saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2015 Am deschis acest topic de discutii, pentru ca noi din aceasta comunitate virtuala, care suntem "niste sensibili si niste delicati" si iubim in exces, sa postam acele versuri sau cuvinte care ne-au ramas in minte chiar daca anii au trecut peste noi, si n-am mai citit nimic.. pot fi poezii, citate, versuri din cantece sau replici din filme.. orice v-a placut atat de mult incat nu ati uitat.. va multumesc ! Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Iunie 12, 2015 Futaiul de la Marasesti Se zice ca intr-o zi mai frate Un grup de puli mari sculateAu intalnit in calea lorUn grup de pizde mai pufaneSi cum erau ele doriteAr fi vrut sa fie beliteSi ca un stol de randuneleS-au napustit odata in eleIntrand in pizdele sarmaneCa furculitele in sarmaleSi a inceput ca in povestiFUTAIUL DE LA MARASESTISa fi vazut mai frate ca-n versurile lui CosbucZburau paduchi lati in vantSi sculamentu'-n pamantDaca ascultai din depratare Te infiora de atata jaleUrlau ca lupii in padureTipau ca mierla in colivieAsa futai n-o sa mai fieCa la MarasestiAtata sange mult ce-a curs (erau "vergine")Incat nu e vreme de spusSi in sangele ce se scurgeaO sfanta pula se innecaUn escadron de pule goaleAu asistat la inmormantareA fost un doliu foarte mareSi multa jale intre cucoaneDa cand a fost s-o bage in groapaS-a ridicat pula cea moartaCu ochii fix spre escadron (si dadea ordin)"Cat par la pizda voi avetiDe atatea ori sa va futetiIar dragalasul de lindicSa creasca mare si voinicIar noi sa il mai futem un picLa dunga si la capu golPe rogojina sau covorSa futi mereu ca un dihorSa futi pana ramane chior!"Caci asa ne-a blestemat strabunaDe atunci futem intr-unaVom fute si pe viitorCa sa sporim acest popor. 1 3 Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 12, 2015 Cu permisiunea voastra ceva siropos: Celei care minte (Ion Minulescu)Eu ştiu c-ai să mă-nşeli chiar mâine...Dar fiindcă azi mi te dai toată,Am să te iert -E vechi păcatulŞi nu eşti prima vinovată!...În cinstea ta,Cea mai frumoasă din toate fetele ce mint,Am ars miresme-otrăvitoare în trepieduri de argint,În pat ţi-am presărat garoafeŞi maci -Tot flori însângerate -Şi cu parfum de brad pătat-am dantela pernelor curate,Iar în covorul din perete ca şi-ntr-o glastră am înfiptTrei ramuri verzi de lămâiţăŞi-un ram uscat de-Eucalipt.Dar iată,Bate miezul nopţii...E ora când amanţii,-alt'dată,Sorbeau cu-amantele-mpreună otrava binecuvântată...Deci vino,Vino şi desprinde-ţi din pieptenul de fildeş părul,Înfinge-ţi în priviri MinciunaŞi-n caldul buzei AdevărulŞi spune-mi:Dintre câţi avură norocul să te aibă-aşaCâţi au muritŞi câţi blesteamă de-a nu te fi putut uita?...Eu ştiu c-ai să mă-nşeli chiar mâine...Dar fiindcă azi mi te dai toată.Am să te iert -E vechi păcatulŞi nu eşti prima vinovată!...Deci nu-ţi cer vorbe-mperecheate de sărutări,Nu-ţi cer să-mi spuiNimic din tot ce-ai spus la alţii,Ci tot ce n-ai spus nimănui.Şi nu-ţi cer patima nebună şi fără de sfârşit,Nu-ţi cerNimic din ce poetul palidCerşeşte-n veci de veci, stingher,Voi doar să-mi schimbi de poţi o clipăDin şirul clipelor la fel,Să-mi torni în suflet înfinitul unui pahar de hidromel,În păr să-mi împleteşti cununa de laur verdeŞi în priviriSă-mi împietreşti pe veci minciuna neprihănitelor iubiri.Şi-aşa tăcuţi -Ca două umbre, trântiţi pe maldărul de flori -Să-ncepem slujba-n miez de noapteŞi mâine s-o sfârşim în zori! 2 Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2015 Imi lacrameaza ochii de la poezie. 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9T3HM29-04Q 3 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2015 Poezie din VitanPula mea e de titan 2 1 Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Iunie 12, 2015 p**** inseamna pizda ? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 12, 2015 In curul tău căcatul stă moale și gălbui, beșica-ți este plină de al urinei ud, dar ochii, nori în gene, sunt ca ai nimănui, urechile, sub bucle, muzici cerești aud. ți-e pizda puturoasă ca o scrumbie rea, lindicul ți se zbate întruna, scurt și gros, dar sufletul tău palid culcat e o lalea în dup-amiaza blondă pe o mătasă roz. și-n gură-ți putrezește sperma ce-ai supt-o ieri și între sâni de-asemeni de spermă ești pătată, dar tu, cea mai moțată și zână-ntre muieri, pășești prin praful lumii ca de-un zefir purtată. și-n degete ții varga minunilor din rai deși ți-e gândul numai la pulele de cai. 2 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 12, 2015 Erai nesimțit de frumoasă! aveai căptușeli de mătasă pe-acolo pe unde nu-i voie să umbli decât la nevoie cu mâinile, ba chiar cu gura, în clipele date de-a dura de îngeri ce-și lasă scriptura și-o iau halandala prin lume, cu numbul și-aripile-n spume, când muști dintr-o pară zemoasă. erai nesimțit de frumoasă... 2 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2015 In curul tău căcatul stă moale și gălbui,beșica-ți este plină de al urinei ud, dar ochii, nori în gene, sunt ca ai nimănui, urechile, sub bucle, muzici cerești aud.ți-e pizda puturoasă ca o scrumbie rea, lindicul ți se zbate întruna, scurt și gros, dar sufletul tău palid culcat e o laleaîn dup-amiaza blondă pe o mătasă roz.și-n gură-ți putrezește sperma ce-ai supt-o ieriși între sâni de-asemeni de spermă ești pătată, dar tu, cea mai moțată și zână-ntre muieri, pășești prin praful lumii ca de-un zefir purtată. și-n degete ții varga minunilor din rai deși ți-e gândul numai la pulele de cai. Tu, taica-miu si Margineanu....dedicati ballade cacatului si asteptati ca lumea sa va-nteleaga =)) 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 12, 2015 Când am intrat, erai lubrifiată... Când am intrat, erai lubrifiată,Scuipând seminţe, iute fac o cruce,Frâu liber dând instinctelor caduce Ai poruncit: "Acum ori niciodată!"Emancipat, ştiuletele străluceÎn noaptea vlăguită de prostată,Din coapse moi, dorinţa descuiată,Mă scapă de izmene la răscruce.Sunt pregătit să-nsămânţez ogorul,Eu, tractoristul sexi şi rapace,Observ că la fereastră tot poporulPriveşte cum îmi umblă-n carapaceMânuţa ei, golindu-mi rezervorul...I'm breathless. Iese puiul din găoace! 1 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2015 Poezie din VitanPula mea e de trage-n titan 1 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 12, 2015 Cand un țânțar a terminat sa-ți faca un #clănțăuNu-l omorî,e sange din sangele tau. 1 3 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2015 In curul tău căcatul stă moale și gălbui, beșica-ți este plină de al urinei ud, dar ochii, nori în gene, sunt ca ai nimănui, urechile, sub bucle, muzici cerești aud.ți-e pizda puturoasă ca o scrumbie rea, lindicul ți se zbate întruna, scurt și gros, dar sufletul tău palid culcat e o laleaîn dup-amiaza blondă pe o mătasă roz.și-n gură-ți putrezește sperma ce-ai supt-o ieriși între sâni de-asemeni de spermă ești pătată, dar tu, cea mai moțată și zână-ntre muieri, pășești prin praful lumii ca de-un zefir purtată. și-n degete ții varga minunilor din rai deși ți-e gândul numai la pulele de cai. Să moară copiii mei (ăia de pe prosop) dacă nu ești mare talent. Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2015 Recunosc...și prin Titan Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 12, 2015 Să moară copiii mei (ăia de pe prosop) dacă nu ești mare talent. Am poezia-n sânge...să mă bată 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2015 Am poezia-n sânge...să mă bată Să vede dă la o poștă (poșta Vitan) Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Iunie 12, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=QDrkIlu-_gc Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Iunie 12, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Iunie 12, 2015 Sa moara copiii mei (aia din prosop) daca @trollescoviciulos nu e mare fan al lui Emil Brumaru... O avea dumnealui multe talente, dar in alt domeniu... Sonet scolaresc Emil Brumaru elevele se duc la școală, își pun chiloții în penarși-apoi pe săli pizduța goalăși-o plimbă-n recreații mari.și cad când trece-un diriginte,ca el să le miroase-n curși să le fută fără minte, dacă nu-i numeni primprejur.sau măcar dânsele să-l sugăîngenuncheate pe cimentîn cea mai delicioasă rugă, pe capul pulei plimbând lent buzele groase, limba-n floare, până când sună de intrare... 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 12, 2015 Am poezia-n sânge...să mă bată Sa moara copiii mei (aia din prosop) daca @trollescoviciulos nu e mare fan al lui Emil Brumaru... O avea dumnealui multe talente, dar in alt domeniu... Sunt si recunosc Doar n-ai crezut ca Daywalkeru' a crezut ca eu as fi autorul??? Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 12, 2015 La opt ore fix, în stradăPe trotuar o așteptam.Se zvonea din gura lumiiCum că fata ar fi cam…Ba mai mult decît atîta, Șoapte rele, ici, coloAjungeau pînă la mineCum că fata ar fi o…”Cam” și ”o” puțin îmi pasăZică lumea ce o vrea,Dacă fata e frumoasăPoate fi și ”cam” și ”prea”,La-nceput, făcea fasoaneDar în urmă se lăsă:”Ce vrea Domnul de la mine?”― Domnișoară aș vrea să…Am vorbit; noaptea acasă”Domnișoara” m-aștepta.Șoapte, strîngere în brațe,Sărutări, etcetera…Nu mult timp după aceeaAm văzut cine era...Mă căiesc și-acuma. Fata,Ma-nțelegi, era prea ”prea”…N-avui însă încotroLucru, vezi, se petrecu,Și fiindcă fuse o…M-alesei în urmă cu… Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Iunie 12, 2015 Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 12, 2015 "Cei curajosi nu traiesc pentru totdeauna.. insa cei precauti, nu traiesc deloc.." Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Iunie 12, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Iunie 12, 2015 Si eu, la fel, amice @trollesco, iar pentru admiratorii maestrului Brumaru am si un blog: http://nimfomane.com/forum/blog/42/entry-470-erotice/@daywalker probabil nu a crezut...Dar altii... 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 12, 2015 Si eu, la fel, amice @trollesco, iar pentru admiratorii maestrului Brumaru am si un blog: http://nimfomane.com/forum/blog/42/entry-470-erotice/@daywalker probabil nu a crezut...Dar altii...Nene quasim, alții...sa fie sănătoși, înțelege fiecare ce si cum poate Acum eu ce-ar trebui sa fac, sa cred ca inițiatorul topicului este si autorul poeziilor sau citatelor pe care le-a postat, asta deoarece nu a binevoit a posta si sursa??? Ce naibilui bre, un vers-doua luate cu copy-paste sunt suficiente pentru a-ți da gugăl mură-n gură ce și cum Ne diXtrăm, zic... Stimă! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum