a spus, politica este cea mai mare curva iar politicienii... ultimile curve de pe pământ. Nu trebuie sa picam in extremism (nota mea. Aici lasa "brigada sa facă asta"). Ideea este sa fim cerebrali. O sa intervina de ce?, bombardierul, sofisticatul alias trole, idiotul John din Constanta... pana mea. Astia, la primul impuls, i-as decima, dar cum sunt un om normal spun doar, nene pământul asta are loc pentru toti idiotii, asa ca sa ii excluda natura. Primul cedeaza de ce?... pentru ca este un bou prost cu pretentii si nu isi da seama când si cine ii da muie. El primeste de la oricine, baiat bun!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

Nu as putea răspunde întrebării tale! Pe mine m-a marcat vorba unui profesor de-al meu cara in primul curs ne-a spus, politica este cea mai mare curva iar politicienii... ultimile curve de pe pământ. Nu trebuie sa picam in extremism (nota mea. Aici lasa "brigada sa facă asta"). Ideea este sa fim cerebrali. O sa intervina de ce?, bombardierul, sofisticatul alias trole, idiotul John din Constanta... pana mea. Astia, la primul impuls, i-as decima, dar cum sunt un om normal spun doar, nene pământul asta are loc pentru toti idiotii, asa ca sa ii excluda natura. Primul cedeaza de ce?... pentru ca este un bou prost cu pretentii si nu isi da seama când si cine ii da muie. El primeste de la oricine, baiat bun!

Totusi, nu te inteleg, nu te mai ataca si tu in halul asta. Aici e un forum, aproape tot ce se spune/scrie aici este un pamflet (cu mici exceptii). Stai si tu linistit, da-le pace, sau incearca sa-i ignori, daca nu poti altfel. Pur si simplu nu le mai raspunde, ca nu-i greu. ;)

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Numești pamflet caterinca de birt?

Draga Miskin, si-n birt poti sa stai sa te uiti frumos cu paharu de rom/coniac, in timp ce altii isi rup scaune-n cap. Ideea este de a incerca sa linistesti apele, nu sa le agiti mai mult decat sunt... parerea mea :hihat

• Like 1
Link spre comentariu

Daca asta are impresia dragul nostru ministru, de ce nu face ceva sa aduca in echilibru situatia jenanta in care a ajuns Romania?

Salarii mai bune pentru romani.

Locuri de munca pentru fiecare.

Pensii rezonabile pentru toti pensionarii.

Sistem de sanatate de stat si nu privat, in care orice cetatean al Romaniei sa beneficieze de servicii corecte.

Alocatii decente pentru copii.

Sa fim sinceri, nu demisia lui este solutia

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator

Daca asta are impresia dragul nostru ministru, de ce nu face ceva sa aduca in echilibru situatia jenanta in care a ajuns Romania?

Sistem de sanatate de stat si nu privat, in care orice cetatean al Romaniei sa beneficieze de servicii corecte.

Ex-ministru deja. Si el saracu a fost doar ministrul transporturilor, vrei sa-i ceri sa faca lucrurile astea cand nici macar primul-ministru nu poate/stie sa le faca ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Totusi, nu te inteleg, nu te mai ataca si tu in halul asta. Aici e un forum, aproape tot ce se spune/scrie aici este un pamflet (cu mici exceptii). Stai si tu linistit, da-le pace, sau incearca sa-i ignori, daca nu poti altfel. Pur si simplu nu le mai raspunde, ca nu-i greu. ;)

Pentru ca îmi place sa spun lucrurilor pe nume, in asa fel încât, niciun neavenit sa nu ne mai faca copii golani si nevestele curve! Ca suntem noi golani, Dumnezeu sa ne ierte, noroc ca iertarea asta nu sta in sarcina unui ... pula da ministru, de ce? & comp!

Link spre comentariu
  • Oras:sud
  • Oras:sud

Sa fim sinceri, nu demisia lui este solutia

Din păcate nu conduce el sau cei de pe lângă el, conducerea se află : 1 punct pe la 2500 km de aici , altul la vreo 7800 km de aici, şamd

Link spre comentariu
  • Oras:Undisclosed
  • Oras:Undisclosed

Ei încă nu au digerat faptul că diaspora a întors balanța la prezidențiale.

Astfel se explică declarațiile ironice la adresa lor venite din partea lui Tăriceanu, care afirmase că românii din diaspora își vând votul pe mici(bine, aici e în funcție de posibilitățile fiecăruia, românii pe mici, el pe contracte cu Citroen), iar acum Ioan Rus.

Să nu uit de caterinca de prost gust inițiată de Mircea Badea cu "tinerii frumoși și liberi".

În fine.

Trist ce se întâmplă în România.Au învrăjbit românii între ei, tineri vs pensionari, bugetari vs privați, românii din țară vs diaspora .

• Like 5
Link spre comentariu

Ex-ministru deja. Si el saracu a fost doar ministrul transporturilor, vrei sa-i ceri sa faca lucrurile astea cand nici macar primul-ministru nu poate/stie sa le faca ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

EX sau nu , este ministru ... chiar daca doar al transporturilor :( si daca stai sa te gandesti ... La transporturi, toti platim taxe de drum, taxe auto, exista posibilitatea ca macar cei angajati acolo sa primeasca salarii de bun simt

La un calcul sumar, o mama cu un singur copil poate trai DECENT cu 500e/luna. Daca ai pune la socoteala si o alocatie de cel putin 200lei pt copil, nu ar mai fi nevoie de artificii pentru a trai decent

• Minus 1
Link spre comentariu

Ei încă nu au digerat faptul că diaspora a întors balanța la prezidențiale.

Astfel se explică declarațiile ironice la adresa lor venite din partea lui Tăriceanu, care afirmase că românii din diaspora își vând votul pe mici(bine, aici e în funcție de posibilitățile fiecăruia, românii pe mici, el pe contracte cu Citroen), iar acum Ioan Rus.

Să nu uit de caterinca de prost gust inițiată de Mircea Badea cu "tinerii frumoși și liberi".

În fine.

Trist ce se întâmplă în România.Au învrăjbit românii între ei, tineri vs pensionari, bugetari vs privați, românii din țară vs diaspora .

Iarta-mă ,,diaspora nu întoarce balanta decât la ... Milimetrii!As întreba ceva... Diaspora , sunteti loli aceste tari oriune v-ati afla?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...