belladonna02 Reputație: 1158 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 28, 2023 Hello, dragii mei, Disponibilă azi in intervalul 16-21- programari doar pe whatsapp cu minim 2 ore inainte. Mulțu!😘😘 Pupici!💋💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Decembrie 29, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 29, 2023 Neata, dragii mei, Astăzi sunt disponibilă în intervalul 14-21- programari pe whatsapp cu 2 ore inainte.🥰🥰 Pupici!💋🥰💋 Andreea 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 11 Dragii mei, La multi ani, sa va fie anul cu sănătate, voie buna si împliniri!😘🥰💋🍀 Disponibilă azi până la ora 21- 19:30 este ultima programare- neaparat cu minim 2 ore înainte. 🥰🥰🥰 Pupici!💋💋💋
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13 Buna dimineata, dragii mei, Disponibilă azi câteva ore începând cu ora 12- programari pe whatsapp, cu 2.ore înainte- pentru oricare din cele 3 variante. 😘😘😘 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!💋💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 14 Hello, dragii mei, Voi fI și azi disponibilă în intervalul 14-17. Va rog sa faceti programare pe whatsapp, cu 2 ore inainte. 😘😘 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘🥰💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 15 Buna dimineata, dragii mei, Astăzi sunt disponibilă în intervalul 11-21- va rog, programari pe whatsapp cu 2 ore inainte.🥰😘🥰💋 Pupici!😘💋🥰 Sa aveti o saptamana excelentă!😘😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 16 Neata, dragii mei, Vă reamintesc variantele: 1. Masaj profesional de relaxare, erotic-body cu 1 finaliz prin tehnici de masaj- 300 lei- 75 min; 2. Masaj profesional de relaxare și comp intimă, sex oral și normal- 1 finaliz- 400 lei- 75 min; 3. Epilare cu ceara tradiționala calda in zonele inghinal, interfesier și axile- hidratare la final- hj- 300 lei-75 min. Pt alte zone ale corpului, abdomen, piept, fese este alt pret. Locația este in apropiere de Mall Vitan, iar programarile va rog sa le faceți cu minim 2 ore inainte pe whatsapp. Programul il anunt aici și pe whatsapp zilnic. În week-end, sâmbătă și duminică lucrez mai rar, și doar cu programari făcute cu câteva zile înainte. Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine! Andreea😘😘😘
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 16 Programul azi este în intervalul 11-20- ora 18:30 este ultima programare. Pupici!😘😘💋💋💋
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 17 Hello, dragii mei, Disponibilă azi până la ora 21-19:30 este ultima programare. Pupici!😘😘💋💋💋
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 18 Hello, dragii mei, Astăzi mai am disponibil doar intervalul 17:30-21( ora 19:30 este ultima programare).😘😘😘 Pupici!💋💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 19 Dragii mei, Sunt la birou azi până la ora 21- 19:30 este ultima programare- doar pe whatsapp cu 2 ore inainte. 😘😘😘 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘🥰💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 19 Dragii mei, Pe aceeași pagina, 4 postari mai sus se regăsesc serviciile și prețurile..va rog mult sa le cititi, e deja aberant sa cereți continuu detalii. Si da, pt mine și pl tre sa stie carte, altfel nu ne vedem!😀😀 Nu vreau sa am de-a face cu oameni agramați!! Pe restul, domnii de calitate, va aștept cu mare drag!😘😘😘 Pupici! 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 20 Dragii mei, Astăzi și mâine nu sunt disponibilă. Ne revedem de luni, posibil de la ora 11. Vă pupăcesc si va doresc un week end minunat!😘😘😘💋💋💋
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 22 Neata, dragii mei, Azi mai am disponibil intervalul 16-20- ora 18:30 este ultima programare- doar pe whatsapp. Vă pupăcesc!😘😘💋💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 23 Hello, dragii mei, Astăzi sunt disponibilă până la ora 20- programari cu minim 2 ore inainte pe whatsapp. 😘😘😘 Pupici!🤩😘💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 24 Neata, dragii mei, Azi sunt disponibilă în intervalul 13-21- ora 19:30 este ultima programare. Programarile pentru oricare din cele 3 variante va rog sa le faceți cu minim 2 ore inainte pe whatsapp. 😘😘😘💋💋 Pupici!💋💋💋 Andreea 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25 Neata, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 13-21. Programari pe whatsapp. 😘😘 Pupici!💋💋💋 Andreea 2
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 26 Neata, dragii mei, Astăzi sunt până la ora 21🥰 Programari cu 2 ore inainte pentru oricare din cele 3 variante.🥰 Pupici!😘😘💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 27 Neata, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 15-21.😘😘 Programari cu 2 ore inainte pe whatsapp. 😘😘😘 Vă pupăcesc si va aștept cu drag la mine!💋💋💋 Andreea 2
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 29 Neata, dragii mei, Astăzi sunt disponibilă în intervalul 14-20(ora 18:30 este ultima programare). Programari și detalii suplimentare doar pe whatsapp. Vă pupăcesc si va aștept cu drag la mine!😘😘💋💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 30 Neata, dragii mei, Astăzi sunt disponibilă în intervalul 14-21. Programari cu 2 ore înainte pe whatsapp. Vă pupăcesc si va aștept cu drag la mine!😘😘 Andreea 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Ianuarie 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31 Hello, dragii mei, Azi am disponibil intervalul 13-17:30- ora 16 este ultima programare. Vă Rog programare pe whatsapp . Pupici!😘😘😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Februarie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1 Neata, dragii mei, Astăzi sunt disponibilă în intervalul 13-21.🥰🥰 Programari si detalii doar pe whatsapp cu minim 2 ore inainte!!!🥰🥰🥰 Vă pupăcesc si va aștept cu drag la mine!😘😘💋💋Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Februarie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2 Neata, dragii mei, Azi sunt disponibilă în intervalul 12:30-21:00- ora 20 poate fi ultima programare. Programari si alte detalii doar pe whatsapp!!!😘 Va pupăcesc si va aștept cu drag la mine!😘😘💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Februarie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5 Buna dimineata, dragii mei, Astăzi sunt disponibilă în intervalul 12-21. Programari doar pe whatsapp cu minim doua ore inainte. Vă pupăcesc si va aștept cu drag la mine! 😘😘😘 Andreea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum