Sari la conținut

Copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Aici te contrazic , sunt mulit ce nu au timp sa se informeze de situatia din tara. Sunt bulversati si suparati ca nu inteleg nimic din ceea ce li se transmite.

Iti garantez ca sunt informati eronat.

Ceea ce s-a intamplat recent a fost revolta romanilor care au simtit ca sunt opriti sa-si exprime parerea

Pai da, dar este revoltator ca cel putin ei fac ceva, iar noi aici nu facem nimic.

Pentru ce să votez,dacă nu am încredere în ei și, mai ales, nu mai am nici o treabă cu România?

Adica nu vei dori sa te intorci nici daca va fi bine in Romania ? :(

Link spre comentariu
  • Oras:Undisclosed

În 2013, conform unui articol din Adevărul, sumele trimise de "căpșunari" în țară au depășit cu 57% investițiile străine directe.

Practic, cel mai mare investitor, căpșunarii.

Dacă mint ziariștii, mint și eu.

Link spre comentariu

Pai da, dar este revoltator ca cel putin ei fac ceva, iar noi aici nu facem nimic.

Adica nu vei dori sa te intorci nici daca va fi bine in Romania ? :(

Nu se rezumă la bani.

Sunt mai mulți factori aici: societatea în care ai ales sa trăiești, modul în care ești respectat, mediul de muncă etc.

Pentru ce să mă întorc?

Să-l văd pe SlugaNO1?

Link spre comentariu

Nu se rezumă la bani.

Sunt mai mulți factori aici: societatea în care ai ales sa trăiești, modul în care ești respectat, mediul de muncă etc.

Pentru ce să mă întorc?

Să-l văd pe SlugaNO1?

Ai putea sa te intorci sa dai lectii despre cum inseamna sa-ti respecti aproapele`

Link spre comentariu
Vizitator

Ai putea sa te intorci sa dai lectii despre cum inseamna sa-ti respecti aproapele`

Lasa-l dreaq acolo........... are o gramada de holuri de spalat..............

Link spre comentariu

...nici daca va fi bine in Romania ? :(

Chestia asta cu "e bine" sau "e rău" in România e relativa, depinde cum percepe fiecare situația. Fa un sondaj de curiozitate, câti vor sa plece dacă e așa "rău", o sa fii surprins.

Cine a vrut sa plece a plecat deja, granitele sunt deschise, dreptul de munca in UE este acordat.

Link spre comentariu
Vizitator

ii facem si stampila lui proprie si personala, i-ai spus??? :)

http://denisuca.com/wp-content/uploads/2012/05/votat.jpg

Da-l in S , sa-l B si sa-l U  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat aseară, în contextul în care vorbea despre românii din străinătate şi despre cât câştigă aceştia muncind în construcţii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, că ”de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă”.

lterior, ministrul şi-a prezentat scuzele: „Îmi cer scuze dacă, prin formularea aleasă, am jignit pe cineva, dar intenţiile mele au fost de a semnala o situaţie gravă”. Între timp, Ioan Rus şi-a prezentat demisia.

Sunteți de acord cu afirmația lui Ioan Rus?

Mi-e greu sa cred ca Ioan Rus, vulpe batrana si trecuta prin politica, a scapat porumbelul fara voia lui si, vezi doamne de rusine a si inaintat demisia imediat. Trebuie sa constientizam ca oamenii politici romani nu au rusine, demnitate sau onoare si sa luam in calcul contextul extrem de zbucuimat politic din aceasta perioada. 

Nu pot sa nu observ ca demisia asta vine la scurt timp dupa ce jegul de ponta ii cerea demisia ministrului justitiei Robert Cazanciuc, care s-a tirat la UNPR, pentru a nu decapita justitia in contextul in care animalul de Ponta se bate cu toti pentru modificarile codului penal. Parerea mea este ca ce nu au reusit sa faca cu Cazanciuc, au facut cu Rus, ministerul transporturilor urmand sa fie promis de monta pentru o sustinere in fata motiunii de cenzura ce urmeaza. 

Deci muie ponta.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Chestia asta cu "e bine" sau "e rău" in România e relativa, depinde cum percepe fiecare situația. Fa un sondaj de curiozitate, câti vor sa plece dacă e așa "rău", o sa fii surprins.

Cine a vrut sa plece a plecat deja, granitele sunt deschise, dreptul de munca in UE este acordat.

http://www.ultimatespelling.com/wp-content/uploads/2015/04/like-all.png

Link spre comentariu

Mă refer la respectul sistemului pentru cetățean.

De bine de rău, "căpșunarul" este tratat cu respect atunci când merge la spital sau administrația financiară în Oviedo, Bonn, Birmingham ori aievea.

Cei care îi iau în derâdere, pot să afirme același lucru despre cum sunt tratați ei înșiși în propria lor țară de către concetățenii lor?

Link spre comentariu
Vizitator

http://www.ultimatespelling.com/wp-content/uploads/2015/04/like-all.png

Daca esti JMecher (cu JM mare ) in Romania...... in ,,Diaspora" esti profesor da JMecherii......

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

Mie greu sa cred ca Ioan Rus, vulpe batrana si trecuta prin politica, a scapat porumbelul fara voia lui si, vezi doamne de rusine a si inaintat demisia imediat. Trebuie sa constientizam ca oamenii politici romani nu au rusine, demnitate sau onoare. 

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat aseară, în contextul în care vorbea despre românii din străinătate şi despre cât câştigă aceştia muncind în construcţii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, că ”de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă”.

Ulterior, ministrul şi-a prezentat scuzele: „Îmi cer scuze dacă, prin formularea aleasă, am jignit pe cineva, dar intenţiile mele au fost de a semnala o situaţie gravă”. Între timp, Ioan Rus şi-a prezentat demisia.

Sunteți de acord cu afirmația lui Ioan Rus?

Nu pot sa nu observ ca demisia asta vine la scurt timp dupa ce jegul de ponta ii cerea demisia ministrului justitiei Robert Cazanciuc, care s-a tirat la UNPR, in contextul in care animalul de Ponta trage cu dintii de justitie. Parerea mea este ca ce nu au reusit sa faca cu Cazanciuc, au facut cu Rus, ministerul transportulrilor urmand sa fie promis de monta pentru o sustinere in fata motiunii de cenzura ce urmeaza.

Deci muie ponta.

ai vorbit bine aici

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

:hihat +1, nu am puncte momentan :(

Link spre comentariu

Dacă se rezumă la bani, discuția despre "bine/rău" nu are relevanță.

Poate că unii sunt mulțumiți cu venit de 3-4000 euro în România și acceptă restul mizeriei.

Poate că alții nu acceptă și pleacă.

Cunosc familie, ea medic psihiatru, iar el inginer.Aveau tot în România. Dar au plecat în Norvegia.

De ce?

Prea multi Marean, super isteți și plini de sictir.

Link spre comentariu
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo

noi...din pacate noi suntem proprii nostri dusmani.

uitati-va doar de exemplu, aici:

cineva face/imagineaza un topic.

un topic cu subiect actual Romaniei de acum.

unii dintre utilizatori isi spun parerea sincer, normal...altii isi bat joc.

ca doar e un forum de adulti, nu?!?

gresim, gresim, gresim...toti.

gresim ca nu luam in serios problemele serioase/importante, gresim ca suntem proprii nostri dusmani.

gresim ca luam totul in ris, prosteste, tampit, pentru ca nu stim altceva.

ca nu-i asa? suntem doar pe un forum de tampiti...nu-i asa ca te simti tampit si tu, cel care citesti acum, aici?!?  daca nu te simti prost si/sau tampit, nu esti normal!!

stiti...ma rog, unii dintre voi nu stiti, asta este...gluma si simtul umorului sunt una...dar tampenia, prostia, inconstienta, dobitocismul, sunt cu totul altceva.

noi/voi, va exprimati exact cum sunteti.

astept sa-mi mai dea cineva "replica", aici, o manea...ca doar atat ne/va duce mintea pe unii dintre voi...

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:sud
  • Oras:sud

Cunosc familie, ea medic psihiatru, iar el inginer.Aveau tot în România. Dar au plecat în Norvegia.

Ca să le ia statu" copii pe care îi au/ii vor avea eventual pe baza sifonărilor unor Lingăi binevoitori localnici dacă ar fi ridicat tonul cu 0,00001dB la copii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...