belladonna02 Reputație: 1183 Postat Februarie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 12 Dragii mei, Astăzi sunt disponibila in intervalul 15-21. Programari doar și numai pe whatsapp cu minim 2 ore înainte!🥰😍😍 Va pupacesc și va aștept cu drag la mine!😘😘💋💋 1
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Februarie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 13 Bună dimineața, dragii mei, Disponibila azi in intervalul 12-17. Programari doar pe whatsapp cu 2 ore înainte. Pupici!😘😘💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Februarie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 16 Neata, dragii mei, Voi fi azi la birou în intervalul 15-20. Programari doar și numai pe whatsapp cu 2 ore înainte!!! Pupici! Duminica frumoasa!😘😘😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Februarie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 17 Neata, dragii mei, Azi sunt disponibila in intervalul 13-17. Programari doar pe whatsapp cu 2 ore înainte. Pupici!😘😘😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Februarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 19 Neata, dragii mei, Disponibila azi in intervalul 13-20. Programari doar pe whatsapp cu 2 ore înainte. Va pupacesc!😘😘😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1183 Postat Februarie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 20 Hello, dragii mei, Indisponibila câteva zile. Revin de luni, 24 ianuarie. Va pupacesc cu drag!😘😘😘💋💋💋 Andreea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum