mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iunie 11, 2015 Ca să le ia statu" copii pe care îi au/ii vor avea eventual pe baza sifonărilor unor Lingăi binevoitori localnici dacă ar fi ridicat tonul cu 0,00001dB la copiiStai liniștit că nu e chiar așa. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2015 Partajează Postat Iunie 11, 2015 Dacă se rezumă la bani, discuția despre "bine/rău" nu are relevanță.Poate că unii sunt mulțumiți cu venit de 3-4000 euro în România și acceptă restul mizeriei.Poate că alții nu acceptă și pleacă. Cunosc familie, ea medic psihiatru, iar el inginer.Aveau tot în România. Dar au plecat în Norvegia. De ce?Prea multi Marean, super isteți și plini de sictir.Bun, si de ce sa pleci din Romania doar pentru asta ? Macar stai aici si incearca sa-ti traiesti viata, cu bune cu rele, cum poti. Crezi ca pe afara nu exista Marean, sau cum ? Afara toti or fi Zeus sau Brahma.... Hai sa fim seriosi, din anumite puncte de vedere e mult mai bine in Romania decat in afara. Si scuza-ma, dar asta cu plec pentru ca sunt prea multi de'al' de Marean sau Jiji sau Cici mi se parea prea aiurea, daca vrei poti coabita cu oricine in tara asta. Cunosc sate de tigani unde ti-e mai mare dragu sa stai noaptea in gazda, fara sa-ti fie frica ca esti batut, furat. La fel cum cunosc romani MULT mai rai decat tiganii ! Asa ca nu e bine sa-i bagi pe toti in aceeasi oala... 2 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2015 si Bombonica sa ne linga-n cur Au! Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iunie 11, 2015 Bun, si de ce sa pleci din Romania doar pentru asta ? Macar stai aici si incearca sa-ti traiesti viata, cu bune cu rele, cum poti. Crezi ca pe afara nu exista Marean, sau cum ? Afara toti or fi Zeus sau Brahma.... Hai sa fim seriosi, din anumite puncte de vedere e mult mai bine in Romania decat in afara. Si scuza-ma, dar asta cu plec pentru ca sunt prea multi de'al' de Marean sau Jiji sau Cici mi se parea prea aiurea, daca vrei poti coabita cu oricine in tara asta. Cunosc sate de tigani unde ti-e mai mare dragu sa stai noaptea in gazda, fara sa-ti fie frica ca esti batut, furat. La fel cum cunosc romani MULT mai rai decat tiganii ! Asa ca nu e bine sa-i bagi pe toti in aceeasi oala...Evident că nimeni nu își ia lumea în cap, doar pentru că sunt mulți Marean. Sunt mulți alți factori: educația oferită de stat copiilor, balanța dintre familie/muncă, iar lista poate continua. Normal, nicăieri nu e ca acasă, unde poți să vorbești pe limba ta, persoana de lângă tine te înțelege, pentru că proveniți din aceeași cultură. În funcție de priorități, așa își modelează fiecare viața. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 11, 2015 Dacă se rezumă la bani, discuția despre "bine/rău" nu are relevanță. Vorbesti cu noi de parca ai fi singurul plecat prin hoccident si esti descoperitorul apei calde Lasa-ne manca-ti-as cu teoriile astea, ca suntem multi pe-aici care am vazut hoccidentul de pe vemea cand treceam fraudulos prin paduri, cu rucsacul plin cu conserve si cu chifle, sau plateam cate 1500 dolari pe o viza ....si culmea, stii de ce??? Stii o pula Toti pleaca pentru bani.... 3 1 Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iunie 11, 2015 Vorbesti cu noi de parca ai fi singurul plecat prin hoccident si esti descoperitorul apei calde Lasa-ne manca-ti-as cu teoriile astea, ca suntem multi pe-aici care am vazut hoccidentul de pe vemea cand treceam fraudulos prin paduri, cu rucsacul plin cu conserve si cu chifle, sau plateam cate 1500 dolari pe o viza ....si culmea, stii de ce??? Stii o pula Toti pleaca pentru bani....Las' că știu eu, nu toți pleacă pentru bani. LE.Sper că nu te-ai supărat pe mine. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 11, 2015 Și, las' că știu eu, nu toți pleacă pentru bani. LE.Sper că nu te-ai supărat pe mine.Intr-adevar, aia care pleaca in excursii, nu LE discutam discutii, chiar daca avem puncte de vedere diferite, stai linistit, n-am motive de suparare Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 11, 2015 Intr-adevar, aia care pleaca in excursii, nu esti tu asa sigur? )) Link spre comentariu
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Partajează Postat Iunie 11, 2015 noi...din pacate noi suntem proprii nostri dusmani. uitati-va doar de exemplu, aici: cineva face/imagineaza un topic.un topic cu subiect actual Romaniei de acum. unii dintre utilizatori isi spun parerea sincer, normal...altii isi bat joc.ca doar e un forum de adulti, nu?!? gresim, gresim, gresim...toti.gresim ca nu luam in serios problemele serioase/importante, gresim ca suntem proprii nostri dusmani.gresim ca luam totul in ris, prosteste, tampit, pentru ca nu stim altceva.ca nu-i asa? suntem doar pe un forum de tampiti...nu-i asa ca te simti tampit si tu, cel care citesti acum, aici?!? daca nu te simti prost si/sau tampit, nu esti normal!! stiti...ma rog, unii dintre voi nu stiti, asta este...gluma si simtul umorului sunt una...dar tampenia, prostia, inconstienta, dobitocismul, sunt cu totul altceva. noi/voi, va exprimati exact cum sunteti. astept sa-mi mai dea cineva "replica", aici, o manea...ca doar atat ne/va duce mintea pe unii dintre voi... Mosule parerea mea este ca neamul asta romanesc are un apetit pentru autodistrugere rar intalnit. In curand se va vota din nou in Parlament adoptarea celor 22 de propuneri de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala. Circul asta mediatic cu Ponta este pentru a ne lua ochii de la aceste modificari, care daca vor intra in vigoare ....... sa zicem ca nu vom mai vedea condamnari de porci politici foaaarte mult timp de acum incolo si va reveni era nastase. In cazul in care aceste modificari intra in vigoare si in strada vor fi tot cateva sute care au fost si pana acum ..... pai meritam sa fim fututi in gura pana plangem de clasa politica. Daca intra in vigoare modificarile astea si sediul PSD-ului inca nu arde, meritam sa ne fie furata si pielea de pe noi. De ce ? Fiindca suntem o mamaliga de neam, care nu a dat dovada decat o singura data, si atunci din cauza celor din diaspora, ca putem sa ii futem in gura pe burtosii din parlament si guvern. O singura " victorie " nu e deajuns. Multi nu isi dau seama, dar de rezultatul razboiului javrelor astora din majoritate cu justitia, o sa depinda viitorul nostru si al copiilor nostri. Dar de ce ne-ar durea in pula la o adica de Romania, daca granitele sunt deschise si e ataaaat de usor sa ne facem ghiozdanelul si sa ne tiram ??? Ne lipseste solidaritatea si nervul, iar nota de plata pentru aceste lipsuri se apropie. Ii inteleg pe cei care pleaca pentru bani sau pentru ca s-au saturat de Romania, si eu am fost printre ei .... dar m-am intors, si o sa raman fiindca aici mi-e familia, aici vreau sa fiu ingropat, si aici trebuie sa imi fac o viata frumoasa, de preferinta nu doar mie. Am un dezgust enorm pentru cei care ii privesc de sus si ii desconsidera pe aia care zbiara in strada impotriva acestor modificari ale Codului Penal, zicand ca nu pot sa schimbe nimic - asta e atitudinea care ne-a adus in starea de cacat in care suntem. Aici e apetitul pentru autodistrugere de care vb la inceput. Dar vazand multimea aia mica de oamenii care se agita prin Bucuresti, imi aduc aminte ca adevaratele modele si valori nu vor exista niciodata in majoritatea amorfa si, abia astept sa fac o excursie sa ii intalnesc. 4 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 11, 2015 Să înțeleg că, după ce ai trecut pe la unguri cu rucsacul în spate, ai ajuns la sloveni, care se știe, aveau boală pe români, ți-ai luat-o de la ei, ai ajuns troll suprem pe nimfomane.com? Cu istoria asta te vei prezenta nepoților. Nu neaparat, am trecut pe la Komarom in Komarno/Slovacia si de-acolo in Cehia via Decin, am trecut si pe la Gyor, pe la Sopron, intotdeauna am ajuns cu bine la destinatie....si DA, chiar sunt peripetii de povestit nepotilor....sa stie si ei cum se faceau banii acum 25 de ani, nu ca acum, faci autostopul cu buletinul in mana ) Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 11, 2015 esti tu asa sigur? ))Vorbeam de turisti, nu de cetatenii de onoare Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iunie 11, 2015 Nu neaparat, am trecut pe la Komarom in Komarno/Slovacia si de-acolo in Cehia via Decin, am trecut si pe la Gyor, pe la Sopron, intotdeauna am ajuns cu bine la destinatie....si DA, chiar sunt peripetii de povestit nepotilor....sa stie si ei cum se faceau banii acum 25 de ani, nu ca acum, faci autostopul cu buletinul in mana )Și,mă repet, după toate astea, ai ajuns expert în gifs pe nimfomane.com? Puteai să ajungi mai sus. Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iunie 11, 2015 În fine. Paradoxal, declarația vine de la un reprezentant al partidului muncitorilor.Nu că ar trebui să se aștepte oamenii la altceva din partea politicianului român, dar măcar așa , de dragul aparențelor, putea omul să se controleze. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2015 Partajează Postat Iunie 11, 2015 Și,mă repet, după toate astea, ai ajuns expert în gifs pe nimfomane.com? Puteai să ajungi mai sus.Si de ce iar esti rautacios ? Stim noi ce face in viata reala ? Prietene, aici NU e viata reala, aici e lumea lui Caragiale, aici avem Chirita lui Alecsandri, aici este "Adapostul Sobolia" a lui Cezar Petrescu, aici este "Paradisul Femeilor" a lui Zola. Aici NIMIC nu este real, e chiar atat de greu de inteles ?? 3 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 11, 2015 Mosule parerea mea este ca neamul asta romanesc are un apetit pentru autodistrugere rar intalnit. In curand se va vota din nou in Parlament adoptarea celor 22 de propuneri de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala. Circul asta mediatic cu Ponta este pentru a ne lua ochii de la aceste modificari, care daca vor intra in vigoare ....... sa zicem ca nu vom mai vedea condamnari de porci politici foaaarte mult timp de acum incolo si va reveni era nastase. In cazul in care aceste modificari intra in vigoare si in strada vor fi tot cateva sute care au fost si pana acum ..... pai meritam sa fim fututi in gura pana plangem de clasa politica. Daca intra in vigoare modificarile astea si sediul PSD-ului inca nu arde, meritam sa ne fie furata si pielea de pe noi. De ce ? Fiindca suntem o mamaliga de neam, care nu a dat dovada decat o singura data, si atunci din cauza celor din diaspora, ca putem sa ii futem in gura pe burtosii din parlament si guvern. O singura " victorie " nu e deajuns. Multi nu isi dau seama, dar de rezultatul razboiului javrelor astora din majoritate cu justitia, o sa depinda viitorul nostru si al copiilor nostri. Dar de ce ne-ar durea in pula la o adica de Romania, daca granitele sunt deschise si e ataaaat de usor sa ne facem ghiozdanelul si sa ne tiram ??? Ne lipseste solidaritatea si nervul, iar nota de plata pentru aceste lipsuri se apropie. Ii inteleg pe cei care pleaca pentru bani sau pentru ca s-au saturat de Romania, si eu am fost printre ei .... dar m-am intors, si o sa raman fiindca aici mi-e familia, aici vreau sa fiu ingropat, si aici trebuie sa imi fac o viata frumoasa, de preferinta nu doar mie. Am un dezgust enorm pentru cei care ii privesc de sus si ii desconsidera pe aia care zbiara in strada impotriva acestor modificari ale Codului Penal, zicand ca nu pot sa schimbe nimic - asta e atitudinea care ne-a adus in starea de cacat in care suntem. Aici e apetitul pentru autodistrugere de care vb la inceput. Dar vazand multimea aia mica de oamenii care se agita prin Bucuresti, imi aduc aminte ca adevaratele modele si valori nu vor exista niciodata in majoritatea amorfa si, abia astept sa fac o excursie sa ii intalnesc. stai linistit ca n-o sa se schimbe nimic, am mai avut momente de rascruce si de fiecare data am luat-o pe aratura, eu m am resemnat de mult, d`aia si fac ce pot. ma pis pe ei... 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2015 Partajează Postat Iunie 11, 2015 stai linistit ca n-o sa se schimbe nimic, am mai avut momente de rascruce si de fiecare data am luat-o pe aratura, eu m am resemnat de mult, d`aia si fac ce pot. ma pis pe ei...Din pacate si eu incep sa cred acelasi lucru Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 11, 2015 Si de ce iar esti rautacios ? Stim noi ce face in viata reala ? Prietene, aici NU e viata reala, aici e lumea lui Caragiale, aici avem Chirita lui Alecsandri, aici este "Adapostul Sobolia" a lui Cezar Petrescu, aici este "Paradisul Femeilor" a lui Zola. Aici NIMIC nu este real, e chiar atat de greu de inteles ??http://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/I+am+a+and+i+approve+this+message+_b5fb27902ca08fa248036011611a16b0.jpg Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iunie 11, 2015 Si de ce iar esti rautacios ? Stim noi ce face in viata reala ? Prietene, aici NU e viata reala, aici e lumea lui Caragiale, aici avem Chirita lui Alecsandri, aici este "Adapostul Sobolia" a lui Cezar Petrescu, aici este "Paradisul Femeilor" a lui Zola. Aici NIMIC nu este real, e chiar atat de greu de inteles ??Acum ce vrei și tu? Prea le e bine aici... Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 11, 2015 Nu as putea răspunde întrebării tale! Pe mine m-a marcat vorba unui profesor de-al meu cara in primul curs ne-a spus, politica este cea mai mare curva iar politicienii... ultimile curve de pe pământ. Nu trebuie sa picam in extremism (nota mea. Aici lasa "brigada sa facă asta"). Ideea este sa fim cerebrali. O sa intervina de ce?, bombardierul, sofisticatul alias trole, idiotul John din Constanta... pana mea. Astia, la primul impuls, i-as decima, dar cum sunt un om normal spun doar, nene pământul asta are loc pentru toti idiotii, asa ca sa ii excluda natura. Primul cedeaza de ce?... pentru ca este un bou prost cu pretentii si nu isi da seama când si cine ii da muie. El primeste de la oricine, baiat bun! ma' alexandre...tu esti cam marcat de afirmatia asta a lu' rus. ce-ai patit...ai aflat vesti proaste cand te-ai intors le la capsuni din spania??? citind cum incerci tu sa te dai intelectual si mai ales cerebral ...ajung la aceeasi parere: din pacate...tot un dobitoc ai ramas~!!! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 11, 2015 Și,mă repet, după toate astea, ai ajuns expert în gifs pe nimfomane.com? Puteai să ajungi mai sus.Nu vad relevanta???Tu sustii ca esti SUS, cat de sus doar tu stii, nu e problema mea, si ai ajuns expert in viata romanilor din diaspora.... E un loc de joaca, atat....nimic mai mult 2 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 11, 2015 zii asta lu' dezavansatu~!!! Link spre comentariu
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Partajează Postat Iunie 11, 2015 stai linistit ca n-o sa se schimbe nimic, am mai avut momente de rascruce si de fiecare data am luat-o pe aratura, eu m am resemnat de mult, d`aia si fac ce pot. ma pis pe ei...Iti inteleg pozitia oarecum, dar nici nu pot, nici nu vreau sa ma resemnez, de ce as face-o ? momentele de rascruce au fost in trecut .... prezentul si viitorul ma intereseaza. Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 11, 2015 ma' alexandre...tu esti cam marcat de afirmatia asta a lu' rus. ce-ai patit...ai aflat vesti proaste cand te-ai intors le la capsuni din spania??? citind cum incerci tu sa te dai intelectual si mai ales cerebral ...ajung la aceeasi parere: din pacate...tot un dobitoc ai ramas~!!! asa cum am mai spus mai sus, s-a simtit direct vizat. tu n-auzi ca el a avut incredere in Rus ca va face treaba buna...ca sa-ti dai seama cat de oligofren este. tot e bine ca l-a pus pe ganduri pe lisandru nostru 1 Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iunie 11, 2015 Nu vad relevanta???Tu sustii ca esti SUS, cat de sus doar tu stii, nu e problema mea, si ai ajuns expert in viata romanilor din diaspora.... E un loc de joaca, atat....nimic mai mult Niciodată nu am susținut că aș fi SUS.Ai înțeles tu greșit. Poți să mă citezi.Am răspunsuri la tot și toate. Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iunie 11, 2015 Bă, dar voi nici aici nu îi dați pace omului? Ce v-a făcut? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum