belladonna02 Reputație: 1158 Postat Iulie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 20 Neata, dragii mei, Astăzi disponibilă în intervalul 14-19( ora 18 este ultima programare).😘😘 Programari DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 h inainte. Va pupacesc și va aștept cu drag la mine!😘😘😘Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Iulie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 21 Hello, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 15-20. Programari DOAR PE WHATSAPP cu 2 ore inainte!!!🥰🥰 Pupici!😘🥰😘 Andreea 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Iulie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 22 Neata, dragii mei, Disponibilă azi până la ora 20.🥰🥰😘😘 Programari pe whatsapp cu 2 h inainte. 😘😘 Pupici!😘🥰💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Iulie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 24 Hello, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 14-20. Programari DOAR PE WHATSAPP cu 2 ore inainte. Pupici !😘🥰💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Iulie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 26 Hello, dragii mei, În perioada 26 iulie- 21 august prețurile vor fi următoarele: 1. 200 lei- 30 min- sex oral și normal- 1 finalizare; 2. 350 lei- 60 min- masaj profesional de relaxare și sex o+n- 1 finalizare; 3. 300 lei- 60 min- masaj profesional de relaxare cu 1 finaliz prin tehnici de masaj; 4. 400 lei- 60 min- epilare cu ceara tradiționala calda în zonele inghinal, interfesier și axile cu hidratare la final- 1 finaliz prin tehnici de masaj. Nu fac CIM sau COF. Cadoul se achita la început. Locația este în apropiere de Mall Vitan. Programarile va rog sa le faceți doar pe whatsapp cu minim 2 ore inainte. Programul este de luni până vineri în intervalul 10-20. Sâmbătă și duminică în intervalul 14-20. Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine! 😘😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Iulie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 27 Neata, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 16:30-20.🥰😘🥰 Programari DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 ore inainte!😘🥰🥰 Nu uitati de oferte, trecute în postarea de ieri !😘🥰😘 Pupici!🤩🥰🤩 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Iulie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 28 Hello, dragii mei, Astăzi voi fi disponibila în intervalul 15- 20.🥰🥰😘😘 Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 ore inainte. 😘😘 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘😘💋💋 Andreea
badly66 Reputație: 4 Postat Iulie 28 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 28 Am reusit intr un final sa ajung la bucuresti sa o intalnesc pe Andreea , este o doamna superba pot sa zic atitudine pro client fara graba serviciile au fost pe masura !! o sa revin cu siguranță recomand 💯 locatie atitudine servicii absolut totul super ok !! 1
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Iulie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 29 Acum 9 ore, badly66 a spus: Am reusit intr un final sa ajung la bucuresti sa o intalnesc pe Andreea , este o doamna superba pot sa zic atitudine pro client fara graba serviciile au fost pe masura !! o sa revin cu siguranță recomand 💯 locatie atitudine servicii absolut totul super ok !! Hei, Multumesc mult dragule, a fost o reală plăcere să mă văd cu tine! Oricand cu mare drag!🥰😘💋 Pupici!💋💋💋
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Iulie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 29 Neata, dragii mei, Disponibilă azi 13-20🥰😘💋 Programari DOAR PE WHATSAPP cu 2 ore inainte si confirmate cu 1 ora inainte. 1. 200 lei- sex oral și normal- 1 fin- 30 min; 2. 300 lei- masaj profesional de relaxare, erotic-body- 1 fin prin tehnici de masaj- 60 min. 3. 350 lei- masaj profesional de relaxare și sex oral și normal- 1 fin- 60 min. 4. 400 lei- epilare cu ceara tradiționala calda în zonele inghinal, interfesier și axile cu hidratare la final- 1 fin prin handjob- 60 min. Toate variantele au promoție pana pe 21 august.😘😘😘 Cadoul se achita la începutul întâlnirii. Locația este în apropiere de Mall Vitan!! Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!🥰😘💋Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Iulie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 30 Neata, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 11:30-13:30, apoi 16:30-20. Programari DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 ore inainte! Detalii despre servicii si promoții în postarea precedentă. Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘🥰🤩💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Iulie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 30 Dragii mei, Mai am liber intervalul 18-21, atat pt variantele de 30 de min cat si pt cele de 60 min. Programari pe whatsapp/ nu apel telefonic sau sms.😘🥰- cu minim 1 ora inainte. Pupici!😘🥰💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat Iulie 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 31 Hello, Dragii mei, azi sunt disponibilă până la ora 20. Programari DOAR PE WHATSAPP cu 1-2 ore inainte în funcție de varianta aleasă de voi. Vă pupăcesc!😘🥰💋❤ Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat August 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 1 Bună, dragii mei, Astăzi sunt disponibilă până la ora 20. Programarile DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 ore inainte. 🤩🥰 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!🥰😘💋❤ Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat August 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2 Hello, dragii mei, Astăzi mai am liber intervalul 18-21.😘🥰🤩 Programari DOAR PE WHATSAPP cu minim 1 ora inainte. 🥰🥰🥰 Pupici!😘😘😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat August 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 3 Bună dimineața, dragii mei, Astăzi sunt disponibilă în intervalul 15-21. Programari DOAR PE WHATSAPP cu minim 1 h inainte!!😘🥰 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!🥰😘💋❤ Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat August 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9 Neata, dragii mei, Astăzi sunt disponibilă în intervalul 13-21. Programari DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 h inainte!!!🥰🥰 Pupici!😘🥰💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat August 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 10 Hello, dragii mei, Azi mai am liber intervalul 17:30-20:00. Programari pe whatsapp cu 1-2 ore înainte. Pupici!😘🤩🥰😘 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat August 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 11 Hello, dragii mei, Azi sunt la birou in intervalul 15-21.🥰😘🥰 Programari DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 ore înainte. Pupici!😘😘🥰🥰
belladonna02 Reputație: 1158 Postat August 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 13 Hello, dragii mei, Astăzi sunt disponibilă până la ora 20. Pupici!🤩🥰😘 Programari va rog, doar pe whatsapp cu minim 2 h inainte. Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat August 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 14 Dragii mei, Azi mai am disponibil intervalul 16-19:30. Programari, va rog, DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 ore inainte! Pupici !😘🥰💋💋 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat August 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 15 Hello, dragii mei, Am azi liber intervalul 17:30-21. Programari cu minim 2 ore inainte pe whatsapp! Pupici ! Andreea🥰😘😘🥰🥰
belladonna02 Reputație: 1158 Postat August 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 16 Neata, dragii mei, Astăzi sunt disponibilă în intervalul 12-20.(ora 19 este ultima programare).😘😘 Programari DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 ore inainte. 😘🥰😘 Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘🥰💋❤Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat August 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 17 Hello, dragii mei, Disponibilă câteva ore azi în intervalul 16-20(ora 19 este ultima programare).🥰😘 Programari si alte detalii DOAR PE WHATSAPP cu minim 1 ora inainte. Vă pupăcesc și va aștept cu drag la mine!😘😘🤩 Andreea
belladonna02 Reputație: 1158 Postat August 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 19 Hello, dragii mei, Disponibilă azi în intervalul 16-20(ora 19 este ultima programare). Programari DOAR PE WHATSAPP cu minim 2 ore inainte!🤩🥰😘 Pupici!😘🥰 Andreea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum